ice

Ice og Strim går sammen for å utfordre bransjen

Del

Mobiloperatøren Ice og den norske strømmetjenesten Strim har inngått samarbeid, og tilbyr kostnadsfri strømming og Data Frihet gjennom hele sommeren. Målet er å få flere til å kutte kabelen.

Bilde fra Ice-kontoret i Nydalen. Foto: Sebastian Storvik / Ice
Bilde fra Ice-kontoret i Nydalen. Foto: Sebastian Storvik / Ice

– Vi har latt oss imponere av det Strim har utviklet, og vil være med å gi over 700.000 Ice-kunder mulighet til å prøve fremtidens TV-tilbud kostnadsfritt gjennom hele sommeren. Vi ser jo at Ice og Strim passer veldig godt sammen, sier Shiraz Abid, kommersiell direktør i Ice.

Tradisjonelle TV-pakker selges som regel i kombinasjon med fast bredbånd kunden har hjemme, men det etableres også stadig nye strømmetjenester. Strim har utviklet en nettbasert tjeneste der TV og strømmetjenester er pakket inn i én felles løsning, og kunden er ikke bundet til hverken fastnettet hjemme eller bindingstid.

- Både Strim og Ice er reelle utfordrere i mobil- og TV-markedet som bidrar til økt konkurranse og valgfrihet. Vi har store ambisjoner for kundevekst fremover og er veldig fornøyd med å tilby Ice sine kunder Norges mest innovative strømme- og TV-produkt. Sammen kan vi utfordre tradisjonelle løsninger og jeg håper sommerens kampanje bare er starten på samarbeidet, forteller Ole Andre Skarbøvik, kommersiell direktør i Strim.

Bare begynnelsen

- I et marked med fri konkurranse og reell valgfrihet, ville vi nok sett en større forflytning av kunder fra tradisjonelle TV-abonnement, gjerne bundlet med bredbåndsabonnement, til alternative løsninger som eksempelvis strømmetjenesten Strim enn det vi ser i dag. Samarbeidet med Ice vil gi flere muligheten å oppdage et reelt alternativ og prøve et moderne produkt uten forpliktelser, sier Skarbøvik.

Avtalen mellom Ice og Strim innebærer at Ice-kunder får eksklusiv kostnadsfri tilgang til “Strim Mest” i to måneder (ordinær pris 399,- pr mnd) uten bindingstid. Kampanjeperioden er fra 15. Juni til 31. August. Samtidig har Ice lansert to kampanjeprodukter med 10 GB til 249 og 15 GB til 299, og alle som velger et abonnement med 8GB eller mer får prøve Data Frihet kostnadsfritt i to måneder.

– Ice skaper et nytt alternativ for mobilkundene, og det samme gjør Strim i markedet for TV og underholdning. Vi vil oppfordre våre kunder til noe så enkelt som å prøve. Last ned Ice-appen og prøv en konkurrent i TV-markedet, avslutter Abid.

Om «Strim Mest»:

Som kunde hos Ice får du tilgang til Strim sitt mest populære abonnement, Strim Mest. I 2 måneder kan du strime akkurat det du vil fra TV 2 Play Film og serier, HBO Nordic, Viaplay Film & Serier og Paramount+, uten kostnad samt tilgang til hele 32 TV-kanaler.

I tillegg får du TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV3, TVNorge, V4, TV 2 Livsstil, TV 2 Zebra, FEM, MAX, VOX, TV6, TLC, BBC World News, BBC Brit, BBC Earth, CNN, Discovery Channel, Discovery Science, Investigation Discovery, Animal Planet, National Geographic, History, Food Network, Matkanalen, Disney Channel, Disney Junior, Nick Jr., Nickelodeon, Norway Live, Travel Channel, VH1 og Bilkanalen Auto Motor og Sport TV.

Kort oppsummert:

  • Underholdningen samlet i ett abonnement
  • 4 strømmetjenester og 32 kanaler
  • Ingen bindingstid

Om Data Frihet:

Alle Ice-kunder med 8GB-abonnement eller mer kan aktivere tilleggstjenesten Data Frihet (ordinær pris kr 99 pr mnd), som gir 1000 GB ekstra i ice sitt eget nett ice+. Data Frihet gir deg en bekymringsløs hverdag i vårt eget mobilnett når du streamer i video i full HD, surfer og laster opp bilder/filmer i sosiale medier. Du har ikke Fri Data, men du har så mye data tilgjengelig at det utvilsomt er en frihet til å gjøre det du ønsker på internett. Tiden hvor du hele tiden må sjekke dataforbruket og revidere månedsbudsjettet ved kjøp av ny datapakke, er heldigvis over.

Kontaktinformasjon

Shiraz Abid: tlf. 922 46 900

Ole André Skarbøvik: tlf. 928 49 343

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bilde fra Ice-kontoret i Nydalen. Foto: Sebastian Storvik / Ice
Bilde fra Ice-kontoret i Nydalen. Foto: Sebastian Storvik / Ice
Last ned bilde
Shiraz Abid, kommersiell direktør i ice Foto: Ice
Shiraz Abid, kommersiell direktør i ice Foto: Ice
Last ned bilde
Ole Andre Skarbøvik, kommersiell direktør, RiksTV/Strim Foto: Strim
Ole Andre Skarbøvik, kommersiell direktør, RiksTV/Strim Foto: Strim
Last ned bilde

Om ice

ice
ice
Nydalsveien 18B
0484 Oslo

21 00 00 00http://www.ice.no

Vår visjon er å vokse ytterligere som en unik og annerledes mobiloperatør, som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.

Følg pressemeldinger fra ice

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ice på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ice

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom