ice

Ice kjøper kundebasen til Komplett Mobil

Del

Ice Communication Norge AS (ice) har inngått avtale med Komplett Mobil AS (Komplett Mobil) om kjøp av selskapets kundebase.

Foto: ice
Foto: ice

– Ice er hovedutfordreren i det norske mobilmarkedet. I likhet med Komplett Mobil har vi bygd opp en kundemasse basert på kundevennlige priser og produkter. Vi er altså en god match for hverandre, sier Eivind Helgaker, administrerende direktør i ice i Norge og konsernsjef i Ice Group ASA.

Ice betaler Komplett Mobil et estimert vederlag på ca. 105 millioner kroner for kundemassen. Vederlaget kan bli høyere eller lavere avhengig av hvor mange av virksomhetens kunder som forblir kunder av ice etter den kommende integrasjonsprosessen. Per 15. mars hadde Komplett mobil 74 740 aktive mobilkunder.

Administrerende direktør i Komplett Mobil, Haakon Dyrnes, er også tilfreds med avtalen og at ice blir neste hjem for kundene i Komplett Mobil:

– Vi opplever ice som en sterk utfordrer til duopolet. De er et innovativt, prisbevisst og kundevennlig mobilselskap. Deres tilbud er veldig likt det vi har tilbudt våre kunder, sier Haakon Dyrnes, administrerende direktør i Komplett Mobil.

Kunder av Komplett Mobil trenger ikke å foreta seg noe som helst i forbindelse med overføringen av kundeforholdet, før de mottar mer informasjon fra ice. Abonnementet hos ice vil være tilnærmet likt abonnementet kunden har hos Komplett Mobil, men alle Komplett Mobil-kunder vil umiddelbart dra nytte av at ice ikke fakturerer for overforbruk av mobildata.

Alle Komplett Mobil-kunder vil i tillegg motta en velkomstgave i form av dobbel data og fri månedsavgift første måneden etter at abonnementet er overført ice. Kundene vil også motta en rabattkode som kan benyttes på komplett.no, som gir 50 % rabatt på alt av iiglo mobiltilbehør ut juni 2019.

Ice er landets raskest voksende mobiloperatør og har i dag et 4G mobilnett som dekker 89 prosent av Norges befolkning, og nettet klargjøres for oppgradering til 5G. Der ice ikke har egne basestasjoner går trafikken automatisk gjennom en annen operatørs nett.

– Med enda flere kunder på laget øker vi selskapets konkurransekraft, noe som til syvende og sist vil komme alle kundene våre til gode. Vi skal være operatøren som gir mobilkunder høy kvalitet, gode priser og ikke minst nye og kundevennlige produkter. Vi håper og tror Komplett Mobils kunder vil sette pris på de mange kundevennlige produktene og tjenestene de får tilgang til som kunde av ice, sier Eivind Helgaker.

Migrering av kundene er planlagt gjennomført i perioden april til juni 2019.

Kontakter

Bilder

Foto: ice
Foto: ice
Last ned bilde
Administrerende direktør i ice, Eivind Helgaker. Foto: Thomas Eckhoff
Administrerende direktør i ice, Eivind Helgaker. Foto: Thomas Eckhoff
Last ned bilde

Om ice

ice
ice
Nydalsveien 18B
0484 Oslo

21 00 00 00http://www.ice.no

Vår visjon er å vokse ytterligere som en unik og annerledes mobiloperatør, som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.

Følg pressemeldinger fra ice

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ice på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ice

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom