ice

Ice innfører mer restriktive tiltak

Del

I lys av spredningen av koronaviruset i Norge og myndighetenes generelle anbefalinger for store norske bedrifter, vil Ice fra og med i morgen (torsdag 12. mars) innføre mer restriktive tiltak for sine ansatte. Dette innebærer blant annet at maksimalt halvparten av alle ansatte kan være på kontoret til enhver tid de neste ukene. Ice vil også forsøke å legge til rette for at de som må benytte seg av kontorfasilitetene ikke behøver å bruke kollektivtrafikk. Deltakelse på kurs og konferanser avlyses inntil videre, og antall gjester på kontoret begrenses til det minimale.

For mange Ice-ansatte innebærer disse tiltakene følgelig økt bruk av hjemmekontorløsninger. Ice oppfordrer samtidig alle bedrifter som kan benytte seg av slike løsninger til å gjøre dette i så stor grad som mulig, for å begrense trengsel og smitterisiko for både passasjerer i kollektivtrafikken og kolleger på kontoret. Her kan en felles innsats fra næringslivet gjøre store utslag. 

Ice drifter i dag et av landets tre mobilnett, og selskapet har derfor behov for å være mer restriktive for å kunne sikre drift av kritiske funksjoner på både kort og lang sikt. Dette er viktig både for våre kunder og samfunnet for øvrig, nå som vi går inn i en fase med et økende antall smittede.

Kontakter

Bilder

Om ice

ice
ice
Nydalsveien 18B
0484 Oslo

21 00 00 00http://www.ice.no

Vår visjon er å vokse ytterligere som en unik og annerledes mobiloperatør, som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.

Følg saker fra ice

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ice på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ice

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom