Apollo

I vinter oppfyller vi drømmereisen

Del

To vintre med snevre reisemuligheter har ført til en markant økning i interessen rundt eksotiske reisemål og strandparadis. Nå lanserer derfor Apollo flere drømmedestinasjoner.

I vinter kan du realisere drømmereisen til Mauritius
I vinter kan du realisere drømmereisen til Mauritius

Grunnet pandemien har Apollos vinterprogram de siste to årene i hovedsak vært forbeholdt Europa og Emiratene. Nå som reiseportene endelig står på vidt gap igjen satser reisearrangøren derimot igjen på mer eksotiske reisemål - fra det indiske hav til eventyrlige Midtøsten.

- Det er ingen tvil om at mange har ventet på dette. Thailand har de siste ukene vært blant våre best solgte vinterreisemål, men etterspørselen øker også etter typiske bucketlist-destinasjoner. I år skal feriedrømmer realiseres, og de ser i stor grad ut til å gå sør-østover i vinter, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Drømmereisen

Det indiske hav med reisemål som MaldiveneSeychellene og Mauritius er derfor ikke overraskende noen av reisearrangørens vintersatsinger. Blant disse utmerker sistnevnte seg som familienes favorittparadis, men lokker også til seg voksne som vil oppleve noe helt unikt. Maldivene og Seychellene er på sin side førstevalget for par – og alle de nygifte som ble nødt til å utsette bryllupet under pandemien.

- For de aller fleste av oss er ikke dette steder vi reiser tilbake til år etter år, som eksempelvis Kanariøyene. Snarere tvert om; De representerer på mange måter den ultimate drømmereisen. Det viser tydelig at vi post pandemien har et økt behov for unike opplevelser – og å leve litt mer, sier Rivera.

Eventyrlige opplevelser

Behovet for eventyr setter også nye reisemål på kartet. Blant annet er unike Oman endelig tilbake hos Apollo. Det er også mangfoldige Vietnam. Og mens Dubai har vært en populær vinterdestinasjon hos Apollo i mange år, øker interessen for de andre emiratene – særlig den kulturelle hovedstaden Abu Dhabi og friluftsmekkaet Rash al Khaimah. 

- Dette er alle reisemål spekket med unike opplevelser. I Oman kan man begi seg ut på hvalsafari, sove under stjernene i ørkenen og gå på skattejakt gjennom souker. I Vietnam venter bølgende risfelt, et spennende kjøkken og puddermyke sandstrender, og Emiratene er et eneste stort opplevelsesmekka, fastslår Rivera.

Vil man feriere i Europa i vinter er også mulighetene ekstra store med Apollo i år. I tillegg til storfavorittene Kanariøyene, kan du reise til både Madeira og Costa del Sol i Spania.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

I vinter kan du realisere drømmereisen til Mauritius
I vinter kan du realisere drømmereisen til Mauritius
Last ned bilde
Oman
Oman
Last ned bilde
Maldivene
Maldivene
Last ned bilde
Seychellene
Seychellene
Last ned bilde
Vietnam
Vietnam
Last ned bilde
Thailand
Thailand
Last ned bilde
Abu Dhabi
Abu Dhabi
Last ned bilde
Ras al Khaimah
Ras al Khaimah
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom