SoFI - School of Fashion Industry

I sammeheng med Ombruks-uka inviterer vi til sy-kurs med Mari Melilot

Del

20.November, kl.18:00 gjester Mari Melilot School of Fashion Industry. Det er begrensede plasser til kurset - så sørg for å sikre deg plass nå!

Mari Melilot har skrevet flere bøker søm, og har sin egen blogg-plattform der hun deler mønster og kunnskap rundt gjenbruk. Vi er så heldige å få hun på besøk, og vi ønsker derfor å tilby deg muligheten for å bli kjent med symaskinen, og hvordan man enkelt syr om plagg. Hun vil holde en liten presentasjon av sine arbeider, og snakke om hvordan man kan bruke alt fra gamle putetrekk, bordbrikker til klær for å sy seg nye produkter!

Mari Melilot sitt mål er å forandre forholdet folk har til klærne sine.

«Når du syr dine egne klær, tilbringer du tid med dem, før de i det hele tatt er blitt til plagg, og du bygger et forhold til det du har på deg. Dette vil gjøre at du setter mer pris på hvert enkelt plagg og det gjør deg også mer bevisst som forbruker, når du vet hvor mye jobb som ligger bak. Klær du kjøper i butikken er laget av folk, ikke maskiner. Ved å velge stoffer av god kvalitet og bruke tid på å tilpasse mønsteret slik at det passer perfekt til din kropp, kan klærne dine vare livet ut.»

Kontakter

Bilder

Lenker

Om SoFI - School of Fashion Industry

SoFI - School of Fashion Industry
SoFI - School of Fashion Industry
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

+47 24 14 97 50http://www.sofi.no

OM SOFI – SCHOOL OF FASHION INDUSTRY

SoFI – School of Fashion Industry, tilbyr praktisk rettede utdanninger innen hele spekteret av mote og interiør. Vi ble stiftet i 2009 og tilbyr de toårige utdanningene Motedesign og Moteindustri, samt de halvårige utdanningene Motekonsulent og Motekommunikasjon som steds- og nettbasert med samlinger. I tillegg tilbyr vi også de ettårige utdanningene Interiør og Retail Design. Alle utdanningene er NOKUT-godkjente og støttet av lånekassen.

 

På SoFI møtes du av erfarne og dyktige bransjeaktører, som vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene.Våre utdanninger gjør studentene attraktive for næringslivet, og vår visjon er å utdanne fagkompetente medarbeidere til moteindustrien. Vi skal utvikle kunnskap og tro på egne erfaringer i møte med et nytt arbeidsmarked og ønsker å skape trygghet rundt de tekniske og håndverksmessige ferdighetene som moteindustrien krever.

Følg saker fra SoFI - School of Fashion Industry

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SoFI - School of Fashion Industry på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SoFI - School of Fashion Industry

SoFIs forelesere & studenter på Oslo Fushion - Fashion Art Festival 28. - 30. august21.8.2019 11:10:55 CESTPressemelding

Den norske motebransjen beveger seg inn i en ny spennende retning. Denne sesongen har det kjente mote-eventet Oslo Runway slått seg sammen med Collective Oslo Fashion Art Festival og dannet denne sesongens største mote-event; FUSHION. Her vil vi kunne se årets nye kolleksjoner fra merkene Moiré og ESP, der designerne også jobber som forelesere på School of Fashion Industry.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom