Canal Digital

I dag lanserer Canal Digital neste generasjons TV-opplevelse

Del

OnePlace er navnet på Canal Digital Satellitts helt nye TV-univers, bygget på Googles åpne økosystem Android TV™. Med dette kan TV-hverdagen bli endret for flere hundre tusen norske familier.

Lanseringen av OnePlace er neste generasjons TV-opplevelse til alle Canal Digital Satellitts kunder i hele Norden. Den nye settop-boksen gir en sømløs og personifisert tilgang til ulike TV- og strømmetjenester, der TV-kanaler, ukesarkiv, film og serier, spill og apper gjøres tilgjengelig på TV-skjermen med et tastetrykk.

OnePlace er utviklet på Googles åpne økosystem som representerer en helt ny bransjestandard for TV-distribusjon: 

-       Nå gjør vi noe vi aldri har gjort før: Vi går fra et lukket innholdsunivers - der kundene kun kan se det innholdet vi tilgjengeliggjør - til et åpent innholdsunivers basert på Android TV. Vi kaller neste generasjons TV-opplevelse for ”OnePlace”, sier Ragnar Kårhus, administrerende direktør i Canal Digital.

Gjennom navnet ”OnePlace” formidles også den nye plattformens ambisjon: å samle alt innhold og gjøre dette enkelt tilgjengelig for kundene på ett sted. Sømløs integrasjon mellom strømming og direkte-TV er også helt sentralt i den nye TV-opplevelsen:

-       For å møte dagens og fremtidige krav fra kundene til brukeropplevelse, er sømløs tilgang til både direkte og strømmet innhold essensielt. Med OnePlace kan vi også gi kundene personlige anbefalinger om relevant innhold blant de 28.000 titlene vi har i vår strømmetjeneste, i tillegg til det som går eller kommer på direkte-TV, avslutter Kårhus.

Etter at OnePlace ble presentert for pressen 31. januar har interessen vært stor. Kundene har også kunnet melde sin forhåndsinteresse for den nye TV-plattformen, som har resultert i hundrevis av henvendelser fra nye og eksisterende kunder.

OnePlace er tilgjengelig for bestilling fra i dag (1. mars), se mer informasjon på: https://satellitt.canaldigital.no/oneplace/

For mer informasjon vennligst kontakt: 
Tormod Sandstø

Nordic PR Director
t: +47 90943215 / tormod.sandsto@canaldigital.no

FAKTA  - ONEPLACE

  • Neste generasjons TV-opplevelse bygget på Android TV
  • Sømløs integrasjon mellom TV- og strømmetjenester
  • Direkte tilgang Googles Android TV-univers med spill, apper og innhold
  • Innebygget Chromecast – send bilder, filmer og det du vil rett fra telefon og nettbrett til TVen
  • Google stemmesøk – både på innhold og i Googles plattform
  • Bluetooth fjernkontroll som betyr at boksen kan skjules

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Canal Digital

Canal Digital
Canal Digital
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00http://www.canaldigital.no/

Canal Digital ble etablert i 1997 og tilbyr satellitt-TV til mer enn 400 000 norske husstander. Våre kunder kan se TV-underholdningen på TV, PC/Mac, nettbrett, mobil, Apple TV og Samsung Smart TV. Med rundt 100 TV-kanaler innenfor alle sjangere og avtaler med de største TV-kanalene i Norge, Norden, Europa og USA har vi et svært bredt utvalg av TV-innhold. Og med strømmetjeneste inkludert i abonnementet kan våre kunder se direkte-TV, ukesarkiv, TV-serier og filmer når og hvor de vil.

Følg saker fra Canal Digital

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Canal Digital på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Canal Digital

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom