Universal Music Norge

Hyller kjærligheten som en gang var

Del

I dag slipper Jørgen Dahl Moe sin aller første duett med artisten og låtskriveren Maria Petra. På duoens første av mange dager i studio sammen, ble “When Love Leaves” til. Dette er første gang noen av de gir ut en låt sammen med en annen artist. 

- “When Love Leaves” skildrer to personer som er veldig glad i hverandre, men ikke nok til å fortsette forholdet. I stedet for å tenke at det var noen sin feil, vil man heller huske det som var fint. Uansett hvor vondt det gjør, forteller Maria Petra. 

Ikke bare er lydbildet sårt og ektefølt, men Jørgen og Marias nydelige fortellerstemmer får hver sin tid til å skinne før de mot siste refreng kombineres i en harmoni som garanterer gåsehud. Tematikken i låta er noe begge artistene kjenner seg igjen i: 

- Konteksten til låta er satt i en leilighet. To personer bor der sammen, man er tett og nær, men samtidig så langt fra hverandre. Det er en helt syk emosjonell kontrast. Da vi flyttet inn her var det et lyspunkt, nå har vi kastet nøkkelen til et sted som nå er så mørkt. Dette er mine og Maria sine lignende hendelser i livet, puttet inn i en låt, fortsetter Jørgen. 

Både Jørgen og Maria har bakgrunn som The Voice-deltakere, henholdsvis i 2022 og 2021. Etterpå har begge brukt tiden på å bygge sin egen katalog. Gjennom programmet fant de en trygghet hos hverandre, som Maria mener ble starten på et dypt vennskap og profesjonelt samarbeid:  

- Da jeg så Jørgen på The Voice tenkte jeg at jeg ville skrive med han. I studio fant vi ut at vi klaffet både musikalsk og på et personlig plan, så det føles veldig naturlig å gi ut låta sammen. Det er rart å skulle dele masse om kjærlighet og sorg til en ukjent person, for så å skrive om det, men jeg merket fort at Jørgen var noen jeg faktisk kunne prate med. 

I dag spiller Jørgen Dahl Moe og Maria Petra en versjon av "When Love Leaves” under kveldens The Voice-sending. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Adrian Sellevoll på jakt etter lykken1.6.2023 11:08:54 CEST | Pressemelding

Adrian Sellevoll er klar med sin nyeste singel "Dø Lykkelig" - et musikalsk uttrykk for følelsen av intens kjærlighet og evig lykke. Med denne låten tar Adrian lytterne med på en følelsesladet reise som kretser rundt tanken om å ha noen for alltid og oppleve fullkommen lykke i deres nærvær. "Låten handler om en jente du vil ha for alltid, og hvis du får henne, kan du dø lykkelig. Det gjenspeiles mye i det jeg føler når jeg er forelsket” - Adrian Sellevoll. 25 år gamle Adrian Sellevoll er en artist, låtskriver og modell fra Bergen som balanserer en travel hverdag fylt med musikkprosjekter og spennende fremtidsplaner. Han er for tiden dypt involvert i arbeidet med et kommende album, hvor han utforsker nye musikalske retninger og viser frem sin allsidighet som artist. Videre planlegger Adrian en stor turné som vil finne sted i 2024, og sommerkonserter er også en del av hans kommende agenda. Adrian er for tiden også involvert i produksjonen av et nytt, spennende TV-program. Med sine tidlig

Jon Ranes slipper EP – Loverboy & The Heartbreakers1.6.2023 10:00:00 CEST | Pressemelding

Jon Ranes, også kjent som Loverboy, artistdebuterte i 2017 med rapgruppen og fenomenet UNDERGRUNN. Siden den gang har de spilt festivaler og scener rundt i hele Norge, deriblant Øyafestivalen, Slottsfjell og Sentrum Scene. Parallelt med musikervirksomheten har Ranes også en lovende skuespillerkarriere, og er blant annet å se i «Ut og stjæle hester», NRK serien «Flus» og «Pørni». Den 20 år gamle artisten slapp debut-albumet sitt “Loverboy” i fjor, som var på andre plass på albmtopplisten. Nå er han klar med en ny EP, «Loverboy & The Heartbreakers» som slippes 02. juni. EPen inneholder fire låter: Hjemlengsel Hun Vil ha To Tynne Menn Victoria Jon Ranes forteller: - «Loverboy & The Heartbreakers» er en videreutvikling av Jon Ranes prosjektet og et steg videre mot målet. Låtene er tett knyttet til min musikalske bakgrunn og er en bukett av referanser til mine store helter. Musikken er lagd av en dyktig gjeng deriblant Kastel, Rik Pappa og et sammensveisa band. Vi er The Heartbreakers.

Gjør sin egen vri på tidløs klassiker1.6.2023 09:00:00 CEST | Pressemelding

Slik har du aldri hørt “Hun er forelska i lærer’n”! 2. juni slipper en av Norges mest spennende EDM-grupper, HOURS & DJ Kalle, sin versjon av låta som alltid tar festen til et nytt nivå. “Hun er forelska i lærer’n” er en låt som står flere hjerter nær, uansett alder. HOURS & DJ Kalle har gjort sin egen vri på The Kids sin aller største hit fra 1980, akkurat i tide til sommerferiens inntog og eksamentidens slutt. Låten kan høres her fra 2. juni. Med over 13 millioner streams og samarbeid med anerkjente artister som Dynoro, Blinded Hearts, Victoria Nadine, Alfons, CLMD og LIZOT, ønsker HOURS å skape bølger i musikkbransjen. HOURS har tidligere opptrådt på flere av de mest prestisjefulle klubbene og festivalene innenfor klubbmusikk både nasjonalt og internasjonalt, som har gjort dem til publikumsfavoritter innenfor EDM-scenen. Palmesus, Opptur, BCM Planet Dance og Level 27 har allerede fått bevitne deres dynamiske og energiske DJ-sets.

Alessandra får med seg hitmaskinen Gabry Ponte på ny remix av Queen of Kings!1.6.2023 08:30:00 CEST | Pressemelding

Alessandra får med seg den italienske hitmaskinen Gabry Ponte på en ny remix av “Queen of Kings”! Gabry Ponte er kjent i Norge for sin massive 2021-hit “Thunder”, som gikk til #4 på listene her til lands og har sanket inn nærmere 400 millioner strømninger på Spotify. Hør låten HER. "Discovering 'Queen of Kings' was a delightful surprise, especially for the elements in common with my global hit ‘Thunder’. It's a reminder that music transcends boundaries, allowing artists to connect and create something truly magical. That’s what happened with my remix of Alessandra’s song” - sier Gabry Ponte om samarbeidet. Alessandra følger opp med: “Jeg er super glad! Jeg har stor respekt for Gabry Ponte som artist, og nå skal han remixe sangen min. Dette er en ære!” - Alessandra Alessandra Mele gjorde en bemerkelsesverdig opptreden under forrige måneds Eurovision-finale, som gjorde at hun stakk av med en sterk 5. plass som også er Norges beste plassering på ti år! Med publikumsstemmer alene havnet hu

Ny musikk fra d4vd, OneRepublic, Eddy & Zino, Debora & Kode.59!26.5.2023 11:46:05 CEST | Pressemelding

Plaza slipper sin første singel i år – Her & Der Ruben slipper første del av debutalbumet Stjerneskuddet d4vd er endelig ute med EP’en Petals To Thorns. EP’en er en introduksjon til d4vds identitet som artist – en identitet som ikke kan begrenses til kun én sjanger. Bare ett år etter at han begynte å lage musikk i søsterens skap i Houston, er d4vd endelig klar med debut-EP'en som inkluderer tidligere utgitte hits som “Romantic Homicide” og “Here With Me”. OneRepublic er klare med singelen “Runaway” - deres første nye utgivelse siden fjorårets hit “I Ain’t Worried”, som hittil har sanket inn over 3 milliarder streams. Den nye låten slippes med en medfølgende musikkvideo du kan se HER. Tvillingparet Eddy & Zino returnerer med singelen "FIL" som er tatt fra deres kommende EP Flavour Pack. Låten – som er produsert av Pacify og Daz – beskrives som en melodisk kjærlighetslåt. Flavour Pack markerer starten på nytt kapittel i livet til Eddy & Zino, da de nå har blitt eldre og selv kan velge hv

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom