Akademikerne

Hylland Eriksen mottar Akademikerprisen torsdag 17. oktober

Del

Sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen mottar Akademikerprisen 2019, torsdag 17. oktober under konferansen Kunnskap for grønn vekst. Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø står for overrekkelsen.

Thomas Hylland Eriksen
Thomas Hylland Eriksen

Tid: kl 1040. Konferansen starter kl 0830.
Sted: Hotell Christiania teater, Stortingsgata 16, Oslo

Program 

Hylland Eriksen mottar prisen både for sin forskning og for formidling av forskning. Han har vært en tydelig stemme i offentligheten i en årrekke, og markert seg både som forsker og populærvitenskapelig skribent.

- Den offentlige samtalen hadde ikke vært den samme uten Thomas Hylland Eriksen. Hans forskning og engasjerte formidling gjennom flere tiår gjør ham til en svært verdig vinner av Akademikerprisen, sier juryleder Merete Nilsson.

Akademikerprisen tildeles personer som har utmerket seg med sin forskning og kunnskapsformidling. Prisen ble første gang delt ut i 2008. Årets prisutdelingen finner sted i Hotell Christiania teater under konferansen Kunnskap for grønn vekst. Konferansen arrangeres av Akademikerne.

Kontakter

Bilder

Thomas Hylland Eriksen
Thomas Hylland Eriksen
Last ned bilde

Lenker

Om Akademikerne

Akademikerne
Akademikerne
Fridtjof Nansens plass 6
0160 OSLO

95 30 90 90http://www.akademikerne.no

Akademikerne er en arbeidstakerorganisasjon for folk med høyere utdanning, stiftet i 1997. Vi har 13 medlemsforeninger med tilsammen over 208 000 medlemmer. 

Følg saker fra Akademikerne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Akademikerne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Akademikerne

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom