Accountor

Hvorfor snakker vi så mye om digitalisering?

Del

Kribler det i magen din når du tenker på å taste lange KID-numre? Ikke hos oss i Accountor heller. Det er derfor vi som regnskapsbyrå arbeider hver eneste dag med å digitalisere regnskapet ditt.

Vi ønsker at mest mulig i regnskapet ditt skal gå av seg selv. Når du slipper å bruke tid på manuelle oppgaver blir hverdagen din blir enklere og mer effektiv, og det fører til at du minimerer feil som kan komme av manuell behandling.

Altfor mange bedrifter kaster bort tid på å betale regninger manuelt

Har du opplevd at fakturaer blir borte i postkassen og i e-postinnboksen? Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men med elektronisk fakturering vil du aldri mer glemme bort en faktura og få purregebyr.

Slik fungerer elektronisk fakturering: Det handler om flyt

Når du mottar en faktura til ditt firma kommer den elektronisk inn i vårt mottakssystem. Der blir den behandlet automatisk:

Regnskapsinformasjonen hentes ut automatisk, og plasseres inn på rett sted i økonomisystemet. Du mottar fakturaene til godkjenning direkte på din telefon (dersom du ønsker det), og kan se gjennom at innholdet stemmer slik du har avtalt med leverandøren. Trykk på «godkjenn» når alt er i orden. Resten går av seg selv!

Færrest mulig manuelle steg

Når vi automatiserer prosesser handler det om å skape en flyt, som avbrytes minst mulig av manuelle steg. Samtidig er det viktig at du som ansvarlig beholder kontrollen og oversikten.

Vi jobber med å utvikle automatiserte verktøy hver eneste dag. Målet er å gjøre arbeidsdagen din lettere, og la deg slippe å bruke tid på kveldene og helgene til å åpne post og betale regninger. Du skal slippe å reise innom regnskapsføreren din med bilagene, åpne fakturaene du får i e-posten, og taste KID og kontonummer i nettbanken.

Slik foregår en automatisert prosess for inngående fakturaer:

I våre systemer blir det meste av faktureringsprosessen automatisert, der stegene utføres av seg selv basert på regler i vårt regnskapssystem.

Det eneste steget der du må utføre noe er å se på fakturaen og godkjenne den. Deretter vil systemet bokføre og betale regningen for deg, helt automatisk.

Din kontaktperson hos oss overvåker og kontrollerer at denne prosessen flyter uten stans. Om noe skulle skje vil dette fanges opp.

Hvorfor ikke bare fortsette som før?

Det koster næringslivet milliarder av kroner i året å ikke digitalisere regnskapet i norske bedrifter.

For å sørge for at bedriften din driver så effektiv som mulig bør du automatisere der du kan. Når du har tilgang til regnskapet når du vil og hvor du vil kan du alltid sjekke hvordan det står til med økonomien i selskapet.

Om du digitaliserer fakturabehandlingen i bedriften din har du en ting mindre å huske på. Faktureringen går av seg selv.

Nøkkelord

Bilder

Om Accountor

Accountor
Accountor
Innspurten 1 A, 3. etg.
0663 Oslo

02714http://www.accountor.no

Fakta om Accountor:

Accountor Norge har om lag 70 kontorer rundt i Norge, som betjener alle typer kunder innen regnskap, lønn, rådgivning, rekruttering og økonomitjenester. Vi har ca 600 ansatte på landsbasis.  

Accountor omsetter for ca. 500 millioner i året i Norge. 

Accountor har også kontorer i Finland, Sverige, Danmark, Nederland, Russland, Ukarina. 

Se www.accountor.no

Følg saker fra Accountor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Accountor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Accountor

Svindel på Finn.no: slik avslører du falske annonser25.1.2020 09:00:00 CETPressemelding

I en seriøs jobbannonse vil de aldri be deg logge på BankID eller oppgi personnummer. Det har nylig blitt avslørt at jobbsøkere hos Finn.no til Norges største bank DnB har blitt bedt om å identifisere seg med BankID i forbindelse med ønske om å gjennomføre en bakgrunnssjekk som en del av rekrutteringsprosessen. Jon Even Sørlie, daglig leder i Accountor Rekruttering & Innleie sier: «Dette virker å fremstå som reelle bedrifter med bedriftsprofiler på Finn.no. Vi har også en slik bedriftsprofil på Finn.no og ønsker å være tydelige på at kandidater kan stole på oss. Kreative svindelforsøk vil vi alltid se eksempler på, og dette er vel et av de vi ikke har sett i Norge tidligere. I dette tilfellet bes det om personnummer. Hos oss har vi aldri behov for personnummer i forbindelse med å gjennomføre en rekrutteringsprosess»

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom