Hvit jul med Prior
Nyttårskalkun har blitt tradisjon og egget hører med til både bakst og brunsj, men ellers er nok ikke hvitt kjøtt det man først forbinder med jul. Det ønsker Prior å gjøre noe med. I år lanseres for første gang en helt ny serie med juleprodukter fra Prior.
Magert, men smakfullt
Elin Prangerød jobber som kategoridirektør for hvitt kjøtt og egg i Nortura. Hun har tro på at det hvite kjøttet kan få en større plass i julefeiringen.
- I forbindelse med jul blir det mange store måltider. Selvfølgelig er det lov til å kose seg litt ekstra på denne tiden av året, men mange kjenner nok på at det kan bli mye fet mat. Prior har derfor utviklet det nye konseptet Hvit jul, med flere magre, men likevel smakfulle, alternativer til julematen.
Til alle anledninger
Prior Hvit jul har produkter til alle julens anledninger. Fra enkle måltider til en hektisk førjulstid til tilbehør til den tradisjonelle julemiddagen.
- Jeg vet at mange er glade for at Prior julepølse endelig er tilbake i butikkhyllene. Denne har vært ute av sortiment de siste årene, og vi har fått mange henvendelser fra folk som har savnet produktet, forteller Prangerød.
I tillegg til julepølse lanserer Prior enda et alternativt tilbehør til julemiddagen, nemlig Prior medisterkaker.
- Både julepølsen og medisterkakene har de tradisjonelle smakene vi kjenner, men de er laget av kylling og kalkun, sier Prangerød.
Til julemiddager hvor hvitt kjøtt skal spille hovedrollen tilbyr Prior en premium hel kalkun, marinert kalkunbryst, naturell kalkunfilet, hel julekylling og julewiener.
- Prior premium hel kalkun, kommer fra en utvalgt gård i Larvik, og er perfekt for nyttårsbordet, mens Prior julewiener er en enkel middag til hektiske dager i førjulstiden, sier Prangerød, og legger til:
- Wienerpølsene våre inneholder 40 prosent mindre fett enn vanlige pølser, så dette er absolutt et sunnere alternativ.
Til julens frokoster og brunsjer lanserer Prior det nye pålegget julefilet av kalkun, som kommer i store skiver. I tillegg kommer Prior med en storpakning med 20 egg.
Priors hvite jul finner du i Norgesgruppens butikker.
Nøkkelord
Kontakter
Marthine Haugen PetersenKommunikasjonsrådgiver
Tel:90 50 30 21marthine.petersen@nortura.noBilder
Om Nortura
Nortura er en av Norges største matprodusenter, med kjente merkevarer som Gilde og Prior.
Vi jobber hver dag for matglede, helse, bærekraft og verdiskaping over hele landet.
Følg pressemeldinger fra Nortura
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nortura på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Nortura
Seier i retten for Nortura – vinner på alle punkter.19.3.2024 14:54:25 CET | Pressemelding
Nortura har i dag fått medhold på alle punkter i tingretten for vår tolkning av forskriften og vår håndtering av denne i underskuddssituasjonen vi har stått i den siste tiden.
Produktnyheter fra Nortura: Gode og smakfulle nyheter fra både Gilde og PRIOR20.2.2024 11:20:50 CET | Pressemelding
Til årets første lanseringsvindu kommer Nortura med seks spennende og smakfulle nyheter: Slakterens Beste kjøttboller fra Gilde og Crispy sticks fra PRIOR. I tillegg lanseres løvtynn grillet kyllingfilet fra PRIOR og to nye smaker i serien Gilde Turmat.
PRIOR i gang med ny og mer etisk produksjon av egg - uten avlivning av nyklekkede hanekyllinger15.2.2024 14:17:03 CET | Pressemelding
Som første eggleverandør i Norden har Nortura tatt i bruk ny teknologi som gjør det mulig å kun klekke høner. De første PRIOR-eggene fra den nye produksjonsformen kommer i butikk denne sommeren, og på sikt er målet en ny nasjonal standard.
Resultatforbedring i Nortura14.2.2024 09:40:25 CET | Pressemelding
Nortura leverer en resultatforbedring på over en halv milliard kroner i 2023. Driftsresultatet endte (EBIT) på 258 millioner kroner, og Norturas omsetning er for første gang over 30 milliarder kroner.
PRIOR-egg er nå rikere på jod!30.1.2024 06:00:00 CET | Pressemelding
PRIOR-egg fra Nortura er nå rike på jod, et tiltak for å styrke folkehelsen.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom