Nytelse.no

Hver tiende nordmann fantaserer om Swingers!

Del

Lørdag 13. august markeres den Internasjonale Swingerdagen - en feiring av swingere verden over. Swingersmiljøet har fått mye oppmerksomhet i media de siste årene og det viser seg at interessen blant nordmenn er stor.

Det er faktisk hele 10 % av Norges befolkning som fantaserer om swingers, det kommer frem i en undersøkelse gjennomført av YouGov for Nytelse.no. I Norge er det en rekke swingersklubber, nettsteder og private arrangementer for de som er swingers eller nysgjerrig på swingers.

- Det er ikke så overraskende at mange som fantaserer om swingers. Dette er et tema som det er mer og mer åpenhet rundt og det er klart folk blir nysgjerrig, sier sexolog Maria K. Ebbestad.

Swingers er avtalte treff der folk i parforhold møte andre par for å ha sex. Alle involverte bestemmer selv hvor mye de vil være med på og det er ikke noe krav om å måtte ha sex om man besøker en swingersklubb.

- Mange klubber og treff har også åpent for et visst antall single, forklarer Ebbestad.

I Norge har swinger miljøet vokst de siste årene og ifølge TV2 har Norges største swingersnetverk SpicyMatch over 15 000 medlenger. I tillegg finnes det en rekke andre grupper og klubber man kan oppsøke om man er nysgjerrig.

-          Om man ønsker å teste denne delen av seksualiteten sin er det viktigste god kommunikasjon paret imellom, og at begge har et ønske om å prøve swingers. Snakk om fordeler, ulemper og hvilke situasjoner dere kan komme opp i. Ha en stoppord for når en av dere vil ut, og sett noen få regler. Setter dere for mange kan det være vanskelig å huske alle, sier Ebbestad.

Kontakter

Bilder

Om Nytelse.no

Nytelse.no
Nytelse.no
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

40 60 46 66http://www.nytelse.no

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.

Følg pressemeldinger fra Nytelse.no

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nytelse.no på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nytelse.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom