TOP-TOY

Hva ønsker barn seg denne julen?

Del

Julen er rett rundt hjørnet, og med den kommer lange ønskelister fra våre håpefulle barn. Men hvilke ønsker vil vi se på barnas ønskelister denne julen? Bestselgerlisten for leker julen 2018 vil inkludere interaktive dukker og fargerikt slim blant andre spennende leker, spår TOP-TOY, som driver lekebutikkene BR og TOYS”R”US i Norden.

Hvert år setter leketøysforhandleren TOP-TOY, som driver butikkjedene BR og TOYS”R”US, sammen en liste over hvilke leker de forventer å finne under de nordiske juletrærne det året.

– Vi begynner å speide etter neste juls bestselgere allerede i januar. Vi må være sikre på at butikkene våre er fulle av de mest populære lekene når julen kommer. Vi vil ikke at skuffede kunder skal forlate butikkene våre uten varer når de er ute og leter etter barnas julegaver. Dette betyr at vi driver med mye trendspotting, og at vi vet hva som er populært og på moten blant de norske barna veldig godt, sier direktør i TOYS”R”US, Atle Bakke.

Ønskelistene er fulle av interaktive leker

I år spår TOP-TOY at forskjellige interaktive leker vil være veldig populære blant nordiske barn.

– Leker som kan samhandle med barnet, for eksempel ved å snakke eller utvikle seg gjennom samhandling med barnet har vært en fast trend de siste 20 årene. Men akkurat nå går utviklingen av funksjoner i interaktive leker mye fortere. Lekene blir mer avanserte, og denne prosessen fascinerer barna. Luvabella-dukken og de nye Hatchibabies er populære eksempler på dette, sier direktøren i BR, Christian Schmidt.

Barna vil gjøre-det-selv innen mat og slim

Selv om ny teknologi har hjulpet nye typer leker til hyllene i BR- og TOYS”R”US-butikker, er det også noen klassiske leker som forblir julefavoritter. For eksempel lekekjøkken, hvor barna kan la fantasien løpe løpsk og utforske talentene deres som bakemestere eller kokker, vil selge som varmt hvetebrød denne julen.

– Barna har etterlignet voksenlivet med lekehus eller bak små kasser i matbutikker i årevis. I år forventer vi stor interesse i forskjellige lekekjøkken hvor barna kan kopiere det de ser foreldrene gjøre hver dag, fortsetter Christian Schmidt.

Gleden av å gjøre ting selv i de små kjøkkenene er veldig lik populariteten som DIY-slim har hatt i nordiske hjem det siste året. Fascinasjonen ved å blande sammen forskjellige ingredienser for å lage ditt helt egne, hjemmelagde slim ser ikke ut til å gi seg blant nordiske barn, og TOP-TOY forventer å pakke inn mange av disse DIY-settene i desember i år også.

Se vedlagt for en fullstendig liste over årets julefavoritter.

Nøkkelord

Bilder

Dokumenter

Om TOP-TOY

TOP-TOY
TOP-TOY
Delta Park 37
DK-2665 Vallensbæk Strand, Danmark

+45 30673916http://top-toy.com/

TOP-TOY er den ledende forhandleren innen leker og andre barneprodukter i Norden, og driver de to velkjente butikkjedene BR og TOYS”R”US med ca. 300 butikker og 8 nettbutikker. TOP-TOY driver TOYS”R”US i Norden etter en lisensavtale med Toys”R”Us Inc.

TOP-TOY kjennetegnes av en sterk arv og solide butikkonsepter. TOP-TOY sine ca. 4000 ansatte har en lidenskap for lek, en forpliktelse til å drive en ansvarlig virksomhet og et ønske om å møte og overgå kundenes forventninger.

Følg pressemeldinger fra TOP-TOY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TOP-TOY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TOP-TOY