Allente

Hva gjør egentlig nordmenn foran tv-en?

Del

Hva spiser vi nordmenn foran tv-en, hva krangler vi om og hvem ser vi helst tv med? Det har tv-leverandøren Allente funnet ut av i en stor Deomoskop-undersøkelse som publiseres i dag.

Foto: Getty images
Foto: Getty images

Allente, en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer, har ved hjelp av Demoskop gjennomført en undersøkelse av nordmenns tv-vaner, med spørsmål alt fra hva vi spiser til hva vi krangler om når vi skal se tv.

Svarene vi fikk varierte fra det ventede til det overraskende, og beskriver både regionale forskjeller internt i Norge og forskjeller mellom de nordiske landene. Uten å avsløre alt for mye, kan vi si at sofaen er det klart foretrukne stedet å se tv – og at Bernt Hulsker er den vi helst ønsker å se sport sammen med.

Allentes administrerende direktør, Jonas Gustafsson, sier om undersøkelsen: «Vi har jobbet med tv i 30 år, så vi vet hva nordmenn liker å se på tv. Men nå var på tide å utvide horisonten vår og få innsikt i hva folk liker å spise foran tv-en, hvem de har lyst til å se på tv sammen med og det som oftest plager nordmenn i løpet av tv-kvelden. Vi fikk en hel del interessante svar som vi ønsker å dele med omverden».

Undersøkelsen har blitt gjennomført av Demoskop og vil bli gjennomført årlig. For de som er interesserte kan undersøkelsen lastes ned via lenke i denne pressemeldingen. I tillegg kan de som er interessert i tall på regionalt nivå kontakte kommunikasjonssjef Maja Wikman Ulrich for mer informasjon.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Getty images
Foto: Getty images
Last ned bilde
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Last ned bilde
Jonas Gustafsson, administrerende direktør Allente. Foto: Stine Østby
Jonas Gustafsson, administrerende direktør Allente. Foto: Stine Østby
Last ned bilde

Dokumenter

Om Allente

Allente
Allente
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr TV-løsninger av høy kvalitet via både satellitt og bredbånd til over en million kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Allente har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Jonas Gustafsson. Selskapet eies 50/50 av Telenor Group og NENT Group.

Følg pressemeldinger fra Allente

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Allente på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Allente

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom