Trygg Trafikk

Husk refleksdagen torsdag 20. oktober

Del

Førstkommende torsdag markeres den årlige refleksdagen. Trygg Trafikk oppfordrer alle til å bruke anledningen til å lete fram refleksene sine i skuffer og skap.

Hver tredje torsdag i oktober markeres den årlige refleksdagen i Norge. Over hele landet vil dagen markeres på ulike måter. Trygg Trafikk har i år fått med seg graffitikunstner Martin Whatson til å lage årets designreflekser til refleksdagen.

 - Mørket har for alvor sneket seg på oss, og det er på tide å finne fram refleksene igjen. De aller fleste har masse reflekser liggende i skuffer og skap, og refleksdagen er en ypperlig anledning til å engasjere hele hjemmet til å lete fram det dere har av reflekser. Ikke la refleksen støve ned, men sørg for at hele familien har refleksene tilgjengelig når man faktisk har bruk for de, sier kommunikasjonsrådgiver i Trygg Trafikk, Ann-Helen Hansen.

Trygg trafikks beste reflekstips:

  1. Fest refleks på alle jakker og sekker/bager.
  2. Legg refleksbånd i skoene
  3. Bruk refleks som beveger seg når du går, da synes du best
  4. Bruk minst to reflekser slik at du er synlig fra alle kanter
  5. Heng refleksen i knehøyde eller bruk slapwrap på bein

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Trygg Trafikk

Trygg Trafikk
Trygg Trafikk
Tullinsgate 2
0103 Oslo

22 40 40 40http://www.tryggtrafikk.no

Trygg Trafikk jobber for at færrest mulig skal omkomme eller bli hardt skadet i trafikken. Vi er tilstede i alle landets fylker. Trygg Trafikk er både samarbeidspartner og pådriver overfor myndigheter og bedrifter. Vi er også et bindeledd mellom frivillige aktører og myndigheter.

Følg pressemeldinger fra Trygg Trafikk

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Trygg Trafikk på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Trygg Trafikk

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom