Huseierne

Huseierne inngår bankavtale med Storebrand: 225.000 medlemmer får tilbud om gode lån

Del

Huseierne åpner nå opp medlemskapsmarkedet for boliglån for 225.000 medlemmer. Gjennom en ny avtale med Storebrand gis det medlemskapsbetingelser til alle, uavhengig av utdanning og stilling.

Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseierne og Heidi Skaaret, direktør for personmarked i Storebrand (tv). Foto: Storebrand
Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseierne og Heidi Skaaret, direktør for personmarked i Storebrand (tv). Foto: Storebrand

- Vi i Huseierne ønsker å gi våre 225.000 medlemmer gode medlemsfordeler. Derfor er det gledelig at vi nå kan presentere gode betingelser på den største utgiften knyttet til boligen - nemlig lånet, sier Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseierne.

I avtalen med Storebrand Bank tilbys alle medlemmer boliglån fra 1,96 % rente nominelt (2,00 effektivt.) I tillegg gis det gebyrfri flytting.

- Huseiernes avtale med Storebrand er den første medlemsavtalen for lån som alle kan melde seg inn i. Det har vært viktig for oss å bruke vår posisjon med 225.000 medlemmer til å forhandle frem et lånetilbud som kan passe de fleste. Etter mange og lange runder gjennom et års tid har vi landet på Storebrand Bank som vi mener kan gi våre medlemmer gode, sier Morten A Meyer.

Ferdigforhandlet

Det har vært turbulente tider i det norske bankmarkedet de siste ukene. Flere banker har satt ned rentene – men ikke likt for alle sine kunder.

- Slik er ikke lånet vi i Huseierne har forhandlet frem. Går renten opp, går den opp likt for alle medlemmene. Og går renten ned, går renten likt ned for alle medlemmene, sier Morten A. Meyer.

Huseierne har gjennom det siste året arbeidet med å få bankavtalen på plass:

-Etter mange og lange runder har vi landet på Storebrand Bank. At lanseringen skjer nå mens det er litt støy i bankmarkedet er tilfeldig, sier Morten A. Meyer i Huseierne.

Trygghet og bærekraft i sentrum

I Storebrand er de stolte og glade for å kunne være partner med Huseierne:

-Huseierne er en solid forbrukerorganisasjon som jobber for det kjæreste de fleste av oss eier, nemlig hjemmet vårt. Vi er derfor stolte over å ha fått på plass avtalen med Huseierne, sier Heidi Skaaret, konserndirektør for personmarked i Storebrand.

Storebrands mangeårige arbeid for og erfaring med bærekraft var blant det som bidro til at Huseierne valgte Storebrand som sin leverandør av boliglån til medlemmene.

-Vi har solid kompetanse på bærekraftige investeringer og finansielle produkter. Derfor var det ekstra hyggelig at denne kompetansen var noe Huseierne la vekt på i sitt valg. Vi ser fram til å samarbeide med Huseierne for å blant annet gjøre våre boliglånskunder enda mer bevisst på hvilke energisparende tiltak som kan gjennomføres i hjemmet, sier Skaaret.

Morten Andreas Meyer understreker dette:

- Våre medlemmer har bekreftet i undersøkelser at de er opptatt av energi, klima og miljø. Dette gjelder alle aldersgrupper. Derfor er det spennende for oss å inngå en avtale med Storebrand der disse tankene nærmest ligger i konsernets DNA, sier Morten A. Meyer i Huseierne.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseierne og Heidi Skaaret, direktør for personmarked i Storebrand (tv). Foto: Storebrand
Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseierne og Heidi Skaaret, direktør for personmarked i Storebrand (tv). Foto: Storebrand
Last ned bilde

Lenker

Om Huseierne

Huseierne
Huseierne
Fred. Olsens gate 5
0152 Oslo

22 47 75 00http://www.huseierne.no

Huseierne er en uavhengig og medlemseiet forbrukerorganisasjon for alle boligeiere uavhengig av boform. Huseiernes 235.000 medlemmer bor i blokk, rekkehus og enebolig. Organisasjonen har 6.000 boligsameier og frittstående borettslag som medlemmer.

Huseierne ivaretar norske boligeieres lokale og rikspolitiske bolig- og eiendomsinteresser. Forbundet yter juridisk og byggteknisk rådgivning til medlemmene.

For mer informasjon: besøk vår nettside og følg oss på Twitter og Facebook.

Følg saker fra Huseierne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huseierne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huseierne

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom