Otovo AS

Hun skal lede norsk solcelleselskap i Polen

Del

Det norske solenergiselskapet Otovo etablerer seg i Polen. I spissen for satsingen står Paulina Ackermann, som har ledet sparkesykkelselskapet Lime og vært operasjonssjef i taxiappen Uber.

Otovo går tirsdag 1. desember inn i sitt femte europeiske marked. Etter Norge, Sverige, Frankrike og Spania står Polen nå for tur.

Til å lede selskapet i Polen, henter den norske startupen Paulina Ackermann, en ekspert med erfaring fra flere hurtigvoksende plattformselskaper. Hun kommer til Otovo fra Lime, der hun var landsjef for sparkesykkeltjenesten i Polen, Tsjekkia og Ungarn. Før det var hun leder for kundestrategi og drift i Uber.

-- Det polske solenergimarkedet er brennhett. Det selges i år hundre ganger flere solcelleanlegg i Polen enn i Norge! Selv om vi er litt flere i Polen enn dere er i Norge, er jo det ganske utrolig, sier Ackermann.

Det forventes at det polske solenergimarkedet vil telle omtrent 200.000 nye solcelleanlegg installert i år. Til sammenligning vil det norske være på omlag 1.500 anlegg.

Otovo selger solceller på nett og bruker lokale montører til å utføre tjenesten. Ved å kombinere kreftene til mange små montører over hele Europa får selskapet gode innkjøpsvilkår på utstyr. Kunden får tryggheten som ligger i en stor merkevare kombinert med lave priser fra en lokal håndverker.

-- Otovo har hatt suksess med denne oppskriften i Spania i 2020 og jeg syns det er mye i det polske markedet som ligner. Det skal vi få til her også, sier Ackermann.

Nøkkelord

Kontakter

AndreasThorsheim

CEO

Om Otovo AS

Otovo AS
Torggata 5
0181 Oslo

+47 21 65 65 10http://www.otovo.no

Otovo er fremtidens energiselskap. Vi er en teknologistartup som gjør det enkelt å få kortreist og garantert grønn energi produsert på eget tak. 

Følg pressemeldinger fra Otovo AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Otovo AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Otovo AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom