Nytelse.no

Hun har rett til å komme!

Del
Visste du at det fortsatt er mange kvinner som sjelden eller aldri opplever orgasme under sex? Faktisk er det bare 44% som sier de får orgasme under samleie. -Det vil vi gjøre noe med, sier sexolog.

En undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no viser at kun 44% av kvinner sier de alltid/nesten alltid får orgasme når de har sex.

– Vi ser at de eldre aldersgruppene har noe høyere prosentandrel, noe som ikke er så overraskene da de har blitt mer trygg på, og kjent med egen kropp, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.I en annen undersøkelse utført av University of Kansas viser nemlig at nesten 8 av 10 jenter har faket orgasme. Begrunnelsen for mange av kvinnene er at de ikke ønsker å såre partneren ved å ikke komme, derfor later de som de oppnår klimaks.

– Dette er trist. Vi kvinner må bli flinkere til å bruke stemmen vår, ha selvtillit til å si ifra, og være åpen om hva som skal til for at vi skal oppnå orgasme, sier sexologen.

Om du sjelden eller aldri oppnår orgasme anbefaler sexologen Womanizer som hun mener er det absolutt beste produktet du kan invistere i. Undersøkelser viser at hele 98 % av kvinner oppnår orgasme med denne. Womanizer stilmulerer alle 10 000 nerveendene i klitoris samtidig, og du vil raskere og lettere oppnå orgasme. Den er også enkel å bruke under samleie.

– Det er veldig mange kvinner som aldri har opplevd orgasme. Det vil vi i Nytelse.no gjøre noe med. Vi syns derfor kvinnedagen en fin mulighet til å sette fokus på viktigheten av å spre kunnskap om kvinneligorgasme, kvinnehelse og samtykke, sier Sexologen. Og legger til at de feirer kvinnedagen med å gi 25% avslag på Womanizer, som er det produktet som gir flest kvinner orgasme.

Fokus på kvinnehelse

I podcasten Klimaks har Nytelse.no en rekke episoder om nettopp dette, og sexologen mener at åpenhet rundt disse temaene er svært viktig, spesielt for kvinner.

Hvis du vil se dette innholdet fra open.spotify.com, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Hvis du vil se dette innholdet fra open.spotify.com, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Hvis du vil se dette innholdet fra open.spotify.com, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Hvis du vil se dette innholdet fra open.spotify.com, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Onaner mer

– For å oppnå orgasme er det viktig at kvinnen selv blir godt kjent med egen kropp, slik at hun kan forklare hva som må til for å oppnå klimaks. Onani er derfor svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme, forklarer Ebbestad

Det er også viktig å fortelle partner at det oftest må mer til enn penetrering, og at klitoris ikke bare er en knapp man trykker på, men at den faktisk er stor, (opp langs hele skjeden) og at den er veldig følsom. For å oppnå orgasme, har sexologen disse rådene:

Ti ting som er viktig om du skal oppnå orgasme:

1. Hodet må med

Hjernen er en veldig viktig del av det å kunne oppnå orgasme. Kvinner tenker ofte på alt for mye annet som skulle vært gjort, kroppen sin, usikkerheter eller rett og slett stresser med å tenke på selve orgasmen, og at den ikke skal komme.

2. Ha god tid

Sørg for at døren er lukket eller låst om det trengs, slik at du kan ha fullt fokus på egen kropp, enten du ligger i badekaret, i sengen, på sofaen eller står i dusjen. Sørg for å være i en komfortabel stilling som får deg til å slappe godt av.

3. Ikke gå rett på sak

Man kan ikke få sagt det mange nok ganger, kroppen trenger forspill. Selv om man er alene, er det viktig å komme i stemning. Bruk dusjhodet, fingre eller kilefjær til å berøre de erogene sonene og for før deg selv og din egen kropp. Om du har et stort speil kan det faktisk være ganske pirrende å se seg selv i sexy undertøy, hofteholder eller rett og slett naken.

4. Bruk pusten

Økt blodgjennomstrømning er viktig for å oppnå orgasme. Bruk derfor pusten aktivt. Trekk dypt inn gjennom nesen og ut gjennom åpen munn gjentatte ganger. Ikke vær redd for å lage lyd, det kan være ekstra sensuelt.

5. La fingrene gli

Selv om mange blir naturlig våte når de blir kåte er det alltid ekstra deilig med glidemiddel slik at underlivet blir glatt og deilig, og stimuleringen blir friksjonsfri. Orgasmekrem på klitoris vil også være med på å øke blodtilførselen og øke sjansen for å oppnå orgasme. Om dere er to kan en sensuell massasje være en deilig start.

6. La deg inspirere

Noen lukker øyne og fantaserer i eget hode, andre ser på bilder og film, mens noen leser erotiske noveller. Prøv deg frem og gjør det som passer for deg. Kanskje blir du tent nok bare av å se deg selv kåt eller den du har sex med.

7. Hold tempoet og trykket

Kjenn etter hva som føles deilig, og når du har funnet det, holder du jevnt trykk og tempo. Mange tenker at man skal variere mye, og ofte går man kanskje ut litt for hardt og med for høyt tempo. Husk at forsiktig berøring ofte er enda mer pirrende da klitoris er fylt med 8000 nervetråder.

8. Fingring

Prøv å la en eller to fingre gli inn i skjeden mens du masserer klitoris. Trykk mot g-punktet og masser frem og tilbake, eller bruk to fingre til å lage «svømmebevekelser» i skjedeåpningen.

9. Slikking

Når kvinnen slapper godt av er oralsex noe av de tingene som lettest gir henne orgasme. Husk myk flat tunge og samme regler for tempo, trykk og takt for stimulering av klitoris.

10. Beføl de erogene sonene

Prøv også å stryke, kile eller klype i niplene, mens du stimulerer klitoris. Om dere er to kan den andre parten slikke, suge og småbite i tillegg.

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Sexundersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no
Sexundersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no
Last ned bilde
Sexolog i nytelse.no - Maria K. Ebbestad
Sexolog i nytelse.no - Maria K. Ebbestad
Last ned bilde

Om Nytelse.no

Nytelse.no
Nytelse.no
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

40 60 46 66http://www.nytelse.no

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.

Følg pressemeldinger fra Nytelse.no

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nytelse.no på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nytelse.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom