IKEA

Høstnyheter hos IKEA

Del

Skap hverdagsmagi i hjemmet denne høsten, med små og store nyheter fra IKEA. Om du vil krype opp i sofaen med et pledd eller nyte en lang middag rundt bordet - denne kolleksjonen oppfordrer til å nyte dagene innendørs med nære og kjære.

Høsten hos IKEA er full av nyheter som tar høstkosen til nye høyder, enten om du vil dele den med familie og venner, eller trekke deg tilbake og nyte stillheten. 

Et av kolleksjonens to høydepunkter er bordene og stolene i NACKANÄS-serien som er laget av tre fra akasietreet, et vakkert og robust treverk. Om du vil ha mer farger er det nye PINNTORP-spisebordet og PINNTORP-stolene i varm rødfarge, et perfekt supplement til hjemmet. Også IKEA-klassikeren HEMNES-skapet har fått ny rød, drakt denne høsten. 

Varme og lunhet er nøkkelordene, enten du vil oppgradere stua med en ny VISKAFORS-sofa pyntet med de vakre TUVSÄV-putene til Hanna Wendelbo, eller om du lar den myke ESSEBODA-sofaen med tilhørende fotskammel tale for seg selv. Tilføy ekstra varme i rommet med den tidløse BLIDVÄDER-lampen eller PRAKTSPIREA - en led lysdekorasjon i fire deler. 

Trekk for gradinene og tenn lysene - nå er sesongen for å kose seg innendørs her. 

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom