NRK

Høstens høydepunkter på NRK

Del
Byfolk som yster halalost på et småbruk, en drapsetterforskning uten lik, trygg rus og politikk vi kan le av. Endelig høst - her får du det beste sesongen har å by på av nye TV-serier og podkaster.
Spennende nyheter og gledelig gjensyn med karakterene vi er glade i - årets høstmeny på NRK. Fotokollasj: NRK
Spennende nyheter og gledelig gjensyn med karakterene vi er glade i - årets høstmeny på NRK. Fotokollasj: NRK

I år kan publikum se frem til et knippe nye dramaserier i NRK TV, dokumentarer som gir et unikt innblikk i andres liv, og ikke minst et vidt spekter av nye podkaster i NRK Radio.

I «Jordbrukerne» møter vi Marwan (Nader Khademi) som har mistet kjæresten i en bilulykke. Når kjærestens foreldre vil ha omsorgen for datteren Kiki, bestemmer Marwan seg for å kidnappe henne til Iran, der faren hans bor.

Men de falske passene han har bestilt blir forsinket, og plutselig trenger de et sted å gjemme seg. Marwan søker tilflukt hos barndomskameraten Adil, som har flyttet til en idyllisk bondegård i Telemark. Adil og vennene hans vet ikke at Marwan har kidnappet Kiki. Og det Marwan ikke vet, er at Adil, Khabib og Tariq har helt andre planer enn å bli jordbrukere.

Ingen av dem er forberedt på hvor lite uforstyrret livet på landsbygda er. Alt fra nysgjerrige naboer til ivrige næringspolitikere stikker kjepper i hjulene for dem, og før de vet ordet av det har gjengen fra Oslo mer eller mindre mot sin vilje endt opp som gründere av Norges første halal gardsysteri.

Jordbrukerne er en historie om flukt, fellesskap – og halalost. Premiere i NRK TV og på NRK1 i oktober. Kommunikasjonsansvarlig: Camilla Sand

I 2011 forsvinner familiefaren Per Vålnes sporløst fra en bygd utenfor Tromsø. Bilen blir funnet og en stor leteaksjon blir satt i gang. Politiet undersøker om Per har stukket av eller tatt sitt eget liv, men familien kjenner at det er noe som ikke stemmer. I etterforskningen som følger tyr politiet til stadig flere kreative metoder - et hotell blir revet, og bakken under betongen støvsuges på leting etter svar.

I true crime-serien «Vålnes-saken» møter vi de etterlatte, politietterforskerne og journalistene som er på desperat jakt etter sannheten. Hva skjedde med Per Vålnes?

Premiere i oktober i NRK TV og på NRK1. Kommunikasjonsansvarlig: Heidi Gjestad

I humordramaet «Coda KORK» får man se nye sider av Robert Stoltenberg og Bjarte Tjøstheim.
Hvordan forteller du sidemannen på jobb at du ikke bare vil være en kollega, men også en venn? Hva gjør du når du elsker å spille, men sliter så mye med nerver at du blør neseblod bare av å tenke på å stå foran et publikum? Hvordan gikk det seg til at man ble musiker for å spille Schumann, men i stedet må spille Staysman?

Gjennom øynene på en håndfull musikere skildrer «Coda KORK» Kringkastingsorkestret (KORK) i opp- og nedturer og en nær forestående nedleggelse.

Ti episoder. Premiere i NRK TV 3. september og på NRK1 4. september. Kommunikasjonsansvarlig: Tonje Bergmo

Det sies at utenforskap og ensomhet er den største grunnen til radikalisering. I dokumentarserien «Gutter mot verden» kommer vi tett på dem som frivillig eller motvillig søker alternative fellesskap. De som aldri har hatt kjæreste, som stiller spørsmål ved historiebøkene, som ikke stoler på media og som er redd for at hvite nordmenn skal bli en minoritet.

Journalist Martha Antonette setter seg som mål å utfordre både egne fordommer og storsamfunnets tankesett. Vi skal oppleve verden slik den er for dem som ser den fra en annen side, som har andre meninger enn det folk flest aksepterer.

Fire episoder publiseres i NRK TV i november. Kontakt pressevakt for mer informasjon.

Blod, svette, tårer og sjelekvaler. «Hodet i klemme» følger fire norske brytere med brokete fortid og deres kamp både på og utenfor matta fram mot OL i Tokyo og VM 2021 på hjemmebane i Oslo.

Serien gir et unikt innblikk i en norsk bakgårdsidrett som er fattig på penger, men rik på sterke historier, og utøvere som ofrer alt for å bli best i verden. Dette er ikke en typisk sportsdokumentar om å vinne. Dette er en sportsdokumentar om å få juling både i livet og på matta, og likevel klare å reise seg igjen gang etter gang.

Medvirkende: Stig Andrè Berge, Grace Bullen, Morten Thoresen og Felix Baldauf.

Premiere 19. september i NRK TV og på NRK1. Kommunikasjonsansvarlig: Lotten Christiansen

I sin nye serie skal Leo Ajkic finne sannheten om rusen – på godt og vondt. Hva trenger vi egentlig å vite for å kunne nyte rusen og ha det gøy sammen, men samtidig være sikre på at vi kan feste trygt?

I serien «Rus» prøver Leo Ajkic å forstå mer av hva som gjør rusen så digg for noen, men farlig for andre. Han er blant annet flue på veggen under rusbehandling, møter etterlatte som har mistet noen etter overdose, men han er også med når russebussene ruller i gledesrus.
Dokumentarserien bygger på et omfattende innsiktsarbeid der redaksjonen har snakket med ungdommer fra videregående skoler over hele landet om deres erfaringer med rus og hva de egentlig lurer på rundt rusmidler.
I samtalene kom det tydelig fram at de synes foreldre vet for lite og at voksne som politi og lærere fort kan bli moraliserende og dømmende, mens venner og entusiaster har en tendens til å skjønnmale bruken av alkohol og andre rusmidler.

Ungdommene etterlyser nøytral, ærlig og faktabasert informasjon som kan hjelpe dem til å ta trygge og selvstendige valg rundt bruk av rusmidler på veien mot voksenlivet.

«Rus» har premiere på NRK1 og i NRK TV i oktober. Kommunikasjonsansvarlig: Lotten Christiansen

Helene Sandvig gjør også comeback i høst med dokumentarserien «Helene sjekker ut». For å sjekke ut hva som rører seg her til lands blir Helene kjent med folk som lever sine liv litt på siden av det vanlige ‘'A4-livet''. Folk som mener ting andre kan bli provosert av, eller fordømmer. Helene har lyst til å forstå mer av hvorfor de tenker og lever som de gjør.

Episoden Koronaskeptikere har premiere i NRK TV 1. september og på NRK1 2. september. Kommunikasjonsansvarlig: Heidi Gjestad

Fra skaperne av Line of Duty kommer «Vigil». En skotsk fisketråler forsvinner på mystisk vis og et dødsfall om bord på en atomubåt bringer politiet i konflikt med Marinen og Sikkerhetstjenesten. Britisk spenningsserie med Suranne Jones i hovedrollen. Premiere i NRK TV og på NRK1 fra 20. september. Kontakt pressevakt for mer informasjon.

Har du vært på boligvisning? Da vil du kjenne deg igjen i den nye humorserien med Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen. I «Visning» møter vi det desperate paret som venter barn nummer to, de skuelystne naboene, en ung gutt i etableringsfasen som har med seg faren som alltid finner noe galt, det nyetablerte paret med svigermor på slep, og faren som bestikker alle på visningen for datteren sin. Alle har de ett felles mål, nemlig å finne drømmeboligen.

En ny visning i hver episode i NRK TV fra oktober. Åtte visninger. Mens du venter, kan du kikke på teaseren her. Kontakt pressevakt for mer informasjon.

Gledelige gjensyn

Hvis du foretrekker det kjente og kjære, har du litt av en høst i vente! Om du har ventet spent på hvordan det går for Preben Lohrengren i det russiske fengselet, så får du svaret på det når Herman Flesvig klinker til med alle karakterene vi elsker i «Førstegangstjenesten» sesong to senere i høst. Kommunikasjonsansvarlig: Linda Reistad

I fire år har seerne kunnet følge ungdommene i «Lik meg» og deres utfordringer. Nå har de blitt litt ungdomsskoleelever og er inne i livets kanskje mest dramatiske fase. Stella (Eline Hedum Andersen) kommer inn som ny karakter i sesong fem. Utad fremstår hun som trygg på seg selv, polert og selvsikker. På innsiden er selvbildet noe ganske annet. Hun bruker Instagram for å opprettholde den perfekte fasaden. Uansett hvor vanskelig hun har det, publiserer hun bilder av hvor vellykket og pen hun er – noe som gir grobunn for sjalusi hos de andre jentene. Femte sesong av «Lik meg» kan strømmes i NRK TV fra 2. september. Kommunikasjonsansvarlig: Heidi Gjestad

Norges hemmeligste show, «Maskorama», er tilbake i november!

Kommunikasjonsansvarlig: Tonje Bergmo

Etter ett års utsettelse er det endelig klart for sesong 8 av «Side om Side».

I denne sesongen får vi møte dem alle; Kopperud som fortsatt vet aller best hvordan alt henger sammen her i verden, Jonas som klarer å tukle til selv de enkleste oppgaver, Lisbeth som fortsatt tyr til halve sannheter, Silje som enda en gang overvurderer seg selv, en Frode med stadig nye ideer for å fylle dagen med eget innhold, og Celine som stort sett befinner seg på sin egen planet. Og selvfølgelig er velformann Rolf Gullestad alltid der for å bidra til at hele det velkjente nabolaget på Granli vil baske med kjærligheten, familielivet, naboskapet og arbeidslivet. Her er det bare å glede seg!

Ti nye episoder rulles ut i NRK TV etter premieren på NRK1 lørdag 28.august. Kommunikasjonsansvarlig: Linda Reistad

Du trodde kanskje det var tomt for aktuelle deltagere i «Symesterskapet»? Tvert imot! Det viser seg at det bare blir flere og flere og flere som syr, og i denne sesongen møter vi hele tolv deltagere fra hele landet. Sybølgen henger nøye sammen med miljøbølgen, har vi inntrykk av. I tillegg til skapertrang og designinteresse så vil folk kle seg med god samvittighet.

Nytt denne sesongen er at alle blir invitert med på syfesten. Mønsteroppgavene blir det mulig å laste ned, og Jenny Skavlan og Andres Feet viser trinn for trinn hvordan folk selv kan sy det samme som deltakerne. «Symesterskapet». Premiere søndag 12. september på NRK1 og i NRK TV.

Kjente idrettsutøvere og deres sønner og døtre, som selv gjør karriere i norsk og internasjonal idrett, utfordres i ulike konkurranser når «Familiens ære» er tilbake med ny sesong. Samtidig får vi et nært og eksklusivt innblikk i livet på hjemmebane.

«Familiens ære» er et originalformat utviklet av Nordisk Film TV og NRK. Sesong 1 ble en stor suksess i gullrekka på fredager sist høst. Nå er seks nye par foreldre og barn klare til dyst.

Premiere 17. september i NRK TV og på NRK1. Kommunikasjonsansvarlig: Helene Amlie

I sesong ti av NRKs lørdagsflaggskip møter vi et nytt kull med artister som skal kjempe om tittelen Norges ultimate entertainer. Nytt denne sesongen er at det i tillegg til den store direktesendingen på lørdager blir to ukentlige programmer i NRK TV (torsdag og søndag) der vi følger artistene bak kulissene og på hjemmebane.

Premiere på «Stjernekamp» lørdag 28. august på NRK1 og i NRK TV. Kommunikasjonsansvarlig: Helene Amlie

Hele Norges hundetrener Maren Teien Rørvik er tilbake! I sesong 2 av suksesserien «Fra bølle til bestevenn» møter vi sju hundeeiere og deres firbeinte venner. De elsker hundene sine over alt på jord, men sliter med atferd som skaper frustrasjon og fortvilelse. Kan hundetrener Maren hjelpe dem med å få bukt med problemene?

Her er det umulig å ikke bli sjarmert. Se første episode allerede nå i NRK TV. Kommunikasjonsansvarlig: Helene Amlie.

Fra første helg i september får du oppfylt tre talkshow-ønsker på en gang når både «Kåss til kvelds», «Lindmo» og «Nytt på nytt» er tilbake på skjermen. Hurra!

Se det med barna

Se for deg et hus som blir tatt av flom, bading i tiss og bæsj, kraftig vind som blåser en campingvogn over ende, skogbrann og store hagl som knuser en bil. Alle er eksperimenter som i hver sin episode skal illustrere reelle norske klimakatastrofer.

«Ikke gjør dette mot klimaet» er en spektakulær underholdningsserie med et viktig budskap. Serien frontes av to barn på 13 år og Newtons kjente programleder, Dennis Siva Lie. Målet er å forklare sammenhengen mellom små ting du gjør i hverdagen og det globale klimaet. TV-serien gir gode råd og tips til hvordan slike katastrofer kan unngås, og hvordan du kan snakke med barna om at alle kan være med på å bremse utviklingen.

Premiere i NRK TV i oktober. Kommunikasjonsansvarlig: Heidi Gjestad

I serien «Borteboerne» følger vi ungdommene Jone, Emma og Leif-Ove som flytter hjemmefra for å gå på skole. Gjennom hverdagen med utfordringer og mestring får vi et innblikk i hvordan livet som ung borteboer kan være: ensomhet og økonomiske bekymringer, men også stolthet og lykke når man klarer ting helt på egenhånd.  

Denne serien er for alle dem som går gjennom en viktig fase i livet; å ta de første nølende stegene fram mot selvstendighet. 

Premiere i NRK TV 20. september. Kontakt pressevakt for mer informasjon.

I humorserien «Verst når det gjelder» møter vi familien Bock - en skilsmisse på fem som er i ferd med å etablere en ny hverdag etter at far Håkon har vært utro og blitt kastet ut. Håkon ender opp med å flytte ned i kjellerleiligheten som han må dele med eldstesønnnen Aksel.

I denne serien er de yngste barna, Saga og Tomine, våre helter. Gjennom deres øyne opplever vi livets gleder, sorger og ikke minst de voksnes til tider utilstrekkelighet. Familien Bock gjør det de kan for å leve opp til familiemottoet ''best når det gjelder'', men ender opp med å måtte godta seg selv som de er, nemlig ''verst når det gjelder'', men bra nok likevel.

Premiere i NRK TV og NRK Super i oktober. Kommunikasjonsansvarlig: Heidi Gjestad

Dypt inne i skogen har et hemmelig univers våknet til live. Det er her «Jakten» tar plass - et intenst spill hvor barn får mulighet til å konkurrere mot sine kjendishelter og idoler. Et lag bestående av tre venner mellom 10 og 13 år blir sluppet løs på en opplyst bane, hvor de sammen må samarbeide om å løse spennende og logiske oppgaver. Målet er å komme seg ut, før de blitt tatt. For de er ikke alene i skogen. Laget blir nemlig jaktet på av en maskert jeger som vil hindre dem i å unnslippe. Men hvem skjuler seg bak masken?

«Jakten» starter i oktober i NRK TV og NRK Super. Kommunikasjonsansvarlig: Heidi Gjestad

Blant NRK Super-titlene som dukker opp med nye sesonger i høst er «Dyrevenn», «Bamselegen», «Klassen», «Eg går på», «Bli med heim» og «Planetpatruljen».

Følg valget - bruk stemmen

Om knappe tre uker er det stortings- og sametingsvalg. Valgkampdekningen er godt i gang, men noen godbiter gjenstår:

I «Latterlig politikk» konkurrerer ni komikere om å lære seg mest mulig om politikken til et parti de har fått tildelt, og som de til slutt må forsvare i en direktesendt debatt på NRK1. De tre første episodene kommer 1. september i NRK TV.
Kommunikasjonsansvarlig: Linda Reistad

Når blir du dømt etter rasismeparagrafien? Er det for lett å komme unna med rasisme i dag, eller er loven for streng? Får bønder som driver med kjøtt for mye hat eller er kritikken legitim? I «Er dette politikk?» tar Bahare Viken opp engasjerande temaer som mange ikke tenker på som politikk, men som faktisk er det. Alle episodene blir publisert samtidig i NRK TV 2. september.

Les også: Slik blir NRKs valgdekning

Gode podkaster i NRK Radio: musikknerding, underholdende nyheter og politisk drama

Endelig er den her: Podkasten alle musikkelskere har ventet på! «Musikkrommet» med Sandeep Singh, en av landet mest kjente musikkjournalister – kjent fra både Spellemannprisen og Idol. Sammen med en gjest hver uke gir Sandeep deg en underholdende og dyptpløyende podkast som gir deg skikkelig peiling på musikken alle snakker om. Og siden Sandeep har som mål å sprenge lytterne ut av sjangerbobla, er det duket for store lytteropplevelser innen alle sjangre. «Musikkrommet» tar aldri pause, så det blir episoder hver eneste fredag – 52 uker i året. De første episodene ligger allerede ute i appen NRK Radio.

Kommunikasjonsansvarlig: Sarah Jordanson Fauske

Kan verdenspolitikk være underholdning? Svaret er selvfølgelig «JA!» når Gjermund Stenberg Eriksen og Shaun Henrik Matheson viderefører suksessformelen fra «Trump mot verden» og sparker i gang høsten med podkasten «Popkorn og politikk». Denne gangen utvider de casten til å inkludere intet mindre enn hele verdens topp-politikere. Vi snakker Angela, Boris, Putin, Bolsonaro, Orban, Erdogan og garantert Xi og Kim også. Men selvfølgelig også en stor dose Trump og Biden. Den første episoden hører du allerede nå i appen NRK Radio - ny episode hver fredag.

Kommunikasjonsansvarlig: Lotten Christiansen

Og hva med en podkast som gir deg kunnskapen som de smarteste folka allerede har, som du gjerne skulle hatt, men aldri får tid til å lese deg opp på? «Burde vært pensum» er en underholdende kunnskapspodkast der seks av Norges aller største kunnskapsformidlere har fått lage episoder på temaer som de selv mener «burde vært pensum». Det blir store, fascinerende og tankevekkende temaer innen både medisin, astronomi, økonomi og filosofi – et herlig påfyll for de fleste av oss. Blant dem som skal gjøre oss litt smartere er Selda Ekiz, Andreas Wahl, Sofie Høgestøl og Cecilie Langum Becker.

Premiere i oktober. Kontakt pressevakt for mer informasjon.

Trenger du en podkast der nyhetene blir formidlet på en måte som gjør at du virkelig forstår og får oversikt, samtidig som du synes det er gøy og underholdene? Bra, for fra oktober skal Ole Klevan, Fanny Odden og Rima Iraki gi deg nettopp dét. «Nyhetsblanding» forklarer og gir deg det du trenger fra hele nyhetsbildet. Dette er podkasten du hører for å kunne imponere venner og familie med hvor god oversikt du har, samtidig som det blir mye humor og god stemning!

Lytt og nyt av en god «Nyhetsblanding», hver fredag fra 1. oktober i appen NRK Radio.

Kontakt pressevakt for mer informasjon. Flere spennende podkasttitler slippes senere i høst.

Her finner du oversikt over hvem som er kommunikasjonsansvarlig for de ulike programmene.

Teasere for flere av høstens programmer finnes i NRK TV.

NRKs marked- og kommunikasjonsavdeling 2021. Med forbehold om endringer.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Spennende nyheter og gledelig gjensyn med karakterene vi er glade i - årets høstmeny på NRK. Fotokollasj: NRK
Spennende nyheter og gledelig gjensyn med karakterene vi er glade i - årets høstmeny på NRK. Fotokollasj: NRK
Last ned bilde
Helene Sandvig er tilbake på skjermen 2. september med «Helene sjekker ut». Foto: Anders Leines/NRK
Helene Sandvig er tilbake på skjermen 2. september med «Helene sjekker ut». Foto: Anders Leines/NRK
Last ned bilde
«Helene sjekker ut». Foto: Anders Leines/NRK
«Helene sjekker ut». Foto: Anders Leines/NRK
Last ned bilde
Sandeep Singh er aktuell med podkasten «Musikkrommet». Foto: Kim Erlandsen/NRK
Sandeep Singh er aktuell med podkasten «Musikkrommet». Foto: Kim Erlandsen/NRK
Last ned bilde
Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen i «Visning». Foto: Lena Saugen/NRK
Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen i «Visning». Foto: Lena Saugen/NRK
Last ned bilde
Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen i «Visning». Foto: Lena Saugen/NRK
Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen i «Visning». Foto: Lena Saugen/NRK
Last ned bilde
Marwan (Nader Khademi) og Kiki (Erika Strand Mamelund) i «Jordbrukerne». Foto: Fredrik Stabelfeldt/Rubicon/NRK
Marwan (Nader Khademi) og Kiki (Erika Strand Mamelund) i «Jordbrukerne». Foto: Fredrik Stabelfeldt/Rubicon/NRK
Last ned bilde
«Jordbrukerne». Foto: Dag Jensen/Rubicon/NRK.
«Jordbrukerne». Foto: Dag Jensen/Rubicon/NRK.
Last ned bilde
«Jordbrukerne»: Adil: Ayaz Hussain, Khabib: Arben Bala, Kiki: Erika Strand Mamelund, Marwan: Nader Khademi og Knut Tariq: Jonas Strand Gravli. Foto: Dag Jensen/Rubicon/NRK
«Jordbrukerne»: Adil: Ayaz Hussain, Khabib: Arben Bala, Kiki: Erika Strand Mamelund, Marwan: Nader Khademi og Knut Tariq: Jonas Strand Gravli. Foto: Dag Jensen/Rubicon/NRK
Last ned bilde
«Hodet i klemme». Foto: Bjørn Frode Holmgren/NRK
«Hodet i klemme». Foto: Bjørn Frode Holmgren/NRK
Last ned bilde
«Verst når det gjelder». Øverst f.v.: Anette Amelia Larsen, Oliva Salama Rekstad, Michelle Børresen-Hangaard, Henrik Horge og Hauk Brochmann. Foto: Hans Otto Bordvik/NRK
«Verst når det gjelder». Øverst f.v.: Anette Amelia Larsen, Oliva Salama Rekstad, Michelle Børresen-Hangaard, Henrik Horge og Hauk Brochmann. Foto: Hans Otto Bordvik/NRK
Last ned bilde
Helene møter Ann Helen som klemmer fremmede og arrangerer frihetsmarkeringer mens Oslo er nedstengt i april 2021. Foto: Anders Leines/NRK
Helene møter Ann Helen som klemmer fremmede og arrangerer frihetsmarkeringer mens Oslo er nedstengt i april 2021. Foto: Anders Leines/NRK
Last ned bilde
Robert Stoltenberg og Bjarte Tjøstheim spiller alle hovedrollene som musikere og ansatte i «Coda KORK». Foto: Matt Weston/NRK
Robert Stoltenberg og Bjarte Tjøstheim spiller alle hovedrollene som musikere og ansatte i «Coda KORK». Foto: Matt Weston/NRK
Last ned bilde
Leo Ajkic. «Rus». Foto: Daniel Volle/Pandora Film/NRK
Leo Ajkic. «Rus». Foto: Daniel Volle/Pandora Film/NRK
Last ned bilde
«Lik meg» er tilbake med sesong 5. Oda, Stella og Samuel spilles av Jenny Evensen, Eline Hedum Andersen og Abdullah Ouro Agouda. Foto: Patrick da Silva Sæther/NRK
«Lik meg» er tilbake med sesong 5. Oda, Stella og Samuel spilles av Jenny Evensen, Eline Hedum Andersen og Abdullah Ouro Agouda. Foto: Patrick da Silva Sæther/NRK
Last ned bilde
Bahare Viken i «Er dette politikk». Foto: Stina Karen Haugen/NRK
Bahare Viken i «Er dette politikk». Foto: Stina Karen Haugen/NRK
Last ned bilde
Trollet og programleder Silje Reiten Nordnes i 
«Maskorama». Foto: NRK
Trollet og programleder Silje Reiten Nordnes i «Maskorama». Foto: NRK
Last ned bilde
«Vålnes-saken». En true crime om Per Vålnes som forsvant for ti år siden. Grafikk: Knud Andreas Kleppe/NRK
«Vålnes-saken». En true crime om Per Vålnes som forsvant for ti år siden. Grafikk: Knud Andreas Kleppe/NRK
Last ned bilde
I podkasten «Popkorn og politikk» skal det handle om hele verden, ikke bare USA. Foto: Rune Lind/NRK
I podkasten «Popkorn og politikk» skal det handle om hele verden, ikke bare USA. Foto: Rune Lind/NRK
Last ned bilde
Eivind er blant dem journalist Martha Antonette møter i den nye dokumentarserien «Gutter mot verden».
FOTO: NRK
Eivind er blant dem journalist Martha Antonette møter i den nye dokumentarserien «Gutter mot verden». FOTO: NRK
Last ned bilde
Suranne Jones i «Vigil». Foto: BBC
Suranne Jones i «Vigil». Foto: BBC
Last ned bilde
Rose Leslie i «Vigil». Foto: BBC
Rose Leslie i «Vigil». Foto: BBC
Last ned bilde
Markus Rydningen Munkeby, Helle Kjøl-Johansen og Dennis Siva Lie i «Ikke gjør dette mot klimaet». Foto: NRK
Markus Rydningen Munkeby, Helle Kjøl-Johansen og Dennis Siva Lie i «Ikke gjør dette mot klimaet». Foto: NRK
Last ned bilde
«Familiens ære»-programleder Kjetil André Aamodt. Foto: Per Heimly/NORDISK FILM TV/NRK
«Familiens ære»-programleder Kjetil André Aamodt. Foto: Per Heimly/NORDISK FILM TV/NRK
Last ned bilde
«Symesterskapet» sesong 5: Programleder Christine Hope sammen med Andreas Feet og Jenny Skavlan. Foto: 
JULIA MARIE NAGLESTAD / NRK
«Symesterskapet» sesong 5: Programleder Christine Hope sammen med Andreas Feet og Jenny Skavlan. Foto: JULIA MARIE NAGLESTAD / NRK
Last ned bilde
Herman Flesvig som Tanja Laila Gaup i sesong 2 av «Førstegangstjenesten». Foto: NRK
Herman Flesvig som Tanja Laila Gaup i sesong 2 av «Førstegangstjenesten». Foto: NRK
Last ned bilde
Jone er en av tre ungdommer vi møter i «Borteboerne». Foto: NRK
Jone er en av tre ungdommer vi møter i «Borteboerne». Foto: NRK
Last ned bilde

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. NRK er Norges offentlig eide allmennkringkaster med et bredt radio-, TV-, nett- og podkasttilbud, og ni av ti nordmenn bruker minst ett NRK-tilbud daglig. NRK har cirka 3300 ansatte fordelt på om lag 50 kontorer rundt om i landet.