IKEA

Høst på IKEA

Del

Høsten på IKEA handler om å forlenge sommeren og ta naturen inn. Vi ser den rustikke, industrielle stilen sammen med naturlige elementer som kjennetegner skandinavisk design. De naturlige fargene- dempet grå kombinert med mosegrønt og varme undertoner. Lyst tre er gjennomgående– bjørk og furu. Keramikk, metall og myk bomull er materialer som gir en lun stemning.

BEHJÄRTAD og ÄROFULL er de første nyhetene i samarbeidet med Ilse Crawford. BEHJÄRTAD er en serie duftlys i keramikk som skaper en innbydense stemning hjemme og passer perfekt sammen med ÄROFULL telysholdere. 

Velkommen høst! 

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom