Sony Music Norway

Hør George Michaels musikk i årets julefilm!

Del

Sony Music er mer enn begeistret over å kunne presentere soundtracket til Universal Pictures' etterlengtede romantiske julefilm, Last Christmas, inspirert av musikken til George Michael og Wham!.

Filmen, som er regissert av Paul Feig og skrevet av Academy Award®-vinner Emma Thompson, har stjerner som Emilia Clarke (Game of Thrones), Henry Golding (Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh og Thompson selv, på rollelisten.

Last Christmas-soundtracket byr, i tillegg til hitlåten filmen har sitt navn fra, på hele 13 av George Michaels mest populære låter fra hans år som soloartist samt en helt ny låt, skrevet og produsert av George Michael før han gikk bort.

Soundtracket slippes 8. november (digitalt og CD) og 15. november (vinyl).

Filmen kommer på norske kinoer 8. november!
 

Om soundtrack og bakgrunn for filmen
Filmen Last Christmas ble til etter at den anerkjente, britiske filmprodusenten David Livingstone snakket om sin kjærlighet for Wham!s (George Michael og Andrew Ridgeley) ikoniske hit «Last Christmas» til Oscar-vinnende skuespiller, produsent og manusforfatter Emma Thompson. 
 
Samtalen sådde kimen til en vinneridé: å lage en film inspirert av «Last Christmas». Våren 2013 besøkte så Emma Thompson George Michael i hans hjem i London, og fikk artistens velsignelse til prosjektet.

Alle låtene på soundtracket er skrevet, arrangert og produsert av George Michael.

Høydepunktene inkluderer de høyt elskede hittene «Faith», «Fastlove», «Freedom '90» og «Too Funky», så vel som overraskelser som «Heal The Pain», «Waiting for the Day» og MTV Unplugged-versjonen av «Praying For Time», som George selv elsket, og det fabelaktige eldre sporet «Move On».

George Michael skrev den helt nye låten «This Is How (We Want You To Get High)» sammen med James Jackman, men de rakk aldri å gi den ut.

Da Emma Thompson fikk høre låten, visste hun øyeblikkelig at den måtte være en del av Last Christmas. En utvidet versjon vil være tilgjengelig på vinylversjonen av soundtracket.

Soundtracket vil appellere til fans som vokste opp med musikken til George Michael, og introdusere en ny generasjon for artistens ekstraordinære musikalske virtuositet og rekkevidde.

 
Filmen Last Christmas kommer på norske kinoer den 8. november og vil gå på kino over hele verden fram til 27. desember. 

Tracklisting
 
Last Christmas
Too Funky
Fantasy
Praying For Time
Faith
Waiting For That Day
Heal The Pain
One More Try
Fastlove Part1
Everything She Wants
Wake Me Up Before You Go-Go
Move On
Freedom! ‘90
Praying For Time (MTV Unplugged version)
This Is How (We Want You To Get High)

Albumtittel: Last Christmas
Plateselskap: Sony Music
Artist: George Michael, Wham! (George Michael og Andrew Ridgeley)
Dato for albumrelease: 8. november (CD og digitalt) og 15. november (vinyl)
Dato for norsk filmpremiére: 8. november

Om Last Christmas

Emilia Clarke (HBOs Game of Thrones), Henry Golding (A Simple Favor, Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh og Emma Thompson spiller i Paul Feig-regisserte (A Simple Favor, Spy, Bridesmaids) Last Christmas.

Last Christmas er en romantisk komedie med en tvist, inspirert av George Michaels musikk, fra et manus av Academy Award® -vinner Emma Thompson (Sense and Sensibility, Bridget Jones’s Baby) og dramatiker Bryony Kimmings.

Kate (Emilia Clarke) valser rundt i London og er notorisk flink til å alltid ta de gale valgene, akkompagnert av ringlingen av bjeller på skoene hennes, nok en irriterende konsekvens av jobben som alv i en helårsåpen julebutikk. Tom (Henry Golding) virker for bra til å være sann når han kommer inn i livet hennes og begynner å se gjennom mange av barrierene hun har bygd. Mens London forvandles under “the most wonderful time of the year”, ser Kates lykke endelig ut til å snu. Men forviklingene har såvidt begynt.

Last Christmas ledsages av et herlig soundtrack med musikken til George Michael og Wham!, inkludert den bittersøte juleklassikeren ved same navn som filmen. Filmen vil også inneholde helt nytt materiale skrevet og produsert av den legendariske artisten, som solgte mer enn 115 millioner album og spilte inn 10 nummer én-singler gjennom sin ikoniske karriére.

Filmen er produsert av BAFTA-vinner David Livingstone for Calamity Films, av Emma Thompson, og av Paul Feig og Jessie Henderson for Feigco Entertainment. Filmen er utøvende produsert av Sarah Bradshaw.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Morgan Sulele slipper «Den dama er gal»10.1.2020 08:00:00 CETPressemelding

10. januar slipper Morgan Sulele sin helt nye singel, «Den dama er gal». Slippet kommer i kjølvannet av 2019-hitten «Helt ærlig» med OnklP som til sammen lå hele 18 uker inne på VG-lista, og har over 11 millioner streams. «Den dama er gal» er en verdig oppfølger til fjorårets suksess og har både rytmer, gode vibes og god stemning! Låta er produsert av Erik Smaaland og Kriss Tømmerbakke. På spørsmål om hvem som har gitt inspirasjon til låta, svarer Bærumsgutten diplomatisk. – Låten er vel egentlig ikke inspirert av én dame, men mer enn beskrivelse av hvordan man møter noen man vetatikke er bra for deg, men så klarer man ikke å unngå det. Fordi man blir trukket inn i galskapen. I løpet av vinteren 2020 er Morgan Sulele å se på TV 2 i den niende sesongen av Hver gang vi møtes. Her blir seerne tatt med på et særdeles hyggelig dypdykk i 28-åringens karriere. – Det var fantastisk morsomt, et minne for livet og utrolig lærerikt! Å sette fingeren på bare én ting er vanskelig, det er så mye jeg

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom