Nasjonalforeningen for folkehelsen

Hoppet seg til seier!

Del

5. klasse, Lundamo skole og barnehage, og 4. klasse, Sørli skole, var blant klassene som hoppet aller mest i Trøndelag i årets hoppetau konkurranse. Klassene hoppet i gjennomsnitt 60 minutter per dag, og ble derfor kåret til fylkesvinnere.

Sperrefrist: Onsdag 5. juni, klokken 10:00. Premien er en overraskelse for skolebarna, så vi ber om at dere overholder sperrefristen.

STED: Sørli skole onsdag 5. juni klokken 10:00.

Premien blir delt ut av styremedlem i Nasjonalforeningen fylkesstyre i Trøndelag, Kari Merete Lian.

Pressekontakt: Kari Merete Lian, 413 00 912

STED: Lundamo skole onsdag 5. juni klokken 11:45. 

Premien blir delt ut av Brit Bolland fra Gauldal demensforening.

Pressekontakt: Brit Bolland, 984 41 209

I år var det godt over 90 000 barn som deltok i Hopp for hjertet, som er Nasjonalforeningen for folkehelsens årlige hoppetaukonkurranse. Målet for elevene er å hoppe opptil 60 minutter om dagen, og samle poeng per hoppede minutt. Målet for Nasjonalforeningen for folkehelsen er å vise at fysisk aktivitet er moro, og legge til rette for en aktiv skolehverdag.

Det var flere klasser som hadde hoppet maks antall minutter under konkurransen, og vinnerklassen ble trukket blant disse.

Om Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Oscars gate 36B
0258 Oslo

23 12 00 00http://www.nasjonalforeningen.no

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Vårt mål er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Det gjør vi med forskning, informasjon, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. Nasjonalforeningen for folkehelsen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Vår innsats finansieres med innsamlede midler og gaver.

Følg saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nasjonalforeningen for folkehelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen