Hold Norge RentHold Norge Rent

Hold Norge Rent-konferansen er for deg som er opptatt av marin forsøpling

Del

Hvordan kan vi ta vår del av ansvaret for forsøpling globalt? Hva er rollen til den nye globale avtalen om plastforurensning? Lær mer på Norges viktigste møteplass om marin forsøpling i Trondheim 3.- 4. mai. Delta digitalt eller fysisk!

Velkommen til Trondheim!

Hold Norge Rent og Naturvernforbundet i Trøndelag vil, sammen med Ragn-Sells og Sparebank1 Midt-Norge, ønske velkommen til Norges viktigste møteplass om marin forsøpling. Konferansen finner sted i Trondheim, og åpnes av klima- og miljøminister Espen Barth Eide 4. mai på Scandic Lerkendal.

Mulighet for å delta digitalt

Dette blir en hybridkonferanse med både fysisk og digital deltakelse. Det er selvfølgelig mulig å kun delta digitalt - vi går live kl.10-16.00 onsdag 4. mai.

Ved fysisk deltakelse i Trondheim starter det med fagdag og bedriftsbesøk før kvelden rundes av med festmiddag tirsdag 3. mai. Deretter følger konferansedag onsdag 4. mai med inspirerende innledere og flere spennende utstillere på hotellet.

Temaet for årets konferanse er “Globale perspektiver”, og vi skal se nærmere hvordan forsøpling berører oss på tvers av landegrensene. Du får høre fra Dr. Karen Nyberg, astronaut i NASA, Rachel Tiller, sjefsforsker i SINTEF og Sigve Ånderå, program director i Avfall Norge blant mange andre.

Besøk våre nettsider https://holdnorgerent.no/ for mer informasjon og billetter.

Nøkkelord

Kontakter

Astrid Kordal NæssProsjektleder næringsliv og arrangement

Prosjektleder for Hold Norge Rent-konferansen og våre frokostmøter. Ansvarlig for våre prosjekter i samarbeid med næringslivet. Dette inkluderer blant annet Bølgen og Havet begynner her.

Tel:+4791354152astrid.kordal.naess@holdnorgerent.no

Merethe HommelsgårdKommunikasjonsansvarlig

HNRs mediekontakt og koordinerer vårt kommunikasjonsarbeid. Hun er ansvarlig for våre nettsider og sosiale medier og er i tillegg blant annet redaktør for HNR-magasinet som kommer ut en gang per år.

Tel:+47 402 18 214merethe.hommelsgaard@holdnorgerent.no

Bilder

Om Hold Norge Rent

Hold Norge Rent
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo

400 01 438https://holdnorgerent.no

Hold Norge Rent er en ideell forening som arbeider mot forsøpling. Foreningen skal både forebygge forsøpling og bidra til å rydde opp avfall som er på avveie. Vår hovedoppgave er å engasjere frivillige til opprydding av eierløst avfall, og et av våre viktigste tiltak er Strandryddeuka som er Norges største kollektive ryddedugnad.

Følg pressemeldinger fra Hold Norge Rent

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hold Norge Rent på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Hold Norge Rent

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom