Hold Norge Rent

Hold Norge Rent deler ut en million kroner til frivillig aktivitet

Del

I forbindelse med Frivillighetens år kan du søke Hold Norge Rent om støtte til lokale ryddeaksjoner og frivillige aktiviteter knyttet til plast og annen forsøpling.

Søk støtteordningen til frivillig aktivitet før Strandryddeuka. FOTO: HOLD NORGE RENT
Søk støtteordningen til frivillig aktivitet før Strandryddeuka. FOTO: HOLD NORGE RENT

2022 er Frivillighetens år, og Handelens Miljøfond stiller derfor en million kroner til disposisjon for frivillige som ønsker å bidra med lokale aktiviteter knyttet til forsøpling og ryddeaksjoner. Disse midlene blir nå tilgjengelige gjennom en støtteordning administrert av Hold Norge Rent.

Klikk her for å søke!

Vil motivere frivilligheten

- Vi setter stor pris på at Handelens Miljøfond stiller disse midlene til rådighet for frivilligheten, og vi håper midlene vil motivere frivillige over hele Norge til å bidra til Frivillighetens år, sier Hold Norge Rents daglige leder Lise Gulbransen. 

- Gjenåpningen av samfunnet, Frivillighetens år og denne støtteordningen gir ryddemiljøet en gylden mulighet til å legge til rette for at flere kan bli med på dugnaden, sier Gulbransen. 

Spesielt håper Hold Norge Rent på stor oppslutning rundt den store Strandryddeuka i september som er et av hovedarrangementene i løpet av Frivillighetens år.

Første søknadsfrist er 27. april

Det kan søkes om støtte til frivillige ryddeaksjoner både langs kysten og i innlandet og til andre aktiviteter knyttet til spørsmål rundt plast og annen forsøpling.  Støttebeløpet kan være fra kr. 5 000 og opp til kr. 75 000 per aktivitet. 

Støtteordningen åpner for søknader denne uken, og fristen for å søke er onsdag 27. april. Mandag 9. mai åpner støtteordningen for en ny runde med søknader med frist onsdag 8. juni.

Se holdnorgerent.no for mer informasjon, og ta kontakt på post@holdnorgerent.no dersom du har spørsmål.

Nøkkelord

Kontakter

Merethe HommelsgårdKommunikasjonsansvarlig

HNRs mediekontakt og koordinerer vårt kommunikasjonsarbeid. Hun er ansvarlig for våre nettsider og sosiale medier og er i tillegg blant annet redaktør for HNR-magasinet som kommer ut en gang per år.

Tel:+47 402 18 214merethe.hommelsgaard@holdnorgerent.no

Bilder

Søk støtteordningen til frivillig aktivitet før Strandryddeuka. FOTO: HOLD NORGE RENT
Søk støtteordningen til frivillig aktivitet før Strandryddeuka. FOTO: HOLD NORGE RENT
Last ned bilde

Om Hold Norge Rent

Hold Norge Rent
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo

400 01 438https://holdnorgerent.no

Hold Norge Rent er en ideell forening som arbeider mot forsøpling. Foreningen skal både forebygge forsøpling og bidra til å rydde opp avfall som er på avveie. Vår hovedoppgave er å engasjere frivillige til opprydding av eierløst avfall, og et av våre viktigste tiltak er Strandryddeuka som er Norges største kollektive ryddedugnad.

Følg pressemeldinger fra Hold Norge Rent

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hold Norge Rent på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Hold Norge Rent

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom