Sony Music Norway

Hkeem slipper "Jetter"!

Del

Hkeem er kun 24 år gammel, men har allerede passert 100 millioner streams, stått på noen av landets største scener og vunnet to Spellemannspriser. Tidligere i år slapp han «Se hvor vi er nå» - en låt der Hkeem ser tilbake på det han har oppnådd og veien dit, og «Gi meg» - en låt som tar opp viktigheten av å gi seg selv tiden det tar å bearbeide ting man går gjennom. Nå er han klar med «Jetter» - en sommerlig låt som handler om at «hun» - etter at man har tatt avstand og samtidig oppnådd noen ting på veien, plutselig vil komme tilbake.

«Låta handler om en kvinne som man har slitt med å komme seg over, men så har man bare innsett at det beste er å ta avstand. Når man først har tatt avstand og oppnådd ting, vil hun plutselig komme tilbake» - forteller Hkeem.

Låten ble til da Hkeem en tilfeldig dag besøkte produsent-duoen State i studio, og la vokal på en skisse de jobbet med. Med litt hjelp fra Omar Mohammed fra Kastel og Jesper Jenset ble låten komplett.

«Jetter» er ute på alle plattformer fredag 24. juni.

_________________________________________________________________________ 

Hkeem har etter hans kommersielle gjennombrudd med «Fy faen» i 2017, vunnet to Spellemannspriser,fåttover 100 millioner streams og hatt store konserter landet rundt. I 2019 slapp han debutalbumet «HKEEM», hvor han var mer trygg på seg selv og stemmen sin enn noen gang, både bokstavelig og metaforisk. I 2020 slapp han «Para», en låt om hva han har oppnådd i karrieren og veien han har gått til nå, og «Fly» -en låt for sene sommerkvelder og ekte kjærlighet. Vinteren 2020 var Hkeem ute på turné mellom studiodagene, hvorhan blant annet spilte i Hamar og for et utsolgt Parkteatret i Oslo. I 2021 kom blant annet «Min»-en låt om kjærligheten og takknemligheten han har for sin lillesøster, «Loving you girl» med Peder Elias og avsluttet året med to låter i TV-serien «Julestjerna», og «Bobby Brown» med Daniel Obede.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Rat City er tilbake med "Lucky Luke"!23.6.2022 09:34:32 CEST | Pressemelding

Stjernelaget Rat City slo gjennom med et brak da de slapp den spellemannsnominerte singelen Kind of Love med Isak Heim i 2019, og som per i dag har drøye 40 millioner streams. Siden har produksjons- og låtskriverteamet pumpet ut hits på løpende bånd, både i det audiovisuelle prosjektet Rat City, og for andre artister. Dagny, Kiesza og Ruben er blant de som har fått god drahjelp av Rat City på noen av sine største hit-låter.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom