Sony Music Norway

Hkeem gir seg selv tid på "Gi meg"

Del

Hkeem er kun 24 år gammel, men har allerede passert 100 millioner streams, stått på noen av landets største scener og vunnet to Spellemannspriser. Tidligere i år kom «Se hvor vi er nå», en låt der Hkeem ser litt tilbake på det han har oppnådd og veien dit. Nå er Stovnergutten klar med «Gi meg» - en låt som tar opp viktigheten av å gi seg selv tiden det tar å bearbeide ting man går gjennom.

(C) Oktawian Gornik
(C) Oktawian Gornik

«Gi meg handler om det å kunne gi seg selv tid til å ta vare på sin mentale helse, og håndtere det man går gjennom. Det finnes ingen frist på når noe skal bli bedre. Så det er viktig å kunne lene seg tilbake, og ta det i det tempoet man føler er best for seg selv. Og det handler også om følelsen av å gå gjennom noe, hva man kjenner, hva man tenker, og spesielt det man føler der og da..», forteller Hkeem.  

Låten er laget sammen med produsenten Gustav Blomberg og låtskriver Mourad Jay, og gikk fra nynning av melodi, til skriving av vers og innspilling, i løpet av en dag på en Songwriter-camp.

«Gi meg» er ute på alle plattformer fredag 13. mai.

 _________________________________________________________________________

Hkeem har etter hans kommersielle gjennombrudd med «Fy faen» i 2017, vunnet to Spellemannspriser,fåttover 100 millioner streams og hatt store konserter landet rundt.
I 2019 slapp han debutalbumet «HKEEM», hvor han var mer trygg på seg selv og stemmen sin enn noen gang, både bokstavelig og metaforisk. I 2020 slapp han «Para», en låt om hva han har oppnådd i karrieren og veien han har gått til nå, og «Fly» -en låt for sene sommerkvelder og ekte kjærlighet. Vinteren 2020 varHkeem ute på turné mellom studiodagene, hvorhan blant annet spilte i Hamar og for et utsolgt Parkteatret i Oslo.
I 2021 kom blant annet «Min»-en låt om kjærligheten og takknemligheten han har for sin lillesøster, «Loving you girl» med Peder Elias og avsluttet året med to låter i TV-serien «Julestjerna», og «Bobby Brown» med Daniel Obede.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

(C) Oktawian Gornik
(C) Oktawian Gornik
Last ned bilde
(C) Oktawian Gornik
(C) Oktawian Gornik
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Ærlig og personlig fra Turab19.5.2022 08:30:00 CEST | Pressemelding

«Jeg lot hun dra» er blant Turabs mest ærlige og personlige låter, og markerer på mange måter en ny start med flere spennende prosjekter for 24-åringen. Låten tar opp både viktige og fundamentale verdiprinsipper, der den skildrer en persons tydelige frustrasjon og anger for å måtte gi slipp på noen man elsker. Allikevel er det nødvendig for hans sjelero og frihet. Jenta tror ikke på Gud, gutten gjør - og grunnet denne fundamentale forskjellen ville forholdet aldri fungert uansett hvor mye man ville, og/eller elsket hverandre.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom