Sony Music Norway

Hjerteknuser fra Davai

Del

DJ-duoen Davai slipper singelen "Broken Hearts" feat Lovespeake på langfredag.

Davai Broken Hearts artwork
Davai Broken Hearts artwork

"Tinder er aldri løsningen" svarer Davai. Spørsmålet? Hvordan man fikser knuste hjerter.

Låta "Broken Hearts" feat Lovespeake er en shoutout til alle som har fått knust hjertet sitt. 
"Det er pain as f**k!" sier Benjamin "Men ikke ligg under dyna og synes synd på deg selv med iskrem og godteri, selvom det kan være fristende". 
Så kanskje musikk funker? "Låta er mest trøst, men vi har også tatt med en liten dose med f**k you-faktor" sier Benjamin. 
"Sinna funker nok bedre enn selvmedlidene" supplerer Lasse "For det beste er rett og slett å komme seg videre i livet." 
Det kommer tips om å være aktiv, henge med venner, skaffe seg hund, reise, feste, fordype seg i studier eller studio. 
Men Tinder er altså ikke å anbefale...

Lasse (24) og Benjamin (25) har heldigvis ikke knuste hjerter, eller knust noen hjerter, akkurat nå. Men de har tilsammen godt over 100 millioner streams på samvittigheten. Drøyt halvparten av disse som DJ-duoen Davai, som har hatt suksess på norske og internasjonale lister med låtene "Replay", "Loco" og "Cry Like Kim K".

Davai har sitt utspring i den utskjelte, men også særdeles populære, sjangeren «russemusikk» hvor de ble oppdaget og signert til Sony Music-labelet Epic for å lage bangers for folket, og ikke bare russen. De fikk en flygende start med topplisteplasseringer i 9 land, inkludert Norge, hvor det også har blitt radiolistinger hos NRJ, mp3 og KISS. 

Med seg på "Broken Hearts" har de Lovespeake aka Alexander Pavelich som sang seg inn i norske hjerter via Stjernekamp i fjor.
"Stemmen hans er perfekt for låta, og han bare nailer det" sier Lasse "Å ha med Lovespeake på Broken Hearts er dritfett fordi han gir låta sjel".

"Broken Hearts" feat Lovespeake anbefales for både knuste hjerter og hjerteknusere, og er ute fredag 19. april.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Davai Broken Hearts artwork
Davai Broken Hearts artwork
Last ned bilde
Davai (c) Anton Soggiu
Davai (c) Anton Soggiu
Last ned bilde
Davai (c) Anton Soggiu
Davai (c) Anton Soggiu
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.