Sony Music Norway

Hjemme hos HAYES

Del

Thomas Hayes legger artistprosjektet HAYES på hylla, men ikke før han har delt "Feels Like Home" fredag 7. oktober.

Feels Like Home artwork
Feels Like Home artwork

«Feels Like Home blir nok siste livstegn fra HAYES på en liten stund, og jeg gleder meg til å dele denne energiboost-låten».

Thomas Hayes føler seg hjemme i mange roller, både i bokstavelig og overført betydning. Han er aktiv og kreativ musikkelsker, artist, produsent, låtskriver, DJ, skuespiller, e-sporter, litt motvillig influencer og for tiden svært entusiastisk student. 

Men la oss skru tiden litt tilbake, til da Thomas’ dager besto av å leke med katten Rolf eller teste nye hobbier, som for eksempel å male på lerret. Og det å være kreativ med andre måtte gjøres digitalt.

«Jeg fikk en demo fra Tom Martin og Ruben Pol, og vi ferdigstilte Feels Like Home over Zoom og mail. Det er jo egentlig ganske absurd at et sånt samarbeid – uten engang å ha vært i samme rom – har blitt til en låt som gir meg så utrolig positive assosiasjoner. Når jeg hører låta tenker jeg på hyttetur med venner, eller vors med lave skuldre når man bare ler og har det gøy sammen.»

HAYES-prosjektet var en guttedrøm som gikk i oppfyllelse for Askerbøringen som alltid har vært den som tok ansvar for musikken på vorspiel og fest, og hvor musikk trigger både følelser og kreativitet. 

«Jeg visste allerede at jeg elsket musikk og å være DJ. Men å få dreisen på skrivesessions, lage musikk, ha låter listet på radio, spille live på P3 er mer enn hva jeg hadde drømt om. Læringskurven har vært bratt, men jeg kan ikke få uttrykt nok hvor takknemlig jeg er for alle mulighetene jeg har fått. Jeg tar virkelig ikke folkene jeg har fått jobbe med og lære fra for gitt.»

Det å utvikle seg og å lære noe har alltid vært en drivkraft for Thomas, enten det dreier seg om sport, kunst, kultur eller generell nerding om helt tilfeldige temaer fra konspirasjonsteorier til hesteavl. Under pandemien tok han grep og startet opp med studier, først var det film i fokus, men underveis byttet han retning.

«Ja, jeg byttet til music business etter hvert som enda flere brikker falt på plass. For litt tilfeldig ble det sånn at jeg skulle hjelpe noen kompiser litt til at jeg ble manager for bandet deres, og etter hvert innså jeg jo at jeg hadde noe å bidra med. Jeg har jo fått ganske mye nyttig kunnskap de siste årene, men har både mulighet og lyst til å lære mer.»

25-åringen har satt enormt stor pris på friheten til å kunne utforske ulike roller og muligheter, og han er tydelig på at han ikke slutter å være kreativ selv om han velger å fokusere på business og hva som skjer bak, heller enn på, scenen. 

«Musikk er fortsatt hjemme for meg. Selv om studiene og jobben jeg gjør nå ikke er kreativ på samme måte som før, så er det allikevel musikk det hele handler om.»

For HAYES er «Feels Like Home» lyden av at helgen nærmer seg, lyden av muligheter og forventning. Og du kan høre den fra fredag 7. oktober. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Feels Like Home artwork
Feels Like Home artwork
Last ned bilde
HAYES (c) Truls Qvale
HAYES (c) Truls Qvale
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom