Ticket Feriereiser

Hit reiser vi i vinterferien

Del
Mange ønsker å legge vinteren bak seg i en uke - og tyvstartet våren. Sol og bading frister oss mest på vinterferiereiser med Gran Canaria, Tenerife og Bangkok på toppen. Storbyer er også populære reisemål der London, Barcelona og Riga klatrer på topplisten, ifølge Tickets bookingstatistikk.

-          Vinterferien er en populær reiseperiode, spesielt til varmere breddegrader da vi er inne i en periode hvor vinteren har vært lang – og ennå ikke er over. En uke med sol og varme kan virkelig gjøre underverker for energinivået til oss nordboere, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket.

Klassikerne Gran Canaria, Tenerife og Bangkok er reisemål som alltid er på topp for vinterferiereiser. Spania ligger generelt våre hjerter nært, og 5 av 10 av destinasjonene på topplisten er spanske.

-          Trenden med at vi etter pandemien velger trygge, kjente reisemål innen Europa, fortsetter også i vinterferien. Spania ligger definitivt under denne kategorien. Malaga og Barcelona er eksempler på destinasjoner som har steget i popularitet – og Gran Canaria er jo alltid på topp, sier Ellen Wolff Andresen.

To nye reisemål som har klatrer inn på topplisten er Roma og Riga, for de som lengter mer etter storbypulsen enn stranden på sin vinterferie. Riga er et reisemål som passer for hele familien, og tilbyr både dyrehage, opplevelsesparken Mezakakis og store lekeplasser midt i byen for barn som trenger å løpe litt. Latvias hovedstad passer også for familien som ønsker å gjøre vinterferien rimelig – med både billige flybilletter og gunstige priser på plass.

Hit reiser vi i vinterferien

  1. Gran Canaria (1)
  2. Tenerife (3)
  3. Bangkok (2)
  4. London (6)
  5. Alicante (7)
  6. Malaga (NY)
  7. Phuket (8)
  8. Barcelona (NY)
  9. Riga (NY)
  10. Roma (NY)

Kilde: Tickets bookingsstatistik med med avreiser i vinterferieukene. Tallene i parentes viser plasseringen i tilsvarende vinterferieuker i 2019.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ticket Feriereiser

Ticket Feriereiser
Ticket Feriereiser
Fredrik Selmers vei 6
0663 OSLO

90594673http://www.ticket.no

Om Ticket: Ticket er Nordens største feriereisebyråkjede med salg via butikk, på telefon og online. Ticket selger reiser fra samtlige ledende charterselskap, reisearrangører, cruiserederier, flyselskap, hotell og leiebilselskap. Ticket har 68 butikker i Norge og Sverige og online salg i 10 land under varemerkene Ticket, AirnGo og Charter. Ticket Feriereiser eies av investeringsselskapet Braganza.  

Følg pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ticket Feriereiser på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Boblelisten: Vårens weekendbyer utenfor topplisten22.3.2023 14:00:00 CET | Pressemelding

Våren i Norge kan være lunefullt – og vinteren kan overraske oss til langt ut i april. Å møte våren med en weekendtur til en storby i Europa gir vanligvis en større vårgaranti enn her hjemme. Paris, London og Roma er klassikere som frister oss som lengter etter våren. Men hvilke destinasjoner utenfor topp 10-listen trender mest? Ticket har tatt frem en liste over boblere med størst økning blant vårens weekendbyer.

Tickets store trendrapport Ticket Collection: Slik har reisevanene våre endret seg etter pandemien1.3.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

Reisebransjen har de siste årene vært sterkt påvirket av omverdenen, og ikke minst har nordmenns adferd og tilnærming til reiser blitt påvirket. Nå søker vi oss til andre typer reisemål, ser verdien av billetter som kan avbestilles eller ombookes og har endret prioriteringene våre. I tillegg til Covid-19 har uro, krig og økonomi påvirket vår reiseatferd. Dette viser Tickets store trendrapport Ticket Collection om reiser i 2023.

De beste reisemålene for en romantisk Valentinsdag2.2.2023 15:02:36 CET | Pressemelding

Valentinsdagen, årets høytid for de romantiske, er rett rundt hjørnet. All ære til blomster og sjokolade – men hvorfor ikke dra på utenlandsreise med din kjære? Europa byr på en rekke byer i kjærlighetens tegn, og London og Barcelona klatrer på listen over populære destinasjoner i forbindelse med Valentinsdagen, viser Tickets bestillingsstatistikk. Ticket guider deg til hvor du kan finne mest romantikk i Europa.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom