Red Bull

Heroic inngår samarbeid med Red Bull

Del

Red Bull skal hjelpe Heroic, et av verdens beste CS:GO-lag, med å holde seg i verdenstoppen.

Heroic, et av verdens beste lag i dataspillet Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), kunngjorde i dag en ny sponsoravtale med Red Bull, verdens største energidrikkprodusent. Heretter vil Heroic spille med en Red Bull-logo på skulderen, blant annet i turneringen PGL Major i Stockholm i slutten av oktober.

Til gjengjeld vil Red Bull stille sine globale ressurser tilgjengelige for å hjelpe Heroic å nå nye høyder. Heroic vil få tilgang til fasiliteter, trenere, rådgivere og annen støtte verden over. Heroic vil også kunne benytte seg av Red Bulls globale medieapparat for å løfte frem sin fortelling og merkevare.

Casper «cadiaN» Møller, lagkaptein på Heroic, har tidligere samarbeidet med Red Bull ved flere anledninger. Han ser frem til samarbeidet.

– Red Bull har bevist at de er en drømmepartner for vårt team. Derfor er jeg også veldig glad og stolt over å kunne representere Red Bull på Heroic-drakten, sier han.

Red Bull har samarbeidet med de beste idrettsutøverne i verden, på tvers av disipliner, i over 30 år. Selskapet er ambisiøst i sine sportslige samarbeid, og går langt for å hjelpe lag og utøvere å nå sitt potensial.

I verdenseliten

Heroic ble grunnlagt i Danmark i 2016, og har siden skutt opp på verdensrangeringen. Laget er for tiden på sjetteplass på rangeringen til ESL, og vant gull i ESL Pro League denne våren. Fra 26. oktober vil Heroic delta i PGL Major i Stockholm, som er verdens største CS:GO-turnering.

Klubben har også noen av verdens beste spillere i PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), og lovende resultater innen simracing. Fremover ønsker klubben, som ble kjøpt opp av den norske esport-organisasjonen Omaken Sports i vinter, å markere seg innen flere spill.

– Samarbeidet med Red Bull underbygger Heroics posisjon i toppen av den internasjonale sportseliten. Når vi vil kunne bruke Red Bulls erfaring, forståelse og ambisjon rundt esport, kommer samarbeidet til å være en perfekt match. Red Bull arbeider utelukkende med de aller beste, sier Joachim «NoobworK» Haraldsen, grunnlegger av Omaken Sports og daglig leder i Heroic.

Mer enn en esport-organisasjon

Gjennom samarbeidet vil Heroic kunne dra nytte av toppidrettsfasiliteter som Red Bulls Athlete Performance Center i Østerrike, hvor utøverne kan trene seg opp og gjennomføre fysiske og mentale tester.

Ifølge Haraldsen er Red Bull er en perfekt samarbeidspartner for Heroic.

– Vi brenner for å være mer enn en tradisjonell esport-organisasjon, og derfor spiller flere aspekter enn bare spillet en rolle i organisasjonen. Laget er skrudd sammen rundt tanken om at kosthold, trening og fritid går hånd i hånd, og har som mål å utdanne og utvikle spillerne til å være profesjonelle toppidrettsutøvere. Det passer perfekt med budskapet om at Red Bull gir vinger til mennesker og ideer, sier Joachim Haraldsen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Red Bull

Red Bull
Mølleparken 4
0459 Oslo

https://www.redbull.com/no-no/

Følg pressemeldinger fra Red Bull

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Red Bull på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.