TV 2

Her er TV 2s høstmeny

Del

– Seerne har mye å glede seg til i høst, sier mediehusets sjefredaktør og administrerende direktør, Olav T. Sandnes. Han legger bak seg en vår og sommer hvor mediehuset stadig har satt nye rekorder når TV 2 i dag presenterer en mangfoldig høstmeny.

TV 2-HØSTEN 2021: TV 2s høstmeny byr på flere nyskapinger og kjente og kjære publikumsfavoritter.
TV 2-HØSTEN 2021: TV 2s høstmeny byr på flere nyskapinger og kjente og kjære publikumsfavoritter.

Olav T. Sandnes er stolt av TV 2s høstprogram, som i dag presenteres i sin fulle bredde.

– Jeg tror seerne i år vil merke taktskiftet TV 2 står midt i. Vi leverer på vårt eget løfte om fornyelse med et tosifret antall nye titler. Når vi i tillegg har etablerte underholdningsfavoritter, fantastiske sportsrettigheter og en nyhetsredaksjon på tå hev foran stortingsvalget ligger alt til rette for en spennende høst, sier Sandnes.

På spørsmål om hvilke programmer han vil trekke fram blir det vanskeligere.

– Det er nesten umulig for meg å plukke ut enkeltsatsninger, og i det ligger også styrken til TV 2. Innholdsporteføljen vår er og skal være bred og mangslungen. Ambisjonen er ikke at alle skal like alt, men at i TV 2s programunivers skal alle finne noe de virkelig elsker. Som de fleste andre er jeg spent på utfallet av stortingsvalget, og det er en glede å følge dekningen vi har av de politiske prosessene og diskusjonene fram til valgdagen. Valgstudio og partilederdebattene er klassiske favoritter, men vi setter også inn en ekstra innsats for å hjelpe unge velgere med å orientere seg med programsatsingene «Emmas stemme» og «Ekte» sier Sandnes.

Les alt om TV 2s valgdekning her

Kongelig humor og sterke følelser på parketten

TV 2-sjefen kan se tilbake på en knallgod vårsesong - nå gleder han seg til høstjakta starter.

–  Vi har en historisk sterk sportshøst med rettigheter i kø, og en nyskapende programsatsing. Vi skal fortsatt samle familier og venner foran skjermen til kjente favoritter, samtidig som vi skal engasjere med nye relevante historier. Selv gleder jeg meg til humorserien «Kjære landsmenn». Med Atle Antonsen og Ine Jansen i hovedrollene tror jeg dette blir smart underholdning av beste merke. Og så er det alltid en glede å se kjente profiler møtes til kamp, både på parketten i «Skal vi danse» og i tøffe basketak i «Landskampen», sier Sandnes.

Han er også spent på hvordan TV 2 lykkes med den internasjonale suksessen «LEGO Masters» til norske skjermer.

– Dette formatet vet vi har mange fans. Det finnes vel knapt noen som har vokst opp uten LEGO, og deltakerne i «LEGO Masters» tar byggekunsten til et nytt nivå. Programmet har samlet familien foran skjermen i land etter land, og snart skal vi vise det i norsk utgave til publikum her hjemme. Håpet er at det vil fenge både store og små!

Han trekker også fram programmer som både skal treffe hodet og hjertet.

– Mange ble kjent med Petter Nyquist i serien «Petter uteligger» for noen år tilbake. Der møtte vi også Svein, et flott menneske som mer enn de fleste har smakt på livets utfordringer. I serien «Petter og Svein stikker» legger de sammen ut på en reise som blir både morsom og tankevekkende. Og i min egen TV 2-favoritt «Vårt lille land» ser vi i høst at vi ikke må reise langt for å finne de sterke historiene: Tonje Steinsland åpner sesongen med vår kollega Gerhard Helskog som åpent deler hvordan hans liv fikk en dramatisk vending.

Vil vinne kampen om folks tid

Selv om TV 2-sjefen er særs optimistisk foran høstsesongen, er han også bevisst på at konkurransebildet blir stadig tøffere.

– Vi konkurrerer jo som kjent ikke bare med norske og internasjonale innholds- og mediehus, men også med alt annet folk bruker tiden sin på. I mylderet av tilbud handler det i bunn og grunn om å gjøre oss fortjent til folks tid, og det tar vi på alvor. Vårt løfte er at vi skal skape øyeblikk som har verdi. Hvor vi engasjerer, gleder, begeistrer og forarger. Håpet for høsten er at seerne rett og slett skal velge oss, avslutter Olav T. Sandnes.

MER OM HØSTENS TV 2-PROGRAMMER:

Spørsmål og forespørsler rundt programmene kan rettes til programmenes pressekontakter, som du finner kontaktinfo på helt nederst.

Videoklipp til bruk for presse kan lastes ned her: 
https://www.dropbox.com/sh/1b0qc52kyfxisvi/AABaUQX-CAWONPNf5Kta9EFHa?dl=0

Stillbilder kan lastes ned her:
https://www.dropbox.com/sh/h64ctw4vhs0w7jo/AADWN9UuZjEh2LWJ9LsE2w5ga?dl=0 

ALEX & AUNE

Alex Rosén og Aune Sand har mange steder de vil besøke, og mye de vil oppleve sammen, og nok engang knytter de vennskapsbånd! Ikke bare til hverandre, men til et norsk tettsted – og ikke minst alle de flotte folka som bor der.

Sist sommer gikk de sommeren i møte i nord, og i år er det Vestlandet som gjelder. Denne gangen møtes de i Kalvåg, ytterst i Vestland på den vakre øya Frøya. Utenfor ligger Doggerbank og man kan nærmest føle kontakten med Europa idet tonnevis av sild skippes til Nederland. Det er sesong for jomfrusild og nakenbading, det blir trappeløp, magnetfiske, dykking og kremkake. Men mest av alt blir det humor, og mye kjærlighet – til hverandre, folkene som bor der, dyra og naturen.

Stedet skal kartlegges og store spørsmål må besvares: er tettstedet tett nok, hvilken lokal kake er best, og er det som det sies, at alt de vet er at de ikke vet? Og ikke minst, hvordan kan all gjestfriheten tilbakebetales? 

«Alex & Aune» har sesongpremiere senere i høst på TV 2 Play.

Pressekontakt: Anne Martha Leidland

ANNERLEDES

«Annerledes» er en programserie over åtte episoder der vi gjennom programleder Emma Ellingsen i hvert program blir kjent med en ny person som forteller sin personlige historie. Emma møter mennesker som har måttet kjempe for å bli godtatt for sin annerledeshet.

«Annerledes» har premiere på TV 2 og TV 2 Play senere i høst

Pressekontakt: Unn Grethe Berge

BISLETT BNB 

I humorserien «Bislett bnb» møter vi kollektivbeboerne Frans (Martin Lepperød), Simen (Johan Sigmundstad) og Bella (Giulia Hellesdatter Roi). Gjengen i tjueårene elsker kollektivet sitt på Bislett i Oslo, men sliter med å betale leien. De trenger penger, og det kjapt! Løsningen blir å leie ut sovesofaen i kollektivet, og snart er framleiedriften i gang.

Utfordringen er bare at de er avhengige av gode anmeldelser fra gjestene for å holde det gående, og snart befinner de seg i en situasjon der de må innfri de rareste ønsker uke etter uke. De tre må konstant leve etter mottoet «kunden har alltid rett», uansett hvor urimelig og absurd kunden måtte være.

I hver episode dukker det opp kjente fjes i rollene som gjester som booker seg inn på sovesofaen i kollektivet, der en nyskilt 40-åring på jakt etter å oppleve ungdomstiden, bankranere på flukt, en psykiatrisk pasient og en komiker med en litt overdreven tvang til å parodiere er blant leieboerne.

«Bislett bnb» har premiere 2. september på TV 2 Play.

Pressekontakt: Siril Vatne Meling 

BLOGGERNE

Alexandra Joner er nykommer i den 15. sesongen av «Bloggerne». I tillegg følges Sophie Elise Isachsen, Emma Ellingsen, Eveline Karlsen, Monica Nyhus og Iselin Guttormsen denne sesongen. Det blir en fartsfylt sesong i «Bloggerne» med sterke følelser, komikk og livets mange opp- og nedturer. Les mer her!

Vises mandag til onsdag over sju uker.

Sesong 15 av «Bloggerne» hadde premiere mandag 16. august på TV 2 Play og TV 2 Livsstil 

Pressekontakt: Nina Engh

EKTE

«Ekte» er TV 2s aktualitetsprogram for ungdom - med temaer som unge i målgruppen 13-19 år er opptatt av.

Gjennom seks episoder i høst undersøker programleder Guro Halleraker saker som er viktige for unge i høstens stortingsvalg.

«Ekte» hadde sesongpremiere på TV 2 Play 5. august. 

Pressekontakt: Håvard Solem

EMMAS STEMME

Emma Ellingsen (19) er kjent som influenser og fra TV 2-serien «Bloggerne». I forbindelse med høstens stortingsvalg får hun nå sin egen serie om valg og politikk for unge. I serien «Emmas stemme» møter 19-åringen, som også er førstegangsvelger, andre unge som engasjerer seg politisk. I serien er målet at dette skal bli litt enklere, både for Ellingsen og andre unge. 

Hun håper serien kan bidra til å lære både henne og andre jevnaldrende noe om politikk, og hun er selv opptatt av at unge skal bruke stemmeretten sin.

– Vi har alle vår mening, og det er veldig viktig at den blir hørt, sier hun.

«Emmas stemme» har premiere på TV 2 Play 24. august.

EN DEL AV MEG 

I denne dokumentarserien møter Solveig Kloppen og Geir Fredriksen nære familiemedlemmer som har brutt kontakten, og som nå forsøker å finne tilbake til hverandre igjen.

I løpet av et liv vil dessverre mange oppleve at det blir helt umulig å forholde seg til dem som egentlig skal stå dem nærmest. Mor, far, søster, bror: Få kan gi deg den samme følelsen av tilhørighet, men få kan såre deg mer.

I «En del av meg» slipper et knippe modige mennesker oss inn i deres reise mot en forsoning. På veien får vi innsikt i sårbarheten de medvirkende føler når de både må stå opp for seg selv og prøve å gi slipp på fortiden. Men, vi blir også med når en liten seier kan bety alt. Denne serien handler ikke om å fordele skyld, men holder fokus på hva som skal til for å ta de første skrittene i riktig retning når alt virker fullstendig fastlåst.

For noen viser det seg at forsoning handler om å forstå sin egen historie – og endelig finne en fred i den. For andre blir drømmen om å finne tilbake til hverandre virkelighet.

«En del av meg» ser på hva det koster et menneske å stå i et brudd og søker svar på det store spørsmålet: Hva må egentlig til for å lege gamle sår?

«En del av meg» har premiere på TV 2 og TV 2 Play i oktober. 

FARFAR

I denne familieserien møter vi Johnny (Sven Nordin) som har vendt tilbake til Norge etter å ha bodd i Danmark en del år. Der har han har levd som en uortodoks og sjarmerende levemann.

Sønnen Steinar (Ole Christoffer Ertvaag) har forbarmet seg over ham og lar ham bo i kjellerstua i huset der Steinar har etablert seg med kona Mari (Janne Formoe) og deres tre barn.

Johnnys stil er direkte og upolert, mens sønnen Steinar og hans kone Mari står for en mer pedagogisk og politisk korrekt linje – i hvert fall på utsiden. Særlig far og sønn er tydelig splittet i sitt syn på barneoppdragelse, parforhold og kjønnsroller – men kanskje er de likere enn de våger å innrømme?

I sesong 2 av «Farfar» bor Johnny bor fremdeles i kjellerstua til sønnen og hans familie, og frustrasjonen står i taket når han involverer seg i stort og smått både i og utenfor huset.

«Farfar» har sesongpremiere på TV 2 og TV 2 Play fredag 27. august.

Pressekontakt: Anne Martha Leidland

FARMEN

Året er 1921 og høstens Farmen-gård ligger ved Steinsjøen, på grensen mellom Østre Toten og Hurdal. Her skal 14 forpaktere sørge for gårdsdriften mens gårdeier Johan Steinsjøen har reist til Russland med Fridtjof Nansens hjelpeorganisasjon for å hjelpe til med hungersnøden som har oppstått der etter krigen.

I årets sesong skal samhold og felleskap stå i fokus, men det blir tidlig stjeling av brød og egg i kampen for tilværelsen. Vi får se latter, tårer, krangling og flørting og ikke minst; en malplassert amerikaner.

Med nærvær av militæret blir det ukesoppdrag og opplevelser vi aldri har sett på Farmen tidligere. Mads Hansen er tilbake som programleder, som stiller dem direkte og nærgående spørsmål.

«Farmen» har sesongpremiere på TV 2 og TV 2 Play 21. september.

Pressekontakt: Alex Iversen

FORSVINNINGEN PÅ LØRENSKOG

Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem på Lørenskog den 31. oktober 2018 i en kriminalsak som fortsatt er uoppklart. Journalist Kenneth Fossheim har satt sammen et team med tidligere Kripos-etterforskere som med toppmoderne teknologi skal gå gjennom saken på nytt. Dette er en spektakulær og unik sak, både i Norge og internasjonalt.

I denne dokumentarserien i seks deler skal vi for første gang fortelle sammenhengende og kronologisk hva som har skjedd i saken til nå. Programleder og journalist Kenneth Fossheim, som også har skrevet bok om saken, vil sammen med de tidligere Kripos-etterforskerne Per Angel og Håvard Aksnes belyse saken slik at vi alle kan forstå den og få innsikt i tidligere ukjente aspekter ved saken.

Hva skjedde med Anne-Elisabeth Hagen? Hvor er hun, ble hun kidnappet av vinningskriminelle eller er det mannen hennes som kan ha fått henne til å forsvinne?

«Forsvinningen på Lørenskog» har premiere på TV 2 og TV 2 Play 29. august.

Pressekontakt: Alex Iversen

FUNKYFAM

I den tredje sesongen av «Funkyfam» følger vi Jørgine og familien gjennom et år med store forandringer for dem alle. Noah reiser i militæret, og her får han prøvd seg på tøffe fysiske utfordringer og som gardist foran Slottet. Hjemme i Ålesund bor Trude nå helt alene, men velger å fylle tomrommet med en vilter omplasseringshund. Tvillingene tvinges enda nærmere hverandre under lockdown i Oslo og konfliktnivået dem imellom når nye høyder.

På Jessheim har Jørgine overbevist Morten om at det familien trenger er to nye hunder som krever mye tid og oppmerksomhet. Hun håper dermed at hans ønske om enda et barn er satt på pause. Men der tar hun feil.

«Funkyfam» har sesongpremiere i oktober på TV 2 Play og TV 2 Livsstil.

Pressekontakt: Nina Engh 

GOD KVELD NORGE

TV 2 fortsetter satsingen på underholdnings- og kjendisnyheter! Dorthe Skappel skal sammen med sine gode kolleger Marte Bratberg og Niklas Baarli holde deg kontinuerlig oppdatert på kjendisfronten.

Dorthe leder «God kveld Norge» hver helg på TV 2, der hun blant annet intervjuer underholdningsbransjens største profiler. Marte Bratberg og Niklas Baarli dukker opp ukentlig og gir deg alt du trenger å vite om det som rører seg i kjendisverden. I tillegg til besøk av gjestene du er nysgjerrig på, byr de på nyheter og avsløringer om kjendiser like raskt som redaksjonen vet det selv.

«God kveld Norge» med Dorthe Skappel får sesongpremiere 3. september på TV 2 og TV 2 Play.

Pressekontakt: Trine Solberg

GOD MORGEN NORGE

«God morgen Norge» er blitt en viktig start på dagen for mange seere gjennom snart 27 år. Her får vi alltid møter med aktuelle gjester og temaer, underholdning og ikke minst kokketips. «God morgen Norge» sender direkte hver morgen fra mandag til fredag.

Programlederparene er Vår Staude og Peter Moi Bubresko og Desta Marie Beeder og Espen Fiveland. Wenche Andersen er alltid på plass og gir seerne nyttige tips til både hverdags- og festmat, Finn Schjøll gir oss hage- og dekorasjonstips, mens Isabella Martinsen og Ane Nyrerød gir oss værutsiktene for dagen.

«God morgen Norge» hadde sesongpremiere mandag 16. august på TV 2 og TV 2 Play.

Pressekontakt: Nina Engh 

GRORUD UNDERDOGS

– Vi vil vise barn og ungdom som vokser opp her at de kan oppfylle drømmene sine, sier Faysal Ahmed, fotballspiller fra Groruddalen.

I «Grorud underdogs» følger vi Faysal og resten av laget når utfordrerne rykker opp i OBOS-ligaen, hvor de ukentlig må kjempe mot overmakten.

For mange har fotball en viktig sosial funksjon: En av Norges mest spennende fotballklubber er lille Grorud, fra en bydel i Oslo som ofte blir forbundet med utfordringer, bråk og negative avisoverskrifter.

– Groruddalen er et område med utfordringer. Målet vårt er at vi skal vise barn og ungdom at de kan få til positive ting her, sier Grorud-spiller Faysal Ahmed (33).  - Det er mye kulere å spille for Grorud og være med på å gjøre en forskjell for barna i området, enn å ha spilt for eksempel for Viking i Eliteserien, mener han.

For mellom motorvei, skog og høyblokker finnes det barn og unge med store drømmer, og i dokumentarserien «Grorud underdogs» blir vi kjent med fotballklubben som huser lokale supertalenter, en ung, ambisiøs trener og et miljø som representerer hele verden. Klubben håper å være bydelens stolthet, men kjemper mot nedrykk med en ung stall og lite penger.

«Grorud underdogs» er en dokumentarserie i åtte episoder. Regi er ved TV 2 Sportens Christian Thorkildsen, som i fjor gikk til topps i klassen «Årets programserie web-TV» da MBL delte ut årets mediepriser.

«Grorud underdogs» har premiere tirsdag 31. august på TV 2 Play.

Pressekontakt: Håvard Solem

HJERTESLAG 

I sesong 4 av «Hjerteslag» møter vi Mio (Thea Loch Næss) og Anders (Vebjørn Enger) ett år etter at Mio gjorde det slutt med Anders. Mio har fått det beste av to verdener, og kan veksle mellom å leke mor, far og barn med bestekompis Anders, og å være ung og fri på byen med bestevennen Katja. Anders på sin side har fortsatt ikke kommet over Mio, og venter i hemmelighet på at hun skal bli ferdig med å finne seg selv så de kan bli en familie igjen.

Når så Mio forelsker seg i en annen, blir ting veldig vanskelig mellom dem, og Anders skjønner at han er nødt til å gi slipp. Men hvordan skal man komme over eksen når man har barn sammen, og derfor er nødt til å se hverandre hele tiden? Og hva skjer når Mio skjønner at Anders faktisk har gått videre og møtt noen andre?

«Hjerteslag» sesong 4 har premiere på TV 2 Play senere i høst.

Pressekontakt: Siril Vatne Meling 

HUSKESTUE

Kristian Ødegård skal igjen ta for seg et knippe medium smarte kjendiser og teste deres kunnskapsnivå med spørsmål på relativt lavt nivå. Dag Otto Lauritzen – den evige skoleelev – er med som fast deltaker.

Kunnskapshull tettes ikke uten en god porsjon vennligsinnet avstraffing. I denne sesongen skal deltakerne få strammet opp eventuelle slappheter i hjerneregionen ved hjelp av blant annet støt i ballene, vannski med elektrosjokk, eksploderende megaballonger, en ydmykende runde i gapestokken, piskende trær og huggormbitt.

Kjente navn som skal i ilden denne sesongen, er Bernt Hulsker, Linnea Myhre, Kjetil Rekdal, Calle Hellevang-Larsen, Øyvind Rafto, Anders Hoff, Ole Christoffer Ertvaag, Birgit Skarstein, Olaf Tufte, Anniken Jørgensen, Öde Nerdrum, Ahmed Mamow, Lars Berrum, Annika Momrak, Martha Leivestad, Vår Staude, Abid Raja, Tom Stiansen, Marius Skjelbæk, Victor Sotberg, Lydia Gieselmann, Lilli Bendriss, Adelina Ibishi, Tete Lidbom, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Thea Loch Næss, Didrik Solli-Tangen, Emil Solli-Tangen, Emilie Nereng, Knut Arild Hareide, Henrik Asheim, Anniken Huitfeldt, Johann Olav Koss, Margrethe Røed og Håvard Tjora.

Nesten hele «Huskestue»-sesongen er tilgjengelig på TV 2 Play nå, og har premiere 19. august på TV 2.

Pressekontakt: Trine Solberg

IDRETTSFORELDRE 

Mange foreldre har brukt hundrevis av timer på sidelinjen for å bivåne egne barns middelmådige idrettskarrierer og har møtt på utallige foreldre i håndballhaller, langs skiløypa, i slalåmbakken og ikke minst på fotballbanen. Man opplever å møte folk man kanskje ikke naturlig ville hatt en relasjon til, hvis det ikke var for at døtrene tilfeldigvis havner på samme rideparti eller sønnene spiller på samme fotballag.

I dette foreldre-konglomeratet, bor det mange humoristiske typer og karakterer som danner grunnlaget for mockumentary-serien «Idrettsforeldre». Komiker Henrik Elvestad spiller syv ulike mammaer og pappaer til barn og ungdommer som driver med ulike idretter. Vi blir med disse karakterene gjennom en sesong på 12 episoder, der de engasjerer seg i barnas idrettsprestasjoner.

Med svært ulik tilnærming til sine egne barn og deres idrett, følger vi de ulike foreldrene og deres håpefulle på veien mot deres hovedmål.

«Idrettsforeldre» har premiere på TV 2 og TV 2 Play senere i høst.

Pressekontakt: Anne Martha Leidland

ISABEL

Isabel Raad er tilbake med en ny sesong av sin egen tv-serie Isabel. I sesong 2 får vi blant annet møte Isabel og hennes nye kjæreste, Jack. Jack er fra England og Isabel ønsker å besøke ham så mye hun kan, men møter mye kritikk for reisene sine midt i en pandemi.

Vi får også være med når hun møter sine nye investorer til klesmerket sitt, Ivorie. Det gir forhåpninger om snarlig lansering. Hun starter business sammen med eksen Pierre Louis, noe som ikke er like lett for kjæresten Jack, som sitter i England og ser hva hun gjør på Instagram.

Etter at Isabel var i Stavanger i forrige sesong og besøkte plassen hun vokste opp i fosterfamilie, får hun en stor trang til endelig å møte dem etter ti år uten kontakt. Det gir henne også lyst til å ta med både Golnaz, Mamma Raad og resten av familien på hyttetur for å lære å gjøre det norskeste av det norske, nemlig stå på ski - noe Isabel fikk mye av i sin oppvekst i fosterfamilie.

Idet pandemien begynner å slippe taket tar Isabel og Jack avgjørelsen om å flytte sammen i Spania. Men å bo sammen byr på nye utfordringer.

«Isabel» har sesongpremiere på TV 2 Livsstil og TV 2 Play 27. september.

Pressekontakt: Alex Iversen

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN

Vi følger bønder i jakten på den store kjærligheten, i tidenes mest jordnære dating-program.

«Jakten på kjærligheten» er tilbake! I høst følger vi igjen spente, sjarmerende bønder som alle har det til felles at de drømmer om den store kjærligheten, om å finne en å dele hverdag og fest med. De åpner gårdstun og hjerte for nøye utvalgte friere, og vi kommer tett på mens følelser oppstår og bånd knyttes.

I sin 18. sesong er programmet fortsatt en hit blant norske seere, som ivrig følger bøndene på kjærlighetsjakt. Programleder er Gunhild Dahlberg.

«Jakten på kjærligheten» har sesongpremiere på TV 2 og TV 2 Play 6. september.

Pressekontakt: Unn Grethe Berge

KJÆRE LANDSMENN

Dramakomedien «Kjære landsmenn» åpner fløydørene inn til en moderne kongefamilie med Atle Antonsen og Ine Jansen i rollene som konge og dronning.

Kong Johan (Antonsen) har regjert trygt, konservativt og etter den gamle oppskriften: Stille opp på offentlige tilstelninger, skrive gratulasjoner til 100-åringer, tørrprate med krigsseilere og vinke til folket på 17. mai. Men kongehuset får seg en støkk når Norges største avis foretar en meningsmåling: Kun 48 prosent av det norske folk synes de gjør en god jobb.

Johan nekter å tro det. Han setter i gang sin egen meningsmåling – som resulterer i en særs lite flatterende ordsky. Folket elsker ikke sin konge lenger! De er i beste fall likegyldige til ham.

Kong Johan og hans kone, dronning Isabella (Jansen), må foreta seg noe – raskt.  Det hjelper heller ikke at den nyvalgte statsministeren er uttalt republikaner, og ser sitt snitt til å pense opinionen i disfavør av kongehuset.

«Kjære landsmenn» har premiere på TV 2 og TV 2 Play 18. september.

Pressekontakt: Anne Martha Leidland

LANDSKAMPEN

Gjennom to tidligere sesonger av «Landskampen» har norske og svenske idrettshelter utkjempet knalltøffe konkurranser seg i mellom.

Etter at Norge vant første sesong, slo svenskene tilbake i sesong 2. Stillingen er dermed 1-1, og det er to heltente lag som begge er klare for å ta ledelsen i sesong 3.

Skidronningen Marit Bjørgen har overtatt den norske programlederrollen, mens Gunde Svan holder stand på svensk side. Nytt i år er at det blir utskiftninger på lagene underveis.

Norge starter med langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen (34), tidligere langrennsløper Thomas Alsgaard (49), skiskytter Johannes Thingnes Bø (28) og tidligere skiskytter Tora Berger (40), men vi får også se langrennsløper Therese Johaug (32), langrennsløper Emil Iversen (29), tidligere langrennsløper Marthe Kristoffersen (31) og tidligere kombinertløper Magnus Moan (37) i løpet av sesongen.

Sverige starter med skiskytter (tidl. langrennsløper) Stina Nilsson (27), tidligere skiskytter Magdalena Forsberg (53), tidligere langrennsløper Anders Södergren (44) og tidligere langrennsløper Marcus Hellner (35), mens skiskytter Martin Ponsiluoma (25), skiskytter Elvira Öberg (22) og tidligere langrennsløper Jörgen Brink (47) også skal konkurrere i løpet av sesongen.

«Landskampen» har sesongpremiere på TV 2 og TV 2 Play fredag 20. august.

Pressekontakt: Håvard Solem

LEGO MASTERS 

Når suksessformatet «LEGO Masters» sendes for første gang på norske tv-skjermer i høst, skal 16 unike LEGO-talenter konkurrere om den gjeve tittelen som Norges første LEGO Masters.

Oppgavene er mange og varierte: Hvem kan bygge en bro som tåler et halvt tonn med vekter? Hvem bygger det høyeste tårnet, den fineste leiligheten eller den raskeste bilen? Svaret vil sannsynligvis overgå alt du på forhånd hadde trodd vært mulig når det kommer til LEGO.

Det vil bli lidenskap, idrett på høyt nivå, sterke følelser og magi – og en evig kamp å overgå seg selv og konkurrentene. Kun ett lag står igjen som vinneren av 500 000 kroner.

Programleder Erik Solbakken har fått med seg leketøysoppfinner og LEGO-designer Erik Legernes som makker og dommer, og sammen heier de frem deltakerne gjennom stadig nye utfordringer og magiske resultater.

«LEGO Masters» har premiere på TV 2 og TV 2 Play i oktober.

Pressekontakt: Anne Martha Leidland 

LYSTLØGNER

I «Lystløgner» får vi se kjendiser by på sine mest pikante og usannsynlige fortellinger og løgner. Hva er sannhet og hva er løgn?

Erik Solbakken er programleder, med Cecilie Steinmann Neess og Linn Skåber som stødige lagkapteiner.

«Lystløgner» sesong 3 hadde premiere på TV 2 og TV 2 Play 16. august.

Pressekontakt: Trine Solberg

MINA OG MEG GÅR FINNMARK PÅ TVERS

Går det an å ta med en 5-åring på en 400 kilometer lang ekspedisjon vinterstid?

Alexander Read og datteren Mina (5) har bestemt seg for å gå krysse Finnmarksvidda fra Vardø til Alta. De regner med å bruke 24 dager på ekspedisjonen som de har planlagt sammen.

Turmagien de to skaper handler om mer enn å gå langt på ski. Alexander har ansvaret for sikkerheten underveis, mens Mina har lagt inn aktiviteter hun ønsker seg. De har derfor med seg diskolys og kostymer, og håper å få sett nordlyset.

«Mina og meg går Finnmark på tvers» har premiere på TV 2 og TV 2 Play senere i høst.

Pressekontakt: Unn Grethe Berge

PETTER OG SVEIN STIKKER

«Snakk om flaks at du traff meg», sa den slitne, narkomane Svein Stang da han tilfeldigvis møtte dokumentarist Petter Nyquist på gata i Oslo for snart syv år siden. Petter var i gang med å lage dokumentarserien «Petter uteligger», der Svein tok en viktig rolle som mentor for den ferske uteliggeren. Møtet mellom de to ble starten på et annerledes vennskap, og Svein er blitt et slags familiemedlem for Petter. 

Svein har nå flyttet til Farsund, og lagt dagene på gata bak seg. Det tøffe livet har imidlertid satt sine spor, og med nyresvikt er Svein avhengig av dialyse flere ganger i uken. Hverdagen føles ofte tung på eldresenteret hvor han bor, og han lengter etter påfyll. Petter og Svein blir derfor enige om å legge ut på en «roadtrip» sammen for å fylle på med nye opplevelser. 

Ifølge Svein betyr ferie «å bare gi faen og dra på tur uten mål og mening», så de to kompisene reiser av gårde i en gammel folkevognbuss uten altfor mange planer. Reisen viser seg likevel å by på mye mer «mål og mening» enn forventet for dem begge. Petter og Svein oppdager at selv om de har levd to vidt forskjellige liv på hver sin kant har de overraskende mye til felles helt tilbake til barndommen.

«Petter og Svein stikker» har premiere på TV 2 og TV 2 Play senere i høst.

Pressekontakt: Siril Vatne Meling

SKAL VI DANSE

Tolv nye kjendiser inntar parketten i sesong 17 av «Skal vi danse», og sammen med sine proffe dansepartnere skal de konkurrere om å bli best på dansegulvet.

Årets dansekjendiser er:
Alejandro Fuentes, Anniken Jørgensen, Dennis Vareide, Elin Ørjasæter, Iselin Guttormsen,  Joakim Kleven, Magnus Moan, Maren Lundby, Royane Harkati, Simon Nitsche, Siri Nilminie Avlesen-Østli og Øyvind «Vinni» Sauvik, 

For første gang i «Skal vi danse»-historien får vi denne høsten et dansepar bestående av to personer av samme kjønn, nemlig influenser og filmskaper Joakim Kleven og hans proffdanse-partner Benjamin Jayakoddy.

På dommersiden dukker det opp et nytt fjes i Morten Hegseth, som tar plass bak dommerbordet sammen med Merete Mørk Lingjærde og Trine Dehli Cleve, mens Anders Hoff og Katrine Moholt leder oss gjennom direktesendingene på lørdagskveldene i høst.

Også i år byr vi på et usminket innblikk inn i den hektiske «Skal vi danse»-hverdagen. I realityprogrammet «Dansebobla», som du kan se på TV 2 Play, kan du se hva som foregår i kulissene, på dansetrening og etter opptak, når kameraene slås av.

«Skal vi danse» har sesongpremiere 28. august på TV 2 og TV 2 Play, mens sesongens første «Dansebobla» er på plass på TV 2 Play 23. august.

Pressekontakter: Siril Vatne Meling og Håvard Solem

SKAVLAN

«Skavlan» er Skandinavias største talkshow og er nå inne i sin aller siste sesong. Fra studio i London og Stockholm inviterer Fredrik Skavlan etablerte verdensstjerner, våre største stoltheter og interessante nykommere til å delta i ærlige og underholdende intervjuer.

Programmet sendes lørdagskvelder og er produsert av Monkberry for svenske SVT og norske TV 2. Programleder er den anerkjente journalisten Fredrik Skavlan.

«Skavlan» har sesongpremiere i september på TV 2 og TV 2 Play.

Pressekontakt: Jan-Petter Dahl

SOFA

Tidligere i år vant tv-konseptet «Sofa» Gullruten for «Beste reality». Til høsten sender TV 2 sesong 2. Noe av det vi nordmenn bruker aller mest tid på, er jo å snakke om ting vi har sett på tv, planlegger å se på tv, seriene vi er hekta på, deltakerne som har sjokkert oss og de gøye klippene du bare MÅ se om igjen. 

I høstens sesong blir det garantert gjensyn med noen kjente og kjære deltagere, men det vil også dukke opp noen nye og overraskende personer som ønsker oss velkommen inn i sine private stuer.

«Sofa» kommer på TV 2 og TV 2 Play i oktober.

Pressekontakt: Unn Grethe Berge

SPORT PÅ TV 2

Sportshøsten blir en av de mest innholdsrike i TV 2s historie – mye takket være det enorme tilbudet av internasjonal fotball: Alle kampene i Premier League, Champions League, La Liga og alle landskampene. Blir Erling Braut Haaland toppscorer i Champions League igjen, er det på TV 2s kanaler du kan se alle målene.

Men TV 2s sportstilbud denne høsten består av mer enn fotball. Vi er tett på sykkel, blant annet med Tour of Norway, som starter i dag, 19. august. Spania rundt startet 14. august og varer fram til 5. september. Og du får sykkel-VM fra sykkelsportens hjemland, Belgia, fra 19. september. I tillegg ser du klassikeren Paris - Roubaix 3. oktober.

Vintersport blir det også mye av den kommende sesongen. Vi starter i Davos, før vi har starten på Tour de Ski i desember. Nytt av året er at TV 2 og NRK skal samarbeide og vise alt av hopp, alpint og langrenn fra Norge og Østerrike.

På sjakkfronten blir det Norway Chess med Magnus Carlsen og resten av verdenseliten i september.

TV 2 bygger fremtidens hjemmebane for norsk idrett, og kickstarter denne satsingen allerede i høst med volleyball, basketball, mer ishockey og innebandy.

Pressekontakt: Håvard Solem

TOLL

I sesong 3 av «Toll» følger vi tollerne idet grensene delvis åpner opp etter å ha vært stengt under pandemien.

Ikke bare møter vi Changiz, Steffen og Martine, men mange nye tollere tar seerne med inn i en spennende verden hvor jakten på narkotika, alkohol, våpen og andre ulovlige varer preger hverdagen.

Vi får et innblikk i hvordan vareførsel sørger for flyt av varer, på grenseoverganger som Flisa og Ørje blir vi kjent med nye tollere og for første gang åpner etterretningsavdelingen opp og gir publikum innsikt i at ikke alle beslag tas på magefølelse.

«Toll» er ikke bare en historie om livet på grensa, men også historien om et Norge få har visst om. Et ikke-så-uskyldig-Norge, og kampene som foregår på grensa. Vi kan ikke vite hva som vil skje i fremtiden og om livet vil bli den samme som før pandemien. Vi vet imidlertid at når grensene åpnes, er det tollerne som går i front og stopper ulovlige varer fra å komme inn, og ikke minst sørger for at livsviktige varer kommer inn.

De to første sesongene av «Toll» har oppnådd solide seertall, og TV 2-serien er også pekt på som en av årsakene til den store søkermassen til toller-studiet i 2021.

«Toll» har sesongpremiere på TV 2 Play og TV 2 Zebra i oktober.

Pressekontakt: Håvard Solem

TRULS À LA HELLSTRØM

I år har Truls fått blod på tann! Etter at han slo Eyvind i tre konkurranser på kjøkkenet i fjor, vil han nå ta sammenlagtseieren. Det er IKKE Eyvind interessert i!

Gutta besøker noen av de flotteste plassene Norge har å by på, og Truls ordner overnatting på eksotiske steder hvor «ingen skulle tru at Hellstrøm kunne bu».

Turen går blant annet til Stavanger, Tromsø, Grimstad, Telemark, Ålesund og Myken.

«Truls à la Hellstrøm» har sesongpremiere tirsdag 14. september på TV 2 og TV 2 Play.

Pressekontakt: Anne Martha Leidland

TUFTE 

Våren 2020 forbereder bonde, familiefar og roer Olaf Tufte seg til sitt siste OL, men alt blir snudd på hodet når verden rammes av en pandemi.

I denne dokumentarserien følger vi en av landets tøffeste idrettsutøvere, hans familie og team. Vi er tett på i forberedelsene til Tuftes siste sesong som roer der han kjemper om sine siste OL-medaljer, samtidig som koronapandemien truer familiegården og familiens økonomi.

«Tufte» hadde premiere på TV 2 Zebra og TV 2 Play mandag 16. august.

Pressekontakt: Anne Martha Leidland

TV 2 HJELPER DEG

«TV 2 hjelper deg» er tilbake! Solveig og gjengen er ute hos folk, side om side med forbrukerne og tettere på.

De går nå enda mer i dybden på enkeltsaker og avslører dårlige avtaler og brutte løfter. De sørger for at de som lover for mye, må stå til ansvar.

«TV 2 hjelper deg» har sesongpremiere torsdag 2. september på TV 2 og TV 2 Play.

Pressekontakt: Trine Solberg

TV 2 HJELPER DEG JUNIOR

Endelig er «TV 2 hjelper deg junior» her – et nytt forbrukerprogram for hele familien!

Programlederne Hjalmar Hegvik Ruud (10) og India Dee Roll Kvangarsnes (11) tester produkter, besøker fabrikker og krever svar fra ansvarlige voksne. Nå skal barnas problemstillinger tas på alvor, men med en solid dose lek, humor og en knakende god hjelper ved navn Junior.

«TV 2 hjelper deg junior» har premiere på TV 2 Play 30. september.

Pressekontakt: Trine Solberg

VÅRT LILLE LAND

Hva skjer når Tonje Steinsland og en gruppe erfarne journalister, reiser ut i Norge for å finne håpet?

«Vårt lille land» er en dokumentarserie som ikke likner på den øvrige nyhetsdekningen i media. For redaksjonen har gitt seg selv i oppdrag å løfte fram det som er godt. Derfor kommer de tilbake med spektakulære historier om ordinære mennesker. Fortellinger om hverdager - der folk settes på prøve, kjemper, reiser seg, gjør ekstraordinære bragder.

Det handler om vanlige menneskers liv. For alle har en historie.

«Vårt lille land» har sesongpremiere på TV 2 og TV 2 Play i oktober.

WUNDERLAND 

«Wunderland» er tilbake. Bakken har fått seg ny kjæreste, Silje. Kjøkkenet pusses opp, og de prøver å finne balansen mellom raggerliv og samliv. Siden Mats er blitt pappa og lagt opp raggen, har Bakken fått seg en ny raggervenn, nemlig Presten.

Torodd har slanka seg 30 kilo og ikke vært på raggen på over et halvt år. Han har funnet seg en sjelevenn i Emilie, og de henger sammen hele tiden. De flytter etter hvert sammen. Torodd må ta grep for å få seg mer jobb.

Vi møter også Emanuel som fyller 18, og endelig får ta lappen, noe han har drømt om siden han var liten. Etter 12 år på skolebenken må han begynne å tenke på fremtida, og finne ut hva han skal gjøre med livet.

Kenneth er tilkallingsvikar på et lakkverksted, men det kan gå flere måneder mellom hver jobb. Etter flere dårlige måneder må han ta grep, og han starter opp sin egen lakkverksted-bedrift. Vennskapet med Bakken har kjølnet etter noe damegreier, men de møtes i ny og ne. Kenneth skulle helst sett at ting var som før og at de var mer sammen.

«Wunderland» har premiere på TV 2 Zebra og TV 2 Play 20. september.

Pressekontakt: Alex Iversen

ÅSTED NORGE

«Åsted Norge» startet opp i 2016, og har med seernes hjelp bidratt til at mange lovbrytere er blitt tatt. Programmet forener forbryterjakt, undersøkende journalistikk og folkeopplysning.

Jens Christian Nørve er utegående reporter og programleder. I ekspertpanelet finner du forsvarsadvokat John Christian Elden, forfatter og tidligere polititopp Hanne Kristin Rohde.

Tidligere etterforskningsleder og kriminalforfatter Jørn Lier Horst er et nytt tilskudd i ekspertpanelet denne sesongen.

«Åsted Norge» har sesongpremiere 20. september på TV 2 og TV 2 Play.

Pressekontakt: Trine Solberg

INTERNASJONALE SERIENYHETER

«Agatha Christie's Hjerson» er svensk krim inspirert av Agatha Christies historier. Den dyktige mordetterforskeren Sven Hjerson (Johan Rheborg) inngår etter flere års isolasjon et overraskende detektivsamarbeid med den sta tv-produsenten Klara (Hanna Alström). Vil hun også klare å få ham med i sitt nye tv-program? Serien hadde premiere på C More og TV 2 Play 16. august.

C More-suksessen «Gåsmamman» er tilbake med en femte sesong denne høsten.  «Gåsmamman» handler om regnskapsfører og småbarnsmor Sonja Ek, som lever i et lykkelig og kjærlighetsfylt liv med sin mann og sine tre barn i en forstad til Stockholm. En dag blir plutselig alt forandret og Sonja tvinges ut i et livsfarlig spill. Hun får både bandemedlemmer og politiet mot seg, og hun vil gjøre alt for å beskytte sine barn. Hun kan ikke lenger være sikker på hvem hun kan stole på.

Kritikerroste «Yellowstone» sesong 3 har premiere på C More og TV 2 Play 9. september.

Vennegjengen i «A Million Little Things» er tilbake på TV 2 Play i høst. I sesong 3 fikk vi se hvordan livene deres ble snudd opp ned på grunn av Covid-19-viruset. Den kommende sesongen blir minst like spennende og forhåpentligvis gir den svar på noen av spørsmålene som henger i luften fra forrige sesong. Sesong 4 blir den lengste sesongen hittil med hele tjue episoder.

Serien «Get Shorty» er basert på Elmore Leonards berømte bok, og senere spillefilmen «Get Shorty». I hovedrollene finner vi Ray Romano («Alle elsker Raymond») og Chris O'Dowd («Bridesmaids»). Serien hadde nylig premiere og du kan se både sesong 1, 2 og 3 på TV 2 Play nå.

Pressekontakt: Trine Solberg

Kontakter

Håvard SolemSenior PR- og medierådgiver

Pressekontakt for Landskampen, Skal vi danse, Allsang på grensen, Helt Harald, Gullruten, TV 2 Sporten og TV 2s høstlansering.

Tel:934 35 922hvl@tv2.no

Alex IversenPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Farmen, Farmen kjendis, Märtha, Pornolandet og Joakims første porno.

Tel:905 94 059alex.iversen@tv2.no

Anne Martha LeidlandPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Kompani Lauritzen, Kaserneliv, LEGO Masters, Truls à la Hellstrøm, Kjære landsmenn, Farfar, Love Island, Alex & Aune

Tel:476 45 065aml@tv2.no

Nina EnghPR- og medierådgiver

Bloggerne, Funkyfam, God morgen Norge, God kveld Norge, Premier League, Martine vil bli politi, Norske tilstander og barne-tv.

Tel:916 05 816nina.engh@tv2.no

Siril Vatne MelingPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Skal vi danse, Sommerhytta, Bislett bnb, Etter lørdag, Bortført, Hjerteslag

Tel:97043166Siril.VatneMeling@tv2.no

Unn Grethe BergePR- og medierådgiver

Pressekontakt for Jakten på kjærligheten, Sporløs og Hver gang vi møtes, Sofa, Annerledes.

Tel:924 03 867ugb@tv2.no

Bilder

TV 2-HØSTEN 2021: TV 2s høstmeny byr på flere nyskapinger og kjente og kjære publikumsfavoritter.
TV 2-HØSTEN 2021: TV 2s høstmeny byr på flere nyskapinger og kjente og kjære publikumsfavoritter.
Last ned bilde
Aune Sand og Alex Rosén i «Alex & Aune». Foto: Tor Even Mathisen/TV 2
Aune Sand og Alex Rosén i «Alex & Aune». Foto: Tor Even Mathisen/TV 2
Last ned bilde
Jens Christian Nørve er programleder for «Åsted Norge». Foto: Espen Solli/TV 2
Jens Christian Nørve er programleder for «Åsted Norge». Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
Giulia Hellesdatter Roi, Martin Lepperød og Johan Sigmundstad i «Bislet bnb». Foto: Jonathan Vivaas Kise/TV 2
Giulia Hellesdatter Roi, Martin Lepperød og Johan Sigmundstad i «Bislet bnb». Foto: Jonathan Vivaas Kise/TV 2
Last ned bilde
«Bloggerne». Foto: Bjørn Wad/TV 2 (montasje)
«Bloggerne». Foto: Bjørn Wad/TV 2 (montasje)
Last ned bilde
Geir Fredriksen og Solveig Kloppen er på plass med «En del av meg» på TV 2 i høst. Foto: Magnus Berggren/TV 2
Geir Fredriksen og Solveig Kloppen er på plass med «En del av meg» på TV 2 i høst. Foto: Magnus Berggren/TV 2
Last ned bilde
Funkyfam er tilbake med sesong 3 på TV 2 i høst. Foto: Thomas Qvale/TV 2
Funkyfam er tilbake med sesong 3 på TV 2 i høst. Foto: Thomas Qvale/TV 2
Last ned bilde
TV 2s morgenfugler i «God morgen Norge». Foto: Espen Solli/TV 2
TV 2s morgenfugler i «God morgen Norge». Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
I «Grorud underdogs» møter vi gjengen i og rundt fotballklubben Grorud. Foto: Grorud Fotball
I «Grorud underdogs» møter vi gjengen i og rundt fotballklubben Grorud. Foto: Grorud Fotball
Last ned bilde
Thea Loch Næss og Vebjørn Enger spiller hovedrollene i «Hjerteslag». Foto: Lise Martine Halle/TV 2
Thea Loch Næss og Vebjørn Enger spiller hovedrollene i «Hjerteslag». Foto: Lise Martine Halle/TV 2
Last ned bilde
Det blir mer «Huskestue» med Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen. Foto: Tarjei Krogh/TV 2
Det blir mer «Huskestue» med Kristian Ødegård og Dag Otto Lauritzen. Foto: Tarjei Krogh/TV 2
Last ned bilde
Henrik Elvestad gir oss «Idrettsforeldre». Foto: Espen Solli/TV 2
Henrik Elvestad gir oss «Idrettsforeldre». Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
Journalist Kenneth Fossheim i «Forsvinningen på Lørenskog». Foto: TV 2
Journalist Kenneth Fossheim i «Forsvinningen på Lørenskog». Foto: TV 2
Last ned bilde
Vi følger Isabel Raad i en ny sesong av «Isabel». Foto: TV 2
Vi følger Isabel Raad i en ny sesong av «Isabel». Foto: TV 2
Last ned bilde
«Ekte»-programleder Guro Halleraker. Foto: TV 2
«Ekte»-programleder Guro Halleraker. Foto: TV 2
Last ned bilde
Emma Ellingsen i «Emmas stemme». Foto: TV 2
Emma Ellingsen i «Emmas stemme». Foto: TV 2
Last ned bilde
Sven Nordin, Janne Formoe og Ole Christoffer Ertvaag i «Farfar». Foto: Tarjei Krogh/TV 2
Sven Nordin, Janne Formoe og Ole Christoffer Ertvaag i «Farfar». Foto: Tarjei Krogh/TV 2
Last ned bilde
«Farmen»-programleder Mads Hansen. Foto: Espen Solli/TV 2
«Farmen»-programleder Mads Hansen. Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
Niklas Baarli, Marte Bratberg og Dorthe Skappel i «God kveld Norge». Foto: Espen Solli/TV 2
Niklas Baarli, Marte Bratberg og Dorthe Skappel i «God kveld Norge». Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
«Jakten på kjærligheten»-programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Espen Solli/TV 2
«Jakten på kjærligheten»-programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
Atle Antonsen og Ine Jansen som kong Johan og dronning Isabella i «Kjære landsmenn». Foto: Bjørn Wad/TV 2
Atle Antonsen og Ine Jansen som kong Johan og dronning Isabella i «Kjære landsmenn». Foto: Bjørn Wad/TV 2
Last ned bilde
Det er klart for sesong 3 av «Landskampen» på TV 2 i høst. Foto: Per Magne Dalen/TV 2
Det er klart for sesong 3 av «Landskampen» på TV 2 i høst. Foto: Per Magne Dalen/TV 2
Last ned bilde
«Lystløgner»-gjengen Linn Skåber, Erik Solbakken og Cecilie Steinmann Neess. Foto: Tarjei Krogh/TV 2
«Lystløgner»-gjengen Linn Skåber, Erik Solbakken og Cecilie Steinmann Neess. Foto: Tarjei Krogh/TV 2
Last ned bilde
Programleder Erik Solbakken og brikkemester Erik Legernes fra «LEGO Masters». Foto: Espen Solli/TV 2
Programleder Erik Solbakken og brikkemester Erik Legernes fra «LEGO Masters». Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
Alexander Read og datteren Mina (5) i «Mina og meg». Foto: Vidar Nordli Mathisen/TV 2
Alexander Read og datteren Mina (5) i «Mina og meg». Foto: Vidar Nordli Mathisen/TV 2
Last ned bilde
Petter Nyquist og Svein Stang legger ut på tur i «Petter og Svein stikker». Foto: TV 2
Petter Nyquist og Svein Stang legger ut på tur i «Petter og Svein stikker». Foto: TV 2
Last ned bilde
Årets «Skal vi danse»-kjendiser. Foto: Fredrik Arff/TV 2 (montasje)
Årets «Skal vi danse»-kjendiser. Foto: Fredrik Arff/TV 2 (montasje)
Last ned bilde
Abu og Mayoo fra «Sofa». Foto: Sebastian Sandsgaard/TV 2
Abu og Mayoo fra «Sofa». Foto: Sebastian Sandsgaard/TV 2
Last ned bilde
Fredrik Skavlan går inn i sin siste «Skavlan»-sesong. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
Fredrik Skavlan går inn i sin siste «Skavlan»-sesong. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
Last ned bilde
Ny sesong «Toll» kommer i høst. Foto: Espen Solli/TV 2
Ny sesong «Toll» kommer i høst. Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm i «Truls à la Hellstrøm». Foto: Raymond Aasen/TV 2
Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm i «Truls à la Hellstrøm». Foto: Raymond Aasen/TV 2
Last ned bilde
Olaf Tufte og hans kone Aina. Foto: Espen Solli/TV 2
Olaf Tufte og hans kone Aina. Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
Solveig Barstad er klar med en ny sesong «TV 2 hjelper deg». Foto: Jonas Ruud/TV 2
Solveig Barstad er klar med en ny sesong «TV 2 hjelper deg». Foto: Jonas Ruud/TV 2
Last ned bilde
Hjalmar Hegvik Ruud (10) og India Dee Roll Kvangarsnes (11) i «TV 2 hjelper deg junior». Foto: Espen Solli/TV 2
Hjalmar Hegvik Ruud (10) og India Dee Roll Kvangarsnes (11) i «TV 2 hjelper deg junior». Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
Tonje Steinsland i «Vårt lille land». Foto: TV 2
Tonje Steinsland i «Vårt lille land». Foto: TV 2
Last ned bilde
Martin Bakken i «Wunderland». Foto: Espen Solli/TV 2
Martin Bakken i «Wunderland». Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde
Emma Ellingsen leder programserien «Annerledes». Foto: Bjørn Wad/TV 2
Emma Ellingsen leder programserien «Annerledes». Foto: Bjørn Wad/TV 2
Last ned bilde
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom