Kia Norge

Her er de første klippene av EV9

Del
Kia gir ut teaser- klipp som viser glimt av det nye flaggskipet EV9

Kia Corporation frigjorde i dag et sett videoklipp for å tease sin etterlengtede EV9. Det er knyttet stor spenning til bilen som blir Kias nye elektriske flaggskip. SUV-en vil akselerere selskapets transformasjon mot et ledende leverandør av bærekraftige mobilitetsløsninger i elektrifiseringens tid.

Klippet kan sees på Kia World Wide sin kanal på YouTube og viser en silhuett av bilen med fremtredende front og elegante flater. En dristig identitet forsterkes gjennom lysmønstre skapt av front og baklyktene. Videoen viser også Kia EV9s unike blanding av slank og skulpturell design samt selvsikre geometri.

I likhet med Kia EV6 er EV9 bygget på Kia sin dedikerte elektriske plattform Electric Global Modular Platform. (E-GMP)

Kia vil avsløre både ekseriør og interør under verdenspremieren som vil skje i slutten av mars. 

-Vi gleder oss veldig til å vise hele bilen det er mye nysgjerrighet rundt. Dette blir en stor og kraftig SUV som vil dekke mange nordmenns behov. Derfor blir dette en viktig bil både for oss og Bertel O. Steen, sier Irene Solstad, adm.dir. i Kia Bil Norge AS. 

Trykk på lenkene nederst i saken for å se video.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Kia Norge

Kia Norge
Kia Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge er hovedimportør av Kia til Norge. Vi har dyktige forhandlere i hele landet. Kia Bil Norge er en del av Bertel O. Steen, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge i november 1994. I dag ruller det mer enn 75.000  Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia er et globalt merke med en visjon å skape bærekraftige mobilitetsløsninger for forbrukere og samfunn over hele verden. Kia ble grunnlagt i 1944 og har levert mobilitetsløsninger i 75 år. Med mer enn 52.000 ansatte over hele verden, tilstedeværelse i mer enn 190 markeder og produksjonsanlegg i seks land, selger Kia i dag rundt 3 millioner biler.

Bedriftens slagord, ‘Movement that inspires’, gjenspeiler Kias forpliktelse til å inspirere kunder med sine produkter og tjenester.