TV 2

Her er årets fire «Jakten på kjærligheten»-bønder

Del

«Jakten på kjærligheten» er tilbake på TV 2 i høst, og fire spente bønder er klare for å jakte på den «rette».

Her er årets «Jakten på kjærligheten» - bønder: Ronny Stokland fra Klepp, Christoffer Trøseid fra Nord-Odal, Trine Turtum fra Vågå og Andreas Lillevatn fra Steinkjer. Foto: Montasje/TV2.
Her er årets «Jakten på kjærligheten» - bønder: Ronny Stokland fra Klepp, Christoffer Trøseid fra Nord-Odal, Trine Turtum fra Vågå og Andreas Lillevatn fra Steinkjer. Foto: Montasje/TV2.

- Det har vært en sommer med mye følelser i alle retninger. Å sende hjem hyggelige friere var nok det verste med denne sommeren, men det har vært mange spennende og gode stunder også så klart. Følelsene har svingt i alle retninger for å si det sånn, med både latter og gråt. 

Sauebonden Trine Turtum (25) fra Vågå er eneste kvinnelige bonde i årets «Jakten på kjærligheten»-sesong.   

Bønder med ulik erfaring på dating

høst kan vi følge Trine og tre mannlige spente, sjarmerende bønder som alle har det til felles at de drømmer om den store kjærligheten og om å finne en å dele hverdag og fest med. De åpner  gårdstun og hjerte  for nøye utvalgte friere, og vi kommer tett på mens følelser oppstår og bånd knyttes. I sin 17.  sesong er programmet, som er tidenes mest jordnære dating-program, fortsatt en hit blant norske seere som ivrig følger bøndene på kjærlighets-jakt.  

Programleder og «Kirsten Giftekniv», Gunhild Dahlbergleder i år sin tredje sesong av «Jakten på kjærligheten». Hun har dette å si om årets bønder og sesongen:  

- Årets fire bønder er flotte folk som virkelig har bydd på seg selv under innspillingen i sommer. De er veldig ulike som personer og bor på ulike steder i Norge 

- Trine har ikke vært på date før og har heller ikke vært iet forhold tidligere, så dette blir ilddåpen, men hun er en tøffing som kaster seg ut i dating-verden med skrekkblandet fryd. Christoffer har vært så travel på gården at damer ikke har vært høyt prioritert, men denne sjarmerende bonden har bestemt seg for å gi av seg selv og tørre å flørte.

- Den superblide bonden Ronny fra Jæren har derimot mer erfaring fra kjærlighetslivet, og han flørter åpenlyst for å sjarmere frierne sine. Men om det fører til kjærlighet i «Jakten på kjærligheten»,gjenstår å se. Treningsbonden og gentleman Andreas håpte på en sprek frier i brevbunken,  og det ble det faktisk en god del av demDet blir spennende å se hvordan kjærlighetsjakten ender til slutt for han og de andre bøndene.  

  

«Norge rundt» i dating 

Denne sesongen har innspillingen foregått tettere på bøndenes hjemstedog vi får se mye vakker norsk natur i tillegg til flørtende bønder og friere.

- Siden vi har gjennomført speeddate-uken i lokalområdet til hver bonde i år, er vi nærmere på hvor de lever og jobber til daglig. Jeg føler at jeg har vært Norge rundt i datingTrine, som driver gård i Vågå, valgte å legge gruppedaten til tunet hjemme hos ordføreren i Vågå. Han driver med både potet- og sprit-produksjonså her fikk frierne til Trine virkelig innblikk i dagliglivet i lokalområdet hennes 

 

- Denne sesongen har det vært flørting med smittevernsreglerEt par av bøndene er litt sjenerte, og de var faktisk glade for avstandsreglene som frierne måtte følge under speeddatingen. Men det var før det oppstod følelser! Når det kommer følelser vil man som regel være nær, klemme og kysseog de prøvde seg. Men da kom jeg, «frøken Antibac», springende med flasken og pekefingeren for å minne dem om alle forholdsregler. Det var ikke mye nærhet i starten, men hva som skjer etter hvert i sesongen på nærhetsfronten, gjenstår å se, sier Gunhild Dahlberg med et lurt smil. 

  

Her er årets bønder:  

 

Trine Turtum (25) fra Vågå

Sauebonde og avløser 

Trine er ei gladjente som ser positivt på livet. Hun har mange venner, men savner den ene rette å dele hverdagene med på den idylliske, gamle gården som hun har overtatt i Vågå. Trine har allerede pusset opp store deler av det gamle gårdshuset, og venner stikker ofte innom på kaffe foran peisen på kjøkkenet. 

Trine innrømmer at hun ofte havner i «vennefella» når det gjelder det motsatte kjønn, og siden hun er litt sjenert har hun aldri vært på date. Denne sprudlende og sjarmerende sauebonden drømmer om å finne en kjæreste som er snill og omsorgsfull, utadvendt og sosial. 

- Sommeren min har vært fin med masse inntrykk, og jeg har blitt kjent med mange hyggelige mennesker. Det ble noe annerledes enn jeg hadde forventet. I hodet mitt var «Jakten på kjærligheten» litt «over» etter at frierne hadde besøkt meg på gården, men slik ble det ikke. Å ha friere på besøk gikk fint, men så klart ble det noe spesielt å bo med friere der jeg vanligvis «rår selv» over hjemmet mitt, samtidig var det koselig. Jeg viste nok ganske tidlig hvem jeg kom til å sende hjemmen likevel var det ubehagelig å sende hjem og avvise friere. De var jo hyggelige folk de også, men slik ble det.  

- Speeddatene er noe jeg ikke ønsker å gjøre om igjen, og det er kanskje dette jeg gruer meg mest til å se på TV. Det gikk jo greitmen det er jo en setting du egentlig aldri vil sette deg selv i frivillig. 

 

Ronny Stokland (38) fra Klepp  

Kjøttbonde med ammekyr. Jobber og som lastebilsjåfør 

Denne spøkefulle ku-bonden er en humørspreder av de sjeldne. Trenger du en kjæreste som er lett til sinns, er Ronny den rette. Men, det finnes så klart en seriøs side i denne bonden som lengter etter de gode samtalene og ei å dele livets opp- og nedturer med i det store gule huset på gården. Ronny faller for et søtt smil og ser etter ei snill dame som er glad i barn og dyr. 

Ronny er åpen for ei dame med barn fra før, og han er ikke ute etter ekstra arbeidskraft på gården, men den rette slipper gjerne til i gårdsarbeidet om hun har lyst til det. 

- Det har vært en annerledes sommer. Det er ikke hver sommer jeg får fire kone-emner boende på gården min. Det var, for å si det slik, «grævla jillt»!  

- Damene var med i fjøset og bidro med mye på gården, men de måtte kjempe litt om tiden min. Om jeg fant min «drømmedame» i «Jakten på kjærligheten», får dere vente i spenning og se når programmet sendes på TV 2 i høst. 

  

Andreas Lillevestre (24) fra Steinkjer

Kornbonde og student 

 Den sjarmerende og harmoniske bonden er tvers gjennom snill og god. En gentleman som liker å varte opp og ta vare på folk rundt seg. Utenom gårdsdrift, studier og å være sosial med venner, er han opptatt av trening. Han ønsker seg en dame som liker å holde seg i form og som liker seg i naturen. Andreas bor på en idyllisk gård som har vært i familien i flere generasjoner.  

 - Sommeren har vært veldig annerledes. Det er ikke akkurat hver dag man har så mange damer på besøk. Jeg har blitt testet på mange forskjellige vis. Jeg har virkelig prøvd å flørte med damene, men jeg vil selv si at jeg er håpløs på det. Det ble mer flørting med noen enn med andre, og jeg har aldri flørtet så mye en sommer som denne. Det å være gentleman for alle damene var vanskelig, siden det var alltid noen man likte bedre enn andre. Personlig vil jeg si det var vanskelig å gi alle like mye oppmerksomhet. Men jeg var veldig nøye på å passe på å prøve å gi alle sin del av oppmerksomheten.


Det verste med innspillingen var å sende hjem damer. Det var ikke akkurat en god følelse man sitter igjen med når noen blir lei seg. Jeg gruet meg alltid til valgene som kom. Det beste med innspillingen var at det alltid skjedde noe. Det var aldri en dag som var kjedelig. I tillegg ble jeg kjent med mange nye folk. Det skjedde noen tabber under innspillingen som jeg kommer til å le av. Jeg klarte blant annet å søle både vann og kaffe på noen av damene på datene. Jeg både gleder meg og gruer meg til å se det på TV. Jeg sier jo mye rart underveis og jeg vet ikke hva som kommer på TV, men jeg tror jeg kommer til å takle det bra.  

 

Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal  

Fulltidsbonde som driver med griser og poteter 

Christoffer har overtatt den idylliske familiegården som ligger i Hedmark, og han driver som fjerde generasjon bonde. I fjøset har denne driftige unge bonden rundt 400 smågris og flere hundretalls kilo poteter - som blir potetgull. 

Tross travle dager har Christoffer et stort ønske om å finne den rette som han kan dele livet med på gården. Utenom gårdsdriften er han aktiv og tar gjerne drømmedama med på vannscooter-tur. Christoffer har glimt i øyet og er sjarmerende og snill. Han liker country-musikk på øret når han jobber på gården, så kanskje den rette får seg en svingom i fjøset. 

 - Sommeren 2020 var tidenes sommer! Hjemme på gården min var det mye moro og latter med huset fullt av damer. Dette blir utrolig spennende å se det i høst på TV 2 

  

«Jakten på kjærligheten» har sesongpremiere i oktober 2020 på TV 2 og TV 2 Sumo. 

 

Kontakter

Unn Grethe BergePR- og medierådgiver

Pressekontakt for Jakten på kjærligheten, Sporløs, Hver gang vi møtes, Lystløgner og Huskestue.

924 03 867ugb@tv2.no

Bilder

Her er årets «Jakten på kjærligheten» - bønder: Ronny Stokland fra Klepp, Christoffer Trøseid fra Nord-Odal, Trine Turtum fra Vågå og Andreas Lillevatn fra Steinkjer. Foto: Montasje/TV2.
Her er årets «Jakten på kjærligheten» - bønder: Ronny Stokland fra Klepp, Christoffer Trøseid fra Nord-Odal, Trine Turtum fra Vågå og Andreas Lillevatn fra Steinkjer. Foto: Montasje/TV2.
Last ned bilde
Jaktenbonde Trine Turtum fra Vågå. Foto: Fredrik Ulen/TV 2
Jaktenbonde Trine Turtum fra Vågå. Foto: Fredrik Ulen/TV 2
Last ned bilde
Jaktenbonde Trine Turtum fra Vågå. Foto: Fredrik Ulen/TV 2
Jaktenbonde Trine Turtum fra Vågå. Foto: Fredrik Ulen/TV 2
Last ned bilde
Jaktenbonde Trine Turtum fra Vågå. Foto: Fredrik Ulen/TV 2
Jaktenbonde Trine Turtum fra Vågå. Foto: Fredrik Ulen/TV 2
Last ned bilde
Jaktenbonde Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal. Foto: Mats Sparby/TV 2
Jaktenbonde Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal. Foto: Mats Sparby/TV 2
Last ned bilde
Jaktenbonde Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal. Foto: Mats Sparby/TV 2
Jaktenbonde Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal. Foto: Mats Sparby/TV 2
Last ned bilde
Jaktenbonde Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal. Foto: Mats Sparby/TV 2
Jaktenbonde Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal. Foto: Mats Sparby/TV 2
Last ned bilde
Jaktenbonde Ronny Stokland (38) fra Klepp. Foto:  Bo B. Randulff/TV 2
Jaktenbonde Ronny Stokland (38) fra Klepp. Foto: Bo B. Randulff/TV 2
Last ned bilde
Jaktenbonde Ronny Stokland (38) fra Klepp. Foto:  Bo B. Randulff/TV 2
Jaktenbonde Ronny Stokland (38) fra Klepp. Foto: Bo B. Randulff/TV 2
Last ned bilde
Jaktenbonde Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal. Foto: Mats Sparby/TV 2
Jaktenbonde Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal. Foto: Mats Sparby/TV 2
Last ned bilde
Jaktenbonde Andreas  Lillevestre (24) fra Steinkjer. Foto: Ole Martin Wold/TV 2
Jaktenbonde Andreas Lillevestre (24) fra Steinkjer. Foto: Ole Martin Wold/TV 2
Last ned bilde
Jaktenbonde Andreas  Lillevestre (24) fra Steinkjer. Foto: Ole Martin Wold/TV 2
Jaktenbonde Andreas Lillevestre (24) fra Steinkjer. Foto: Ole Martin Wold/TV 2
Last ned bilde
Jaktenbonde Andreas  Lillevestre (24) fra Steinkjer. Foto: Ole Martin Wold/TV 2
Jaktenbonde Andreas Lillevestre (24) fra Steinkjer. Foto: Ole Martin Wold/TV 2
Last ned bilde
Programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Espen Solli/TV 2.
Programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Espen Solli/TV 2.
Last ned bilde
Programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Ole Martin Wold/TV 2
Programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Ole Martin Wold/TV 2
Last ned bilde
Programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Espen Solli/TV 2.
Programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Espen Solli/TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom