TUI Norge

Henrik Andersson blir Finansdirektør for TUIs Northern Region, med ansvar for Norden, UK og Irland

Del

Mens TUI manøvrerer pandemien og sikrer selskapet for fremtiden, vil den nåværende nordiske Finansdirektøren gå over i rollen som Finansdirektør for hele TUIs “Northern region”, med ansvar for Norden, UK, Irland, Canada og Russland.

Henrik Andersson blir Finansdirektør for TUIs Northern Region
Henrik Andersson blir Finansdirektør for TUIs Northern Region

- Jeg ser frem til å tre inn i min nye rolle der min oppgave blir å støtte vår visjon for fremtiden og drive verdifull utvikling for selskapet. Jeg har bred erfaring gjennom alt det gode arbeidet vi har gjort i Norden, som jeg håper å bygge videre på for hele regionen. Jeg vet at vi har et solid fundament som gjør oss godt rustet til å klare oss gjennom stormen vi nå står overfor, og ikke minst komme styrket ut av det hele, sier Henrik Andersson.

 Henrik Andersson har vært en del av TUI i Norden i mer enn 20 år. Han startet sin karriere i TUI 1999. Han har siden da hatt forskjellige roller både i flyselskapet og selskapets turoperatørvirksomhet, han har ledet utfordrende endringsprosesser og sikret gode økonomiske resultater, noe som gjør ham ypperlig rustet til å gå inn i sin nye mer globale rolle.

- Henrik er kjent for sin gode forretningssans kombinert med sin utmerkede evne til å drive en moderne finansfunksjon. Siden Henrik allerede har vært en viktig del i å drive utviklingen vår i Norden og vært en pådriver for en mer digital og moderne finansiell tilnærming, er dette et naturlig neste skritt for ham. Jeg ønsker ham lykke til med denne nye og spennende oppgaven og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet, sier Jessica Enbacka, Administrerende direktør i TUI Nordic.

Som en del av TUIs strategi vil Henrik hovedsakelig fokusere på effektivisering og harmonisering av arbeidet i de ulike markedene og på hvordan regionen best kan støtte og muliggjøre nye forretningsmuligheter. Noen av tiltakene han vil lede er rettet mot økt prosesseffektivitet, automatisering og ytterligere konsolidering av aktiviteter for å støtte utviklingen i TUIs Northern region.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Henrik Andersson blir Finansdirektør for TUIs Northern Region
Henrik Andersson blir Finansdirektør for TUIs Northern Region
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

Kofferten står klar, nå skal nordmenn ut å reise - vekst i reisesalget i hele landet14.4.2021 13:00:00 CEST | Pressemelding

Siste salgstall fra TUI viser at reiselysten fester seg i hele landet, og reisearrangøren melder om nær dobling i feriesalget den siste uken. Den største andelen av de reisende ønsker å reise til utlandet fra og med september, tallene viser vekst i alle sesonger som ligger ute til salg. Skolenes høstferier og juleferier er veldig populært blant barnefamilier, og jevnt over kjøper nå nordmenn dyrere ferieprodukter enn normalt.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom