Vipps

Helomvending i billettsalget

Del

For kun to uker siden lå det an til at desember skulle bli tidenes sesong for billettsalg til opplevelser. Etter regjeringens nye restriksjoner i forrige uke viser ferske tall fra Vipps at markedet har bråbremset.

løpet av de tre første dagene av Black Weekopplevde Vipps en seksdobling i antall kjøpte billettertil kultur- og sportsarrangementer, sammenlignet med samme periode i 2020Med fremveksten av omikron har trenden snudd. 

- Nå avlyses en rekkekonserter, og mange er spente på om sportsarrangementer snart vil lide samme skjebne. Hvis vi sammenlignertallene i de tre første dagene i denne uken med de tre første dagene i uke 47, ser vi en reduksjonspå drøye 40 prosent. Reduksjonen gjelder både for omsetning og antall transaksjoner, sier kommersiell leder Vegar Heir i Vipps. 

Han forteller at det er langt færre tilbud i denne kategorien enn i for eksempel elektronikk og varehandel i løpet av Black WeekHeir tror derfor at økningen som Vipps opplevde i arrangements-kategorien for to uker siden ikke handlet om pris. 

- Jeg tror det ene og alene skyldtes lysten som folk føler forå delta på opplevelser igjen. Vi fikk en liten smakebit på det i høstFolk følte at ting så lysere ut og begynte å kjøpe billetter til arrangementer. Så kom restriksjonene og med det full stopp i salget. Nå blir det spennende å følge med på når vi igjen åpner lommeboken for å delta på arrangementer, sier Heir. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Vipps

Vipps
Vipps
Robert Levins gate 5
0154 Oslo

+47 22 48 28 00https://www.vipps.no

Over 4 millioner nordmenn har nå lastet ned Vipps.

Vipps gjør det befriende enkelt å betale og ta betalt, du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris, du betaler kun for bruk av Vipps.

I 2018 fusjonerte BankID, BankAxept og Vipps, og er nå Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Følg pressemeldinger fra Vipps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Vipps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Vipps

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom