TV 2

Hellstrøms jul – inspirasjon til ny og tradisjonell julemat

Del

I den nye programserien «Hellstrøms jul» er hele Norges mesterkokk Eyvind Hellstrøm på jakt etter den aller beste julematen. Sammen med Linnéa Myhre og Henrik Fladseth legger han ut på reise for å finne ny inspirasjon til klassiske juleretter. Men også nye matretter skal på bordet når Eyvind endelig inviterer hjem til sitt eget kjøkken.

Eyvind Hellstrøm er aktuell med to matprogrammer før jul. Foto: TV 2/Anita Rennan.
Eyvind Hellstrøm er aktuell med to matprogrammer før jul. Foto: TV 2/Anita Rennan.

– Jeg er stadig på jakt etter den perfekte julematen. I denne programserien ønsker jeg å bidra til ny inspirasjon og matglede, med både nye retter og juleklassikere, forteller Eyvind Hellstrøm.


Hellstrøm er aktuell med to matprogrammer før jul


I det første programmet av «Hellstrøms jul» tar Eyvind med seg komiker Henrik Fladseth til København. Den nybakte familiefaren Henrik har et mål om å ta over ansvaret for julemiddagen, og vil derfor lære alt om hvordan ribba kan gjøres eksepsjonell. Danmark er stedet hvor lun leverpostei, bakst, øl og akevitt står i høysetet, så her ligger alt til rette for en optimal oppladning til julefeiringen.

– Fantastisk og lærerik tur! Og veldig hyggelig å bli kjent med Eyvind. Men er det en ting han virkelig trenger å rydde opp i så er det sin egen dansk. Jeg er dessverre ikke særlig bedre. Det blir uansett god TV ut av det da, sier Henrik Fladseth.

«Hellstrøms jul – Henrik Fladseth i København» vises 21. desember kl. 20.00 på TV 2 Direkte og TV 2 Play


I neste program møter vi Linnéa Myhre, som i likhet med mange nordmenn har et anstrengt forhold til julemat. Hun er hverken fan av ribbe eller pinnekjøtt, og ønsker å finne nye og alternative matretter til jul. Dette ønsket deler også Eyvind, som hvert år er på jakt etter nye juleretter og som sjelden ender opp med ribbe eller pinnekjøtt. De reiser derfor sammen til Paris - det ultimate utgangspunktet for matopplevelser og inspirasjon. Her får Linnéa oppleve matglede hun ikke ante fantes. På en champagne-gård på landsbygda blir det boblende opplevelser, både med julebrus og champagne.

– Det var så gøy å få være med Eyvind på inspirasjonstur. Det var både eksotisk og skjellsettende, hvor jeg endte opp med å løpe etter Eyvind for å henge med på alt han skulle vise meg, forteller Linnéa Myhre,

«Hellstrøms jul – Linnéa Myhre i Frankrike» vises 22. desember kl. 20.00 på TV 2 Direkte og TV 2 Play


«Hellstrøms jul» blir en del av en programserie med åtte program, hvor inspirasjonsreiser og nye matopplevelser står i fokus. De neste programmene vil ha påske i fokus.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Skal vi danse, Forræder - iblant oss, Hver gang vi møtes, Funkyfam, Bloggerne, Bleep, Kids in crime og I fyr og flamme.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Eyvind Hellstrøm er aktuell med to matprogrammer før jul. Foto: TV 2/Anita Rennan.
Eyvind Hellstrøm er aktuell med to matprogrammer før jul. Foto: TV 2/Anita Rennan.
Last ned bilde
Henrik Fladseth og Eyvind Hellstrøm. Foto: TV 2/Anita Rennan.
Henrik Fladseth og Eyvind Hellstrøm. Foto: TV 2/Anita Rennan.
Last ned bilde
Eyvind Hellstrøm og Linnéa Myhre. Foto: TV 2/Anita Rennan.
Eyvind Hellstrøm og Linnéa Myhre. Foto: TV 2/Anita Rennan.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom