Sony Music Norway

Helge Hummervoll om å være etterlatt

Del
"Ein av de" av Helge Hummervoll er en låt om å miste noen, å være en etterlatt, hentet fra albumet "Ein av de heldige få" som kommer 17. februar.
Artwork "Ein av de"
Artwork "Ein av de"

Livet er skjørt.

Kanskje en klisje.

Men også en sannhet.

Helge Hummervoll skrev «Ein av de» i 2016.

Året nevøen mistet livet i en trafikkulykke. 

Han ble bare 23. 

Det oppleves alltid som ekstra tragisk når barn og unge blir revet bort.

Men alle tap er store for dem som sitter igjen.

Venner eller nærmeste familie.

De som har mistet noen.

«Ein av de» er ikke en sang om eller til nevøen.

Men om og til de som prøver å finne veien videre i livet.

Livet uten... 

Rogalendingen Helge Hummervoll er en mann med mange jern i ilden. Han er best kjent som keyboardist og låtskriver i de legendariske bandene Mods og The September When. Det siste året har han valgt å gi ut musikk under eget navn, og det melodiske og tekstlige universet vitner om liv levd, lekser lært og en egen evne til å skape noe vi alle kan kjenne oss igjen i. Vi som også har levd og lært, men ikke nødvendigvis evner å sette ord på det selv. 

«Ein av de» av Helge Hummervoll slippes fredag 3. februar.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork "Ein av de"
Artwork "Ein av de"
Last ned bilde
Helge Hummervoll (c) Per Heimly
Helge Hummervoll (c) Per Heimly
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom