Sony Music Norway

Helge Hummervoll er "Ein av de heldige få"

Del
Helge Hummervoll, kjent fra Mods og The September When, slipper debutalbumet "Ein av de heldige få" fredag 17. februar.
"Ein av de heldige få" artwork
"Ein av de heldige få" artwork

Etter 40 år som musiker og låtskriver i de rett og sett legendariske Stavanger-gruppene Mods og The September When valgte Helge Hummervoll å vie tid til et solo-prosjekt som artist.

Singlene «Sorry Paps», «Beklage kjære» og «Ein av de» banet vei for debutalbumet «Ein av de heldige få». Albumet er et overskuddsprosjekt og en samling låter som totalt sett gir en statusrapport på hvor Helge befinner seg etter 60 levde år.

Han leder oss trygt gjennom små historier om oppveksten, familien, barn og forhold, beskrevet med både alvor, humor og selvinnsikt. Det melodiske og tekstlige universet vitner om liv levd, lekser lært og en egen evne til å skape noe vi alle kan kjenne oss igjen i. Vi som også har levd og lært, men ikke nødvendigvis evner å sette ord på det selv.  

Albumet gir oss et innblikk i hvorfor Helge Hummervoll konkluderer med at han er nettopp en av de heldige få.

«Ein av de heldige få» er tilgjengelig på vinyl, CD og digitalt fra fredag 17. februar

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

"Ein av de heldige få" artwork
"Ein av de heldige få" artwork
Last ned bilde
Helge Hummervoll (c) Per Heimly
Helge Hummervoll (c) Per Heimly
Last ned bilde
Helge Hummervoll (c) Per Heimly
Helge Hummervoll (c) Per Heimly
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Miley Cyrus slipper albumet Endless Summer Vacation10.3.2023 12:00:00 CET | Pressemelding

Miley Cyrus har gitt ut sitt åttende studioalbum, Endless Summer Vacation. Albumet, som er tilgjengelig globalt i dag via Columbia Records, kan høres her. Sammen med albumet kom det også en musikkvideo til den nye låten «River». Se den Jacob Bixenman-regisserte videoen her. Endless Summer Vacation inneholder Mileys hitsingel «Flowers» og har 13 spor totalt. Som en ekte global megahit, har «Flowers» vært #1 på den amerikanske hitlisten Billboard Hot 100 i hele seks uker – noe som er personlig rekord for Miley. I Norge har «Flowers» vært #1 i tre uker på Topplista og holdt seg på topp tre siden release. Singelen er også den mest spilte låten på norsk radio for tredje uken på rad. I tillegg er «Flowers» nå den låten som raskest har nådd 500 millioner avspillinger på Spotify. Miley har delt noen tanker rundt albumet – se videoen her. Hun forteller dette: – When it comes to the sequencing of Endless Summer Vacation, I divided it by two parts: AM and PM - to kind of represent almost like an

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom