Sony Music Norway

Hei, Siri! Spill «Hei, Siri!» med Marion Woodseth

Del

"Hei, Siri!" er nynorsk pop fra Marion Woodseth; en av våre fremste leverandører av ny norsk pop. Ute fredag 7. oktober.

"Hei, Siri!" artwork
"Hei, Siri!" artwork

Med «Hei, Siri!» befester Marion Woodseth seg som leverandør av «deilig hjertet-utenpå-skjorta-pop» (Eskil Olaf Vestre NRK P3). Her tar Marion – og Siri – deg inn i en slags hverdagslig problematikk med det fundamentale spørsmålet; hvordan man skal klare å ta vare på seg selv?

Marion skrev «Hei, Siri!» med, Bjarte dePresno Borthen, mannen som har minet helt i dypet av gullstrupegruven. Og om man går inn for å tolke tekst er det mange lag under det åpenbart litt humoristiske skråblikket på teknologiens plass i vår hverdag. Kanskje er låten litt politisk til og med? Den åpner i hvert fall for refleksjon, helt i tråd med hva høsten ofte innbyr til.

«Hei, Siri!» er andre singel i rekken mot oppløpet til en EP fra artist og låtskriver Marion Woodseth i 2023. «Bølge», som kom i juni, skyllet over landet og takket være hyppig spilling på blant annet NRK P1 ble den en del av lydsporet til sommeren 2022.  

«Fortsatt er det snakk om deilig, hjertet-utenpå-skjorta-pop, som vil gå rett hjem hos alle som setter pris på artister som Michelle Ullestad, Zupermaria og Gabrielle» - Eskil Olaf Vestre, NRKP3.

«Hun er et friskt pust i den norske popsjangeren og det er kun snakk om tid før hun og låtene hennes er på alles lepper». - ELLE Norge

«Hun har truffet spikeren så vakkert på hodet». - Ruben Gran, NRK

«Hun jobber seg oppover som solid leverandør av nynorsk popmusikk». - Tor Martin Bøe, VG 

«Det er dette jeg vil danse til på festival, på en nedtråkket gressplen med gode venner». – Nina Gjertsen, NRKP3.

Du kan be din Siri spille Marion Woodseths «Hei, Siri!» fra fredag 7. oktober.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

"Hei, Siri!" artwork
"Hei, Siri!" artwork
Last ned bilde
Marion Woodseth (c) Victoria Nevland
Marion Woodseth (c) Victoria Nevland
Last ned bilde
Marion Woodseth (c) Victoria Nevland
Marion Woodseth (c) Victoria Nevland
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom