BDO

Hege Korsmo Sæther og Berit Løkken nye direktører i BDOs fagavdeling

Del

BDO styrker fagkompetansen ytterligere og har hentet Hege Korsmo Sæther fra NRP og Berit Løkken fra DNB.

Hege Sæther og Berit Løkken, nye i BDOs fagavdeling (foto: BDO).
Hege Sæther og Berit Løkken, nye i BDOs fagavdeling (foto: BDO).

- Vi er veldig glade for å få Hege og Berit på laget, sier partner og leder for fagavdelingen, Pål-Magnus Lilleberg.

Ledende i SMB

Korsmo Sæther kommer fra stillingen som Expert Advisor & Compliance Officer i NRP Procurator AS og tiltrådte 1. november 2022.

- Heges tverrfaglige erfaring og spesielt kompetansen innen god regnskapsskikk, vil styrke vår fagavdeling og BDOs arbeid med de små og mellomstore bedriftene i Norge ytterligere, sier Lilleberg.

Sæther er statsautorisert revisor og har tatt høyere revisorstudium ved Norges Handelshøyskole. I tillegg til over åtte år i NRP, har hun bl.a. også 15 år bak seg i Revisorforeningen. I NRP jobbet hun mye med omorganiseringer og regnskapsfaglige, skattemessige og selskapsrettslige problemstillinger innenfor eiendom, shipping, investeringselskaper og fond, mens arbeid med god regnskapsskikk var en av hovedoppgavene i stillingen som Fagsjef Regnskap i Revisorforeningen.

- En av årsakene til at jeg valgte å begynne i BDO, er at BDO har en unik posisjon som ledende rådgiver blant de små og mellomstore bedriftene i Norge, sier Sæther.

 - Dette er et segment jeg er opptatt av, og hvor jeg mener jeg med min tverrfaglige kompetanse kan tilføre verdi både innad i BDO og for BDOs kunder. Det er selvsagt også viktig at BDO har verdier jeg kan identifisere meg med.

 Unike muligheter

Berit Løkken kommer fra stillingen som seksjonsleder for fagseksjonen i DNB og tiltrådte 1. juni 2022.

 - Berits brede regnskapsfaglige erfaring med både implementering og løpende anvendelse av IFRS (International Financial Reporting Standards; internasjonale regnskapsstandarder) gir vårt arbeid innen regnskap - og spesielt IFRS - et videre løft, sier Lilleberg.

Løkken har en MBA i Corporate Finance fra Norges Handelshøyskole. I tillegg til nesten åtte år i DNB som seksjonsleder og fagleder, har hun også mange år bak seg i Equinor og Hydro.

Også Løkken fremhever BDOs anseelse blant landets SMBer:

 - Det var vemodig å forlate en god arbeidsplass som DNB, men BDO sin posisjon blant de små og mellomstore bedriftene i Norge er unik og gir meg helt andre muligheter og nye faglige utfordringer. Og er det noe jeg liker så er det nettopp det, derfor er jeg veldig glad for å kunne starte i BDO, sier Løkken.

 - BDOs fagavdeling har en sentral rolle for å sikre både vedlikehold og utvikling av ny kompetanse innenfor regnskap og IFRS, og jeg gleder meg til å bidra med min erfaring i dette viktige arbeidet sammen med de andre dyktige kollegaene i Fagavdelingen, avslutter Berit Løkken.

Kontakter

Bilder

Hege Sæther og Berit Løkken, nye i BDOs fagavdeling (foto: BDO).
Hege Sæther og Berit Løkken, nye i BDOs fagavdeling (foto: BDO).
Last ned bilde
Hege Korsmo Sæther (foto: BDO).
Hege Korsmo Sæther (foto: BDO).
Last ned bilde
Berit Løkken (foto: BDO).
Berit Løkken (foto: BDO).
Last ned bilde

Om BDO

BDO
BDO
Hovedkontor i Vika Atrium, Munkedamsveien 45
0250 Oslo

23 11 91 00http://www.bdo.no

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi nær 2000 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 164 land og teller mer enn 111 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Følg pressemeldinger fra BDO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra BDO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BDO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom