Norges Jeger- og Fiskerforbund

Hederspris til Onsøy Jeger- & Fiskeforening

Del

Onsøy Jeger- & Fiskeforening ble tildelt foreningsprisen på Norges Jeger- og Fiskerforbunds landsmøte i helgen. Deres filosofi er forbilledlig: Onsøy JFF, en forening for alle!

Onsøy jeger & fiskeforening er en meget synlig forening i nedre Glomma-regionen. Foreningen har hatt jaktskytterskole, fiskeskole, tilbudt både rådyrjakt og elgjakt i Onsøy, har et svært aktivt og synlig fiskeutvalg som tilbyr både aktiviteter, og arbeider i sjøørretbekker og sokner etter tapt fiskeredskap på sjøen, og de disponerer en jakthytte i Nord-Odal.

Aktivitetsnivået i foreningen er formidabelt, og det er vanskelig å trekke fram noe spesielt. Det er allikevel nærliggende å peke på framtiden, dvs barne- og ungdomsarbeidet. Her nevnes: 

Ungdom/ Jaktskytterskole: Her arrangerer foreningen over 30 aktiviteter i året: hagleskyting, rifleskyting, rådyrjakt, sjøfugljakt, beverjakt, revejakt, med tilhørende opplæring om vomming, slakting osv., og i tillegg flere helgeturer med bål og kos.

Fiskeskole: Også her gjennomfører foreningen mer enn 30 aktiviteter årlig: knivmaking, slukverksted, fluebinding, ørretfiske, makrellfiske, isfiske, artsfiske, båtvett m.m., og helgeturer med båling og kos.

Sterk medlemsvekst
I treårs-perioden siden sist landsmøte har foreningen hatt en medlemsvekst på hele 30%

Vi gratulerer med en vel fortjent pris og oppmerksomhet!

NJFFs foreningspris er etablert for å hedre en eller flere foreninger som innenfor inneværende landsmøteperiode har utmerket seg med fremragende innsats i henhold til følgende kriterier:
- Markert seg som en synlig forening m.h.t. til å fremme jakt- og fiskeinteressene i sitt lokalmiljø.
- Hatt god rekruttering i landsmøteperioden.
- Bidratt til å utvikle attraktive medlemstilbud og aktiviteter for medlemmene.

Prisen består av et diplom samt et beløp på kr 50.000,-.

Bilder

Lenker

Om Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5
1378 Nesbru

66 79 22 00http://www.njff.no

Norges Jeger- og Fiskerforbund er landets eneste riksdekkende interesseorganisasjon for både jegere og sportsfiskere, og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. 

Følg pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Jeger- og Fiskerforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom