Norges Skytterforbund

Håvard Larsen går av som president i Norges Skytterforbund

Del

Etter drøye 5 år har Håvard Larsen av helsemessige årsaker besluttet å gå av som president i Norges Skytterforbund. Visepresident Bjørn Harald Vik overtar rollen frem til Forbundstinget i 2023. Håvard Larsen forklarer bakgrunnen (UT).

Avgående president Håvard Larsen gir nedenfor en redegjørelse for beslutningen om å trekke seg fra  sitt verv som president i Norges Skytterforbund.  

– NSF har gjennomført et fantastisk EM på Hamar – våre gjester har utelukkende kommet med positive tilbakemeldinger. Vårt Skytterlandslag leverer fantastiske resultater, Administrasjonen leverer godt arbeid hver dag og frivilligheten i breddeidretten har kommet gjennom pandemien og  har ny energi til å gjennomføre treninger, stevner, NM-arrangementer og alle andre oppgaver som tilligger klubber og kretser.  

– Min drivkraft har hele tiden vært og er å utvikle Norges Skytterforbund til det beste for norsk sportsskyting. Svært mange gode krefter arbeider sammen for å få til gode resultater på mange plan. Samtidig har spesielt det siste halve året for meg personlig vært vanskelig pga. helsemessige utfordringer. 

– I denne situasjonen er det ikke til det beste for Norges Skytterforbund at jeg fokuserer på hvor lang periode jeg er valgt for. Jeg er veldig trygg på at Forbundsstyret, ledet av Bjørn Harald, kan gjøre jobben godt. 

– Siden vervene som styreleder i NSF Løvenskioldbanen AS og styremedlem i NSF Arrangement AS henger sammen med min rolle som medlem av forbundsstyret, går jeg også ut av disse rollene. 

– Dette betyr ikke at jeg slutter å engasjere meg for norsk sportsskyting. Som leder av  hovedkomiteen for NM Bane 2022 skal hovedkomiteen og mange andre frivillige arrangere et godt mesterskap på Løvenskioldbanen. Det er mange oppgaver knyttet til utvikling av anlegg generelt og Løvenskioldbanen spesielt, og det blir tid til å arbeide sammen med medlemmene i lokal klubb. 

– Jeg er svært takknemlig for at Bjørn Harald tar stafettpinnen videre. Vi har arbeidet tett sammen i alle saker, og ikke minst har Bjørn Harald gjort en fantastisk jobb for at EM på Hamar ble så vellykket. 

– Jeg håper å treffe mange av dere under NM Bane på Løvenskioldbanen i uke 26.

Oppfølgende tekst/kommentar fra visepresident Bjørn Harald Vik i Norges Skytterforbund: 

– Det er med vemod og ydmykhet jeg overtar roret i Norges Skytterforbund (NSF). Håvard Larsen har  gjennom sitt ekte engasjement for skyttersporten lagt ned en stor jobb som President for NSF. Håvard sin arbeidskapasitet er stor og hans kontaktflate er enda større, noe som Norges Skytterforbund har nytt og fortsatt vil nyte godt av. 

– Et samlet styre har gitt meg tillit og jeg skal gjøre mitt ytterste for å lede Norge Skytterforbund til det beste for skyttersporten.

– Det er også godt å vite at Håvard vil være en viktig støttespiller i arbeidet med Løvenskioldbanens utvikling og i fremdriften av NSF sitt første NM for alle grener som arrangeres på Løvenskioldbanen i uke 26.

Kontakter

Bjørn Harald VikVisepresidentNorge Skytterforbund

Tel:92 48 31 00

Per IversenGeneralsekretærNorge Skytterforbund

Tel:95 16 68 64

Om Norges Skytterforbund

Norges Skytterforbund
Norges Skytterforbund
Sognsveien 73
0840 Oslo

+47 21 02 98 50http://www.skyting.no

Følg pressemeldinger fra Norges Skytterforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Skytterforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.