Sony Music Norway

Harry Styles slipper sin nye singel «Adore You»!

Del

I dag har Harry Styles har sluppet sin nye singel «Adore You». Låten er det seneste sporet ut fra det høyt forventede kommende albumet Fine Line, som sllippes fredag 13. desember. «Adore You» er akkompagnert av en Dave Meyers-regissert musikkvideo – SE HER.

Handlingen finner sted på den mytiske øyen Eroda. Landet som skapte mye snakk denne uken da www.visiteroda.com destinasjon-nettsted poppet opp på nettet. Det gjorde at både #Eroda og #SailToEroda trendet som #1 på Twitter verden over. The Telegraph UK har skrevet at «Styles runder av 2010-tallet med den beste album-kampanjen vi har sett så langt».

I april starter Harry sin verdensturné, 'Love On Tour', i Storbritannia og vil ta den med over hele Europa og Nord-Amerika, før den avsluttes i Sør-Amerika i oktober. Fullstendig liste over datoer finner du på Harrys offisielle nettside. Konserter i Asia, Australia og andre tilleggsdatoer vil bli annonsert i 2020. På releasedagen vil Harry gjøre sin første konsert på The Forum i Los Angeles, med en spesiell, utsolgt one-night-only-konsert.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom