Bertel O. Steen

Harald Frigstad har tiltrådt som konsernsjef i Bertel O. Steen

Del

Harald Frigstad overtok i dag som konsernsjef i Bertel O. Steen. – Aller først blir det viktig å holde hjula i gang gjennom koronakrisen, slik at vi kan opprettholde flest mulig trygge arbeidsplasser når situasjonen normaliserer seg, sier Harald Frigstad.

- Jeg ser frem til å få bidra i den videre utviklingen av Bertel O. Steen, sier Harald Frigstad. Foto: Bertel O. Steen
- Jeg ser frem til å få bidra i den videre utviklingen av Bertel O. Steen, sier Harald Frigstad. Foto: Bertel O. Steen

I januar ble det kjent at Harald Frigstad skulle ta over som konsernsjef i Bertel O. Steen etter Bjørn Maarud. Harald har en lang karriere innen bilbransjen og kommer senest fra stillingen som konsernsjef i Birger N. Haug Holding. Han arbeidet i Møller Mobility Group fra 1994 til 2017 og har hatt flere sentrale stillinger der, blant annet administrerende direktør for Møller Bil Norge.

Mål om å opprettholde arbeidsplasser
Frigstads fokus i den første tiden i sjefsstolen i Bertel O. Steen vil naturlig nok være preget av den alvorlige situasjonen rundt koronaviruset.

– Vi har mange ansatte som dessverre berøres av permitteringer nå. Jeg forstår at det er tøft. For meg er målet at vi kan opprettholde flest mulig trygge arbeidsplasser når situasjonen normaliserer seg. Den beste måten å klare det på, er at vi i disse vanskelige tidene holder hjula i gang best mulig, sier han.

Det er ikke til å komme utenom at den første dagen som konsernsjef i Bertel O. Steen ble litt annerledes enn opprinnelig tenkt.

– Jeg hadde sett frem til å gå rundt å hilse på mine nye kolleger på hovedkontoret i dag. Deretter hadde jeg en plan om raskest mulig å besøke forhandlerne våre rundt om i landet. Jeg gleder meg også til å bli bedre kjent med forhandlerforeningene. Alt det får vente enn så lenge, men vi har gode tekniske hjelpemidler som gjør at jeg kan være operativ fra første stund. Så får heller hilsingen være av det digitale slaget akkurat nå. Uansett, det er godt å være i gang, sier han.

Gleder meg til å bidra
Harald Frigstad har gjort seg kjent med Bertel O. Steen i forkant av tiltredelsen, og er tydelig på inntrykket han har fått så langt.

– Bertel O. Steen er kjent for kompetanse og kvalitet, det er en oppfatning jeg også deler. Konsernet har en unik produktportefølje med modeller fra verdenskjente merker som Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, Opel og DS for å nevne noen. I tillegg kommer et solid forhandlerapparat. For en bilmann som meg, ser jeg veldig frem til å få bidra i den videre utviklingen av Bertel O. Steen sammen med våre dyktige medarbeidere, sier Harald Frigstad.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

- Jeg ser frem til å få bidra i den videre utviklingen av Bertel O. Steen, sier Harald Frigstad. Foto: Bertel O. Steen
- Jeg ser frem til å få bidra i den videre utviklingen av Bertel O. Steen, sier Harald Frigstad. Foto: Bertel O. Steen
Last ned bilde

Om Bertel O. Steen

Bertel O. Steen
Bertel O. Steen
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00https://www.boskonsern.no/

Bertel O. Steen importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede.

Bertel O. Steen Eiendom AS med datterselskaper forvalter en betydelig eiendomsportefølje på ca. 200 000 m2 knyttet til bil og annen næringsvirksomhet. Konsernet eier også Snap Drive AS, en frittstående verkstedkjede med 22 verksteder lokalisert i de største byene i Norge.

Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Våre ca. 2 600 medarbeidere leter alltid etter nye løsninger – til det beste for kundene våre og samfunnet.

Følg saker fra Bertel O. Steen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bertel O. Steen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bertel O. Steen

Norges største varebilimportør venter kraftig økning i el-andel i 20216.1.2021 09:41:42 CETPressemelding

For tredje år på rad er Bertel O. Steen størst på varebiler i Norge, med en total markedsandel på 27,5 % i 2020. – I 2021 kommer merkene vi representerer med enda flere elektriske modeller og vi forventer en markant økning i el-andelen i varebilmarkedet. Samtidig vil dieseldrevne varebiler fremdeles ha en viktig rolle, spesielt blant de større modellene og i 4WD-segmentet, sier konsernsjef Harald Frigstad.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom