Power

Har du Ålesunds styggeste kjøkken?

Del
Henger kjøkkenskapene dine på halv tolv? Nekter skuffene å lystre? Da er du en god kandidat til å vinne et valgfritt Noremakjøkken fra POWER i Ålesund.
Varehussjef Jan Stage deler ut et kjøkken til en heldig POWER-kunde når nye POWER Ålesund åpner.
Varehussjef Jan Stage deler ut et kjøkken til en heldig POWER-kunde når nye POWER Ålesund åpner.

– Vi har bestemt oss for å dele ut et nytt kjøkken til noen som virkelig fortjener det, forteller varehussjef Jan Stage, som i disse dager legger siste hånd på verket i den nye gigantbutikken i Breivika. POWER Ålesund blir Møre og Romsdals største elektronikkbutikk, med en ny og større kjøkkenavdeling.

– Vi tror nok det er mange kjøkken som trenger en overhaling, og gleder oss til å se nominasjonene. Juryen kommer til å bestå av medarbeidere i kjøkkenavdelingen, og de har et godt trent øye når det gjelder estetikk og funksjonalitet – eller mangelen på det, sier Stage.

Lover knalltilbud på kjøkken
Den heldige vinneren stikker av med et kjøkkengavekort fra Norema på 40.000 kroner som kan benyttes i det nye varehuset. Summen tilsvarer det kundene i gjennomsnitt bestiller kjøkken for.

- Norema har flotte kvalitetsskjøkken til en rimelig sum, og vi har jo fordelen av at vi også selger hvitevarer til lave priser slik at man får alt på ett sted. Det er det mange kunder som setter pris på.

Varehussjefen mener det er god grunn til å vente med å bestille nytt kjøkken til åpningshelgen om du er i oppussingsmodus.

– Vi kommer til å kjøre ekstremt gode tilbud gjennom åpningshelgen, også på kjøkken. Så om du ikke skulle være så heldig å vinne førsteplassen for «Ålesunds styggeste kjøkken», så kan du fremdeles sikre deg et veldig godt tilbud.

Har du Ålesunds styggeste kjøkken?

Alt du trenger for å være med i trekningen, er å sende inn et bilde av kjøkkenet ditt med en tekst om hvorfor akkurat du bør vinne nytt kjøkken til veronica.flaten@power.no.

Fristen for å delta er 12. februar.

Kontakter

Bilder

Varehussjef Jan Stage deler ut et kjøkken til en heldig POWER-kunde når nye POWER Ålesund åpner.
Varehussjef Jan Stage deler ut et kjøkken til en heldig POWER-kunde når nye POWER Ålesund åpner.
Last ned bilde

Om Power

Power
Power
Solheimveien 6-8
1473 Lørenskog

67 92 70 00https://www.power.no/

POWER er hele Nordens elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.
POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige.

Følg pressemeldinger fra Power

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Power på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Power

POWER og Allente utvider partnerskap med strømmeløsning for bedriftskunder16.3.2023 09:42:35 CET | Pressemelding

Det nordiske elektronikkselskapet POWER og den nordiske tv-distributøren Allente har hatt et partnerskap som gjelder salg av tv-pakker til privatkunder. Selskapene utvider nå partnerskapet til å også gjelde bedriftskunder i Norge og Danmark, hvor POWER vil tilby Allentes strømmepakker til bedrifter, med et bredt utvalg av nyheter, sport og underholdning. Dette passer perfekt inn i begge selskapers ambisjoner om å vokse innenfor kategorien Business to Business.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom