Advokatfirmaet Berngaard

Hanna Norum Motzfeldt er ny partner i Berngaard

Del

Berngaard utvider partnerskapet. Sist i rekken er Hanna Norum Motzfeldt, som blir medeier fra 1. januar. Norum Motzfeldt er en nøkkelressurs innen erstatningsrett, forsikringsrett og ikke minst tvisteløsning. Hun leder også Berngaards corporateavdeling.

Hanna Norum Motzfeldt er ny partner og medeier i Berngaard.
Hanna Norum Motzfeldt er ny partner og medeier i Berngaard.

Viktig inspirasjon

– Hanna har på kort tid utmerket seg som en høyst kompetent advokat. Hun er faglig svært sterk. Også har hun et engasjement som vi verdsetter høyt i Berngaard. Både for selskapet og for kulturen. I tillegg er hun en viktig inspirasjon, spesielt for alle de kvinnelige advokatene vi nå har i Berngaard, sier managing partner Inger Roll-Matthiesen

– Vi jobber nemlig målrettet for at vi igjen skal ha et partnerskap med like mange kvinner og menn, fordi det er viktig for oss. Vi har fortsatt en vei å gå, men også derfor er jeg så glad for å løfte frem Hanna, fortsetter hun. 

For Norum Motzfeldt er partnerskap og medeierskap også en personlig drivkraft.

– Det å få være med å utvikle Berngaard videre trigger meg og gir ekstra motivasjon. Vi har investert mye i rekruttering det siste året. Jeg gleder meg til å utvikle, styrke og ikke minst synliggjøre det sterke laget vi har i dag og den gode interne kulturen. Vi er et verdidrevet selskap, og den mest spennende aktøren i bransjen akkurat nå, sier Norum Motzfeldt.

Internasjonale klienter

Norum Motzfeldt bistår en rekke aktører i det engelske forsikringsmarkedet, blant annet Lloyd´s og deres etablering i Europa, Lloyd´s Insurance Company, etter at UK ikke lenger er omfattet av EUs regelverk.

– I tillegg til Brexit, skjedde det store regelendringer som påvirker forsikringsnæringen. Og det kommer stadige konkretiseringer av disse regelendringene, som påvirker både utenlandske forsikringsgivere og forsikringsformidlere i Norge. Dette er spennende utfordringer, sier Norum Motzfeldt.

Norum Motzfeldt ble en del av Berngaard i september 2021, da syv advokater fra Sverdrup meldte overgang til Berngaard.

Berngaard ble grunnlagt i 2004, og er i dag et fullservice advokatfirma med 16 medeiere og totalt 50 ansatte. 

Kontakter

Bilder

Hanna Norum Motzfeldt er ny partner og medeier i Berngaard.
Hanna Norum Motzfeldt er ny partner og medeier i Berngaard.
Last ned bilde

Om Advokatfirmaet Berngaard

Advokatfirmaet Berngaard
Beddingen 8
0250 Oslo

+47 22 94 18 00https://www.berngaard.no

Advokatfirmaet Berngaard ble grunnlagt i 2004 som en annerledes arbeidsplass i en konform bransje. Vi er et fullservice advokatfirma. Det betyr at vi bidrar på alle områder der våre klienter har interesser. Vårt felles mål er å finne de riktige løsningene og skape de beste forretningsmessige mulighetene – hver gang.

Vi er også et verdidrevet selskap. Vi ønsker å bidra til et bærekraftig samfunn ved å gi gode råd og sette mennesker i sentrum. Engasjement, integritet og balanse gjennomsyrer alt vi gjør: hvordan vi jobber med klientene, hvordan vi rekrutterer nye medarbeidere og hvordan vi navigerer i morgendagens uoversiktlige landskap.

Følg pressemeldinger fra Advokatfirmaet Berngaard

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Advokatfirmaet Berngaard på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Advokatfirmaet Berngaard

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom