Travel Retail Norway (TRN)

Håkon Fjeld-Hansen slutter som administrerende direktør i Travel Retail Norway AS

Del

Under Håkon Fjeld-Hansens ledelse har TRN vært igjennom en omfattende utvikling siden han startet i 2010. TRN har siden den gang økt omsetningen med over to milliarder kroner og doblet antall butikker og ansatte.

- Alle større planlagte byggeprosjekter er nå ferdigstilte, og selskapet er godt rigget for fremtiden og videre suksess. Så den som nå blir min etterfølger kan glede seg til en spennende jobb med masse gode kollegaer, sier Håkon Fjeld-Hansen.

- Jeg vil takke Fjeld-Hansen for hans innsats her i åtte år og for hva vi har skapt sammen. Vi er 1500 stolte ansatte som ønsker han lykke til videre, sier Raoul Spanger, Styreleder i Travel Retail Norway.

Økonomi- og IT-sjef Petter Paulsen er konstituert som administrerende direktør.

Kontakter

Haakon Dagestad, Kommunikasjonssjef. Telefon: 99798804

Om Travel Retail Norway (TRN)

Travel Retail Norway (TRN)
Travel Retail Norway (TRN)
Postboks 223
NO-2061 Gardermoen

32 23 09 00http://www.tax-free.no

Travel Retail Norway (TRN) er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. Vi har drevet taxfreebutikker og Travel Value-butikker ved Avinor sine største flyplasser siden 2005. I dag er vi tilstede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vår viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinor sine flyplasser og å skape inntekter for Avinor og det norske samfunnet.

Følg saker fra Travel Retail Norway (TRN)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Travel Retail Norway (TRN) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Travel Retail Norway (TRN)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom