Guillaume van Gaver går av som konsernsjef i LINK Mobility

Del

Styret i LINK Mobility har utnevnt nåværende finansdirektør, Thomas Berge, som midlertidig CEO. Berge tiltrer stillingen umiddelbart. Guillaume van Gaver som har ledet LINK Mobility siden september 2019.

Styret takker Guillaume van Gaver for sitt arbeid som konsernsjef. Under hans ledelse har LINK Mobility blitt børsnotert på Oslo Børs, utvidet virksomheten utover Europa og investerte i nye CPaaS-løsninger.

«Guillaume kom til LINK for å posisjonere selskapet i et meldingsmarked i stadig utvikling. Han var medvirkende i børsnoteringsprosessen i oktober 2020, og under hans ledelse har selskapet utvidet til USA og investert i nye CPaaS-produkter. LINK går nå inn i en ny fase, der overgangen fra et privat til et børsnotert selskap har modnet. Nå er tiden inne for å ta nye steg for å oppfylle ambisjonen og strategien om å bli topp 5 global CPaaS-aktør. Det er fullt fokus på gjennomføring av denne strategien, og riktig tidspunkt for ny ledelse», sier Jens Rugseth, styreleder i LINK Mobility.

«Jeg har vært i selskapet i mange år og er trygg på at vi skal sikre både kontinuitet og videreføring av selskapets strategi. Vi skal vokse og bygge videre på det raske vekstmomentet som er innen CpaaS-markedet. Dette arbeidet ser vi frem til å gjøre sammen med en ny fast konsernsjef», sier Thomas Berge, midlertidig CEO i LINK Mobility.

Styret har iverksatt prosessen med å finne ny CEO i LINK.

Kontakter

Thomas Berge, Interim CEO
+47 41 31 90 28
Thomas.berge@linkmobility.com

Tom Rogn, VP Investor Relations
+47 94 85 56 59
tom.rogn@linkmobility.com

Om Link mobility

 LINK Mobility er global og ledende leverandører av mobilkommunikasjon og CPaaS-løsninger, basert på volum av meldinger, kundeengasjement som betjener bedriftskunder, SMB og offentlige kunder. LINK tilbyr et bredt spekter av innovative og skalerbare mobile løsninger, som skaper verdifull digital konvergens mellom bedrifter og kunder, plattformer og brukere. LINK har 47 300 kunder globalt og utveksler 15 milliarder meldinger i året. LINK er notert på Oslo Børs under ticker LINK. Hvis du vil ha mer informasjon om LINK, se www.linkmobility.com og følge LINK Mobility på LinkedIn

Følg pressemeldinger fra Link mobility

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Link mobility på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Link mobility

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom