Grappa Musikkforlag AS

Groovy powerpop fra Marte Eberson - Ny singel ute nå!

Del

I sin nye singel «Bad Day» får Marte Eberson deg til å glemme at du har en dårlig dag

Cover: Marte Eberson - "Bad Day"
Cover: Marte Eberson - "Bad Day"

Lytt til «Bad Day» her

Etter en aktiv konsertsommer, slipper Marte Eberson andre singel fra sitt kommende album. Hennes nye singel «Bad Day» handler, som tittelen tilsier, om å ha en dårlig dag. Det å drifte gjennom byen i tunge tanker, mens verden rundt bare ruller forbi som om ingenting har skjedd. Med et stødig groove og fengende melodi, gir låta gode vibber. Sangen er full av dansebare, lette og deilige rytmer som virkelig får en til å glemme at en har dårlig dag. 

– Jeg har både gode og dårlige dager, som folk flest. I blant føles ting veldig tungt, og da må jeg prøve å minne meg selv på det som har vært fint, og finne ro og trygghet i at jeg vil komme tilbake til de gode dagene igjen. Jeg hadde et bilde av meg selv vandrende rundt i byen mens jeg strevde med mine egne tunge tanker, mens det tilsynelatende så ut som jeg hadde det bra. Derfor begynte jeg først å lage en basslinje som jeg tenkte kunne rusle og gå uten for mye forandringer, være noe konstant og som føles ganske optimistisk og lett, mens teksten beskriver noe annet, forteller Eberson. 

«Bad Day» har et solid team av fantastiske musikere i ryggen: Stian Larsen (gitar), Audun Erlien (bass) og Marius Simonsen (trommer). I tillegg til produsent og mixer Jonas Kroon, som virkelig har satt sitt preg på låta med både produksjon og miks. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Cover: Marte Eberson - "Bad Day"
Cover: Marte Eberson - "Bad Day"
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no
Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap.

Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på lablene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom