NRK

Grete Ruud gir seg som redaktør

Del

Grete Ruud gir seg som distriktsredaktør i NRK Oslo og Viken for å bli pensjonist fra årsskiftet.

FOTO: Nina Didriksen/NRK
FOTO: Nina Didriksen/NRK

Ulf Morten Davidsen vil fungere som distriktsredaktør fra 1. september og fram til ny redaktør er på plass. Ulf Morten Davidsen er i dag administrasjonssjef i region Sør-Øst. Han har tidligere vært distriktsredaktør i NRK Østfold. Stillingen som distriktsredaktør for Oslo og Viken vil bli utlyst i løpet av høsten.

Framtidens distriktsoppdrag

Fra september og ut året skal Grete Ruud følge opp og lande et prosjekt om framtidens distriktsoppdrag i Stor-Oslo.

- Jeg kan se tilbake på drøye 40 år i mediebransjen, spennende og morsomme år. Nå er tiden kommet for å gi stafettpinnen videre til yngre krefter og jeg ser frem til dager som står fritt til min disposisjon, sier Grete Ruud.

Regionredaktør Heidi Pleym ønsker å takke Grete Ruud for innsatsen som distriktsredaktør, og er glad for at hun i høst skal følge opp prosjektet som har arbeidet med hva som skal være framtidens oppdrag for Stor-Oslo før hun blir pensjonist på nyåret. 

Kontakter

Regionredaktør Heidi Pleym: heidi.pleym@nrk.no

Bilder

FOTO: Nina Didriksen/NRK
FOTO: Nina Didriksen/NRK
Last ned bilde

Lenker

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

Som allmennekringkaster skal NRK fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr et bredt og variert medietilbud for det norske publikum gjennom NRK.NONRK TVNRK Radio, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. Nær ni av ti nordmenn tar daglig del i innhold fra NRK på en eller flere plattformer.

Følg pressemeldinger fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom